• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/sputnik

18.02.2022

13:05

LAVROV BESAN! PROVERAVAMO, PLAĆENIKE S KOSOVA DOVODE U DONBAS! Ruski šef diplomatije otkrio šta se kuva na Balkanu, pa se obrušio na lažnu državu!

Reuters

Vesti

LAVROV BESAN! PROVERAVAMO, PLAĆENIKE S KOSOVA DOVODE U DONBAS! Ruski šef diplomatije otkrio šta se kuva na Balkanu, pa se obrušio na lažnu državu!

Podeli vest

Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov rekao je da Moskva ima informacije da su plaćeni vojnici sa Kosova, Albanije i iz Bosne poslati u Donbas

Rusija pažljivo proverava informacije koje sugerišu da se plaćenici sa Kosova, kao i iz Albanije i Bosne i Hercegovine, regrutuju za raspoređivanje u Donbasu, saopštio je ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov u intervjuu za RT.

- Nemački kancelar Olaf Šolc i svi ostali ljudi iz NATO-a kažu da je NATO odbrambeni savez. Ruski predsednik Vladimir Putin je na konferenciji za novinare posle pregovora podsetio Šolca na bombardovanje Jugoslavije 1999. godine. On je rekao da je NATO intervenisao da spreči genocid nad kosovskim Albancima. Kao, sve su uspešno uradili, a sada ovaj region cveta - podsetio je ministar.

Rekao je i da je  region "daleko od procvata".
 
- Kosovo i neki drugi delovi Zapadnog Balkana postaju leglo kriminala. Ima terorista, dilera droge. Oni regrutuju plaćenike da učestvuju u neprijateljstvima u sukobima koji se postepeno raspiruju, uključujući i SAD. Postoje informacije da plaćenici na Kosovu, regrutuju se i Albanija, Bosna i Hercegovina da bi se Rusija izbacila iz ravnoteže i poslala, između ostalog, u Donbas. To sada ponovo proveravamo - rekao je Lavrov, prenosi Sputnjik.

 

 

Ranije ovog meseca, obaveštajni podaci Donbasa izvestili su o prisustvu britanskih i poljskih plaćenika koji deluju u blizini linije fronta u istočnoj Ukrajini.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17