• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.03.2022

09:29

(FOTO/VIDEO) VOZILA ROSU IDU PREMA SEVERU KIM! Kolona krenula ka bazi Belvedere!

Informer

Politika

(FOTO/VIDEO) VOZILA ROSU IDU PREMA SEVERU KIM! Kolona krenula ka bazi Belvedere!

Podeli vest

Kolona oklopnih vozila ROSU upravo se kreće iz Prištine prema severu KiM!

Po pravilu, oklopna vozila ROSU uvek se prvo okupljaju u bazi Belvedere, gde je krenula i ova kolona primećena. Ovakva vozila, sa do zuba naoružanim pripadnicima ROSU, uvek se prvo stacioniraju u Južnoj Mitrovici pred upade na sever KiM. 

Foto: Informer

ROSU

Danas su za 12 sati zakazani mirni protesti Srba u Gračanici u Kosovakoj Mitrovici zbog nasilja Aljbina Kurtija i odluke da Srbima zabrani osnovna ljudska i demokratska prava.

Foto: Informer

ROSU



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade R

pre 2 godine

Nisu se još probudili ovi iz EU! Inače, ovo je rezultat onih silnih "šamarčina" iz Brisela o kojima pišete!

Lile

pre 2 godine

Zašto Đilas neizađe iz tzv vlade Kosova????!

Milan63

pre 2 godine

Ako ponovo udare na Srbe, mislim da Vojska Srbije treba da interveniše ukoliko KFOR nastavi da se pasivno ponaša. Ovo je nova i opasna provokacija Kurtija, ali videli smo na primeru Ukrajine kako se to razrešava. Na silu uzvratiti silom. Sve ostalo su prazne priče.

Ja

pre 2 godine

Sve ratnohuskacka braca Albanci i Srbi rade u dogovoru. Zamisli sedis u vladi i policiji drzave koje ne priznajes i na sve odes u Beograd da se savetujes.

Aleks

pre 2 godine

Ko je potpisao Briselskog sporazuma, taj sad neka ide da brani Srbe dole, kad su ostali bez ikakve zaštite.

Milan

pre 2 godine

Ma ljudi vreme je da se jednom ova šiptarska bagra tazbuca pa šta košta da košta. Srbi sa KiM su u pravu. Kap je prelila čašu. Ne znam šta čeka naše rukovodstvo. Jel treba da bude još ubijenih i pretučenih Srba. Za ime bogadokle više. Ova šiptarska bagra se neće zaustaviti dok im ne pokažeš gde im je mesto. podići borbenu gotovost vojske i policije ičekati šta će da urade. Krenu li na sever zgaziti bagru i tačka. Po bilo koju cenu.

Milos

pre 2 godine

Kurti je preterao, sada bi trebalo da reaguju strane sile!

Car

pre 2 godine

Sta reci nastavljaju Siptari sa provokacijama, ali Srbija je jaka i stabilna drzava i nece dozvoliti nikakvu destabilizaciju.

kiki

pre 2 godine

Priština je svesna toga da jedino u čemu su najbolji jeste ugrožavanje bezbednosti srpskog naroda

Veljko M

pre 2 godine

Sve ove provokacije koje Kurti radi, ima odobrenje svojih mentora, ali i on i njegovi mentori moraju znati da Srbija neće nikada priznati nezavisnost Kosova.

Jovana

pre 2 godine

Ma važno da mi njih dobro hranimo brašnom i uljem, da mogu punih stomaka da divljaju i maltretiraju Srbe. Da su Albanci gladni, da li bi se i onda ovako ponašali? Pa sigurno ne, zato ih moramo održavati, hraniti i prvo njima (našim prijateljima) slati robne rezerve!

MARE

pre 2 godine

Srbija će po svaku cenu očuvati mir i stabilnost na celoj svojoj teritoriji a i u regionu.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija
Fudbal

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija

Crvenoj zvezdi da može da se hvali da je neprikosnovena u domaćim okvirima, a Vojvodini za popravljenje celokupnog utiska o tekućoj sezoni i sigurnu Evropu, otprilike tako bi se u jednoj rečenici moglo odgovoriti na pitanje šta kojoj ekipi znači osvajanje današnjeg Kupa Srbije u fudbalu.

21.05.2024

08:26

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija