• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.03.2022

11:33

SRPSKE KOŠARKAŠKE LEGENDE UZ VUČIĆA! Jokić, Marjanović, Rebrača i Micić PODRŽALI USPEH I RAZVOJ SRBIJE! Pogledajte ko je još na spisku!

Pixabay/printscreen

Politika

SRPSKE KOŠARKAŠKE LEGENDE UZ VUČIĆA! Jokić, Marjanović, Rebrača i Micić PODRŽALI USPEH I RAZVOJ SRBIJE! Pogledajte ko je još na spisku!

Podeli vest

Lista "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve" pripremila je spisak sa više od hiljadu javnih ličnosti koje su podržale Aleksandra Vučića za predsednika Srbije, kao i listu "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve", među kojima su profesori univerziteta, akademici, ugledni pisci, reditelji i najuspešniji sportisti

 

Kako Informer saznaje, među onima koji su podržali lidera Srpske napredne stranke za predstojeće izbore 3. aprila Aleksandra Vučića nalaze se: 

  • najbolji srpski sportisti: 
    • košarkaši Željko Rebrača, Boban Marjanović, Nikola Jokić, Vasilije Micić, Radmilo Mišović i Zoran Moka Slavnić, Dejan Tomašević i Nikola Jovanović, košarkaški trener Dragan Jakovljević;
    • fudbalski menadžer i doskorašnji srpski reprezentativac Duško Tošić, golman Ivica Kralj, fudbaler Dragan Mrđa; 
    • odbojkaš Đula Mešter, odbojkaški trener i osvajač zlatne olimpijske medalje Zoran Gajić, 
    • rukometaši Svetlana Ceca Kitić, Vladimir Mandić, Milena Delić, Jelena Lavko; 
    • reprezentativci Srbije u boksu Aleksandra Rapaić i Almir Memić, ali i bacač kugle i osvajač tri evropske medalje Asmir Kolašinac, teniski trener Bogdan Obradović, MMA borac Aleksandar Stojičić, MMA šampion Dragan Tešanović, paraolimpijac i osvajač bronzane medalje u tekvondu Violeta Todorov;
  • pevači Svetlana Ceca Ražnatović, Oliver Mandić, Aleksandar Vuksanović, Gordana Goga Sekulić, Ivana Stamenković Sindi, Saša Matić, Željko Samardžić, Milica Pavlović, Nikola Rokvić, maestro Petar Marić;
  • mnogi glumci među kojima je i Radmila Živković, pozorišni reditelj Ljubiša Ristić, režiser, scenarista i producent Predrag Gaga Antonijević;
  • spisateljica Ljljana Habjanović Đurović; 
  • ali i akademici SANU Vladimir Kanjuh, Ljubiša Rakić, Bela Balint, Svetislav Božić i Jovan Hadži Đokić podržali su lidera SNS Aleksandra Vučića za predstojeće predsedničke izbore.

Kompletan spisak onih koji su podržali Aleksandra Vučića i listu Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve videćete sutra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bibi

pre 2 godine

Podrska za nasu podrsku. Aleksandar Vucic je podrska uvek bio nasim sportistima. Nikada vise u Srbiji sport nije eksponiran. Kada se razvija i ulaze u sport opet se ulaze u decu i omladinu. Deca se sa ulice sklanjaju na terene. Do pobede.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!
Partizan

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!

Košarkaški klub Partizan u subotu je uradio najvažniji posao u ovoj sezoni, pošto je zadržao trenera Željka Obradovića na još minimum dve godine! Kako je proslavljeni stručnjak i sam rekao, ekipu sada čekaju izazovi i borba za preostala dva trofeja, u ABA ligi i u Superligi Srbije, a onda i jednako bitan posao vezan za narednu sezonu, a to je sklapanje tima koji će biti konkurentan na najjačoj evropskoj sceni.

28.04.2024

12:30

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija