• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.06.2022

17:29

ŽELJKO MITROVIĆ RAZOTKRIO SAVU MANOJLOVIĆA! On je seoska varalica i veliki lažov, pokazao je da ne zna ništa iz oblasti prava!

Printscreen

Politika

ŽELJKO MITROVIĆ RAZOTKRIO SAVU MANOJLOVIĆA! On je seoska varalica i veliki lažov, pokazao je da ne zna ništa iz oblasti prava!

Podeli vest

Direktor i vlasnik Pink Medija Grupe Željko Mitrović i Savo Manojlović iz inicijative "Kreni-Promeni", gostovali su zajedno u TV duelu u emisiji "Pravi ugao" kod Ljubice Gojgić

- Da ne gubimo vreme na gluposti. Ja sam ovde da bih ogolio koliki je Savo Manojlović lažov. Naravno da nisam kršio zakon. Da je Savo dobro pročitao, on bi shvatio da nije u pravu. Koliko postoji medijskih zakona? Pa vi ste pravnik, vi se bavite time? Kako ne znate. Ispostavilo se da je on neznalica i seoska varalica. U vreme kada ste vi došli iz Prištine i kada ste tamo zaradili velike pare, ja sam bio u Beogradu i branio mostove svojim telom - rekao je Mitrović.

On je istakao da sve piše u Zakonu o medijima i da Manojlović priča gluposti. 

- Recite nam Savo koji porez nije plaćen. Evo papiri o plaćanju. Recite mi koji porez nije plaćen. Hoću odgovor odmah. Ako sam ja u pravu, 20 posto nacionalna televizija mora imati ukupno dečijeg, naučno-obrazovnog, kulturno-zabavnog programa. Mi smo se bavili kategorizacijom. Kada god pošaljemo nekoga selo da napravi prilog to je dokumentarni prilog, a ne informativni. E to nije shvatio Savo - objasnio je Mitrović.

Kada je reč o promeni programskog elaborata, Mitrović kaže da se oni predaju na osam godina, a da se za to vreme programi - menjaju.

- Mi radimo kategorizaciju programa i na osnovu toga nas REM proverava. Jutarnji program je kolažni program, iako ga mi, greškom, nazivamo prosto jutarnji. Isto tako, emisija "DNK" je čisto dokumentarni program - objašnjava Mitrović.

Manojlović kritikuje Pink zbog "emitovanja nasilja", a isto zamera još jednoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom. Ocenjuje i da su rijalitiji "protivpravno lišavanje slobode" i da bi tužilaštvo moralo da reaguje.

- Morala bi biti oduzeta frekvencija - kaže Manojlović.

- Manojlović, ne samo što je lažov i prevarant, već je i vrhunska neznalica! Kada govori o rijalitijima, govori o "Zadruzi", iako je reč o nagrađivanom rijaliti programu - kaže Mitrović i dodaje:

Na nacionalnoj frekvenciji se ne emituje ništa što je u suprotnosti sa zakonom. Ne dešavaju se te stvari! Imamo četiri strima na kojima se prate dešavanja iz Zadruge, a sva četiri strima se emituju preko kablovskih operatera i plaćaju se mesečno. Te strimove prate i portali, odatle prenose dešavanja u Zadruzi, a ispadne kao su neke stvari emitovane na televiziji sa nacionalnom frekvencijom, ali to nije tačno. To završi na internetu, a na internetu program sa ta četiri strima mogu da vide građani, pa i sam Savo Manojlović. Mi bipujemo i blurujemo program iz rijalitija 60 sekundi pre emitovanja, a ovo što Savo priča, to je kameno doba. Mi imamo robotiku koja reaguje na ključne reči i takve stvari se ne emituju na nacionalnoj frekvenciji.

Ističe da živimo u 2022. godini, da je tehnologija naporedovala i da svuda u svetu postoje rijalitiji na nacionalnoj frekvenciji.

- Ko vama traži da ukinete rijaliti? - zapitao je Manojlović, čija peticija upravo to traži.

- Pa, vi! - jasno mu je odgovorio Mitrović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Normalac

pre 1 godinu

Hulje udbaške, nastavljate sa obmanama i manipulacijama, gorećete u paklu.

Predragm

pre 1 godinu

Covek narkoman koji je u svojim studijima snimio film o sinu i gazenju devojke. Ko je gledo 24h od Kesica mogo je videti kako je Mitrovic zagrlio Vucicevica na proslavi informera i hvata se za polni organ, prica i opet se hvata. Izdo sve rusifile i zabranio im pristup, utronjo se da mu ovi sa zapada ne konfiskuju imovinu.

Koja

pre 1 godinu

Savo Manojlovic, jos jedna POBEGULJA s Kosova, koji se "nastanio" u Beograd. Doso' u Bgd da pljuje srpsku vlast uz pomoc americkih dolara ????!!!!! Sram te bilo SAVO pogani stvore !!!!

Sini

pre 1 godinu

I Mitrovic je komad budale veliki.... Kukuuuuuuuu, kakav poremecen čovek.

Goran

pre 1 godinu

Gospodine novinare,podguzna nivo, da li ste gledali najavljen duel. To je bila galama i ne pristojnost vlasnika Pinka. Nije pričao sa argumentima već ne pristojnosti i ne dozvoljavanje Savi da Kaze svoje argumente. Sram vas bilo i vas i Mitrovića.

Bojana

pre 1 godinu

Manojlović iznosi laži, nema ni jedan kvalitetan argument o onome što prica.

Igor

pre 1 godinu

Mitrović je pokazao da je narkoman, seljo, bahato govance. Podguzna muva svake vlasti. Taj će sutea sa Đilasom biti. Govedo.

Sini

pre 1 godinu

Vec sam slao komentar al me stalno bojkotujete..... Zelim moj prethodni komentar da objavite....

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17