• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

21.02.2022

08:05

PUTINOV BEZBEDNJAK DOLAZI U BEOGRAD, SASTAJE SE SA VUČIĆEM!

Fotoilustracija/Beta

Politika

PUTINOV BEZBEDNJAK DOLAZI U BEOGRAD, SASTAJE SE SA VUČIĆEM!

Podeli vest

Sekretar Saveta za nacionalnu bezbednost Rusije Nikolaj Patrušev i jedan od najbližih saradnika šefa Kremlja Vladimira Putina dolazi u Beograd u ponedeljak, 28. februara

 

Planirano je da se Patrušev, koji slovi za iskusnog bezbednjaka, sastane sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, a jedna od ključnih tema razgovora svakako će biti alarmantna upozorenja koja je nedavno izneo ruski šef diplomatije Sergej Lavrov da se na Kosovu i Metohiji, u Albaniji i BiH regrutuju tzv. psi rata za ukrajinsko bojište i napade na Donjecku i Luganjsku republiku. Više o tome pročitajte OVDE.

Vučić i Patrušev trebalo bi da razmotre i dalje pojačavanje saradnje dveju zemalja na polju bezbednosti, kao i aktuelne izazove sa kojima se suočavaju naš region, Evropa i svet.

Očekuje se i da će ruski zvaničnik od svojih domaćina u Srbiji zatražiti dodatne informacije o spekulacijama objavljenim u medijima bliskim Stranci slobode i pravde Dragana Đilasa, da su ruski opozicioni prvaci nedavno, navodno, tajno praćeni u Beogradu i da je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin predao taj materijal Patruševu, tokom posete Moskvi početkom decembra prošle godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vladimir

pre 2 godine

Srbija i Rusija su uvek bile podrška i oslonac jedna drugoj.

Radenko

pre 2 godine

Svim srcem uz Rusiju koja je uvek bila uz nas kada je najteže.

Mija

pre 2 godine

Rusija je uvek tu da nam pomogne, u svakom momentu i u bilo kojoj situaciji.

Risto

pre 2 godine

Dobri i prijateljski odnosi sa Rusijom se nastavljaju, podrska smo jedni drugima.

Senka

pre 2 godine

Srecni smo i ponosni sto sa Rusijom imamo dobre prijateljske odnose koje treba negovati i cuvati.

Lazar

pre 2 godine

Treba da sagledaju sve informacije koje imaju i da deluju veoma brzo, jer takve stvari treba saseći u korenu.

Gabrijela

pre 2 godine

Srbija i Rusija neguju svoje prijateljske odnose! Podrška našem predsedniku!

Ana

pre 2 godine

Saradnja izmedju Rusije i Srbije je na izuzentnom nivou u svakom smislu. A svaka spekulacija koja potiče od Djilasa, treba dobro da se proveri!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Da li je ovo dokaz da je Bajern pokraden? Potez igrača Reala žestoko će razbesneti Nemce! (FOTO/VIDEO)
Fudbal

Da li je ovo dokaz da je Bajern pokraden? Potez igrača Reala žestoko će razbesneti Nemce! (FOTO/VIDEO)

Fudbaleri Reala iz Madrida savladali su Bajern sa 2:1 (0:0) u revanš meču polufinala Lige šampiona i za pehar u ovom takmičenju će se boriti protiv Borusije Dortmund 1. juna u Londonu. Madriđani su golovima Hoselua (34) u finišu napravili fantastičan preokret, ali trijumf je ostao u senci dešavanja iz duboke sudijske nadoknade, kada je po mišljenju mnogih velikan iz Nemačke žestoko oštećen, o čemu svedoči i reakcija defanzivca domaćih Antonija Ridigera (31)!

09.05.2024

11:15

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija