• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.02.2022

20:31

PREDSEDNIK SRBIJE SA KNEZOM OD MONAKA! Vučić prisustvuje operi "Verter" povodom obeležavanja stogodišnjice smrti Alberta I od Monaka! (FOTO)

Printscreen

Politika

PREDSEDNIK SRBIJE SA KNEZOM OD MONAKA! Vučić prisustvuje operi "Verter" povodom obeležavanja stogodišnjice smrti Alberta I od Monaka! (FOTO)

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje operi "Verter" sa knezom Albertom drugim od Monaka

- Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i knez Albert II od Monaka prisustvuju operi "Verter" povodom obeležavanja stogodišnjice od smrti Alberta I od Monaka - objavljeno je na Instagram nalogu buducnostsrbijeav.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zečica

pre 2 godine

Ovo je najvece priznanje koje se dodeljuje u Monaku i potvrdjuje koliko je Vucic cenjen i postovan

zečica

pre 2 godine

Ukazali su nam veliku cast vidi se veliko postovanje.

Zečica

pre 2 godine

Srbija posebno ceni i odaje priznanje onim državama koje poštuju naš teritorijalni integritet ali moramo saradjivati i sa državama koje su priznale kosovsku nezavisnost.

Neda

pre 2 godine

Vučića svi poštuju, to je valjda svima jasno. Mi samo možemo biti ponosni na to kakav ugled on ima i na koji način vodi i predstavlja svoju državu

Duki

pre 2 godine

Očito se vidi da je predsednik Vučić cenjen gost u Monaku.

Lordan

pre 2 godine

Predsednik nas svuda u svetu predstavlja dostojno ponosnih Srba.

Ana

pre 2 godine

Velika je pocast biti u drustvu sa Knezom od Monaka.

Sanja

pre 2 godine

Aleksandar Vucic nam nudi kartu za bolju buducnos, svako ko to prepozna 3.aprila glasace za listu Aleksandra Vucica Zajedno mozemo sve!

vlada

pre 2 godine

Ovo je jos jedan dokaz da je Aleksandar Vucic postovan i cenjen od predsednika drugih drzava!

Tamara

pre 2 godine

Veliko poštovanje su pokazali predsedniku Vučiću u Monaku. Takođe je i Srbiju predsednik predstavio na lep način i pokazao poštovanje naše zemlje prema njihovoj i nas kao velike prijatelje.

Panta

pre 2 godine

Vučić našu zemlju predstavlja u najboljem svetlu!

Sonja

pre 2 godine

Nas predsednik je veoma cenjen I poštovan u drugim državama.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija