• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.06.2022

20:13

POTPREDSEDNIK POKRETA SOCIJALISTA: "Ne davimo Beograd" sprovodi planove svoje mentorke fon Kramon

Politika

POTPREDSEDNIK POKRETA SOCIJALISTA: "Ne davimo Beograd" sprovodi planove svoje mentorke fon Kramon

Podeli vest

"Pokret "Ne davimo Beograd" stigao je u Srbiju na žutoj patki, sa ciljem da se nasilje sa ulica brazilskih gradova preseli na ulice srpskih gradova, rekao je potpredsednik Pokreta socijalista i narodni poslanik Bojan Torbica

Pošto nisu ostvarili svoje prljave planove i izazvali haos i nasilje u Srbiji i Beogradu, oni koji čine takozvani pokret "Ne davimo Beograd" sa patke su sišli na „Zeleni talas na Zapadnom Balkanu" i nema sumnje da će pokušati da učine sve kako bi izazvali nemire i sukobe na ulicama Srbije koje nisu uspeli sa žutom patkom. 


To što članovi tog takozvanog pokreta idu u Brisel i Evropski parlament da pljuju svoj narod i državu nije nikakva posebna novost, s obzirom na to da je njihov glavni mentor Viola fon Kramon, a glavni sponzori inostrane fondacije pretežno iz Nemačke. 


Dobro je da su građani Srbije još jednom imali priliku da se uvere da odbornici i budući poslanici iz "Ne davimo Beograd" ne zastupaju interese srpskog naroda, niti im je stalo do čiste vode i čistog vazduha, već isključivo sprovode naloge svoje mentorke Viole fon Kramon, koja o Srbiji i Srbima ne misli baš ništa dobro. 


U "Ne davimo Beograd" uloženi su milioni iz inostranstva, bili oni na patki ili zelenom talasu, njihova mržnja i njihovi prljavi planovi su uvek isti, a to su izazivanje haosa i nereda po Srbiji.

 
Lično nemam ništa protiv što su za svog mentora odabrali Violu fon Kramon, svako bira svoje društvo, ali da imaju imalo časti i dostojanstva kao što nemaju, ne bi se krili iza lažnih imena i ekologije, već bi na izbore izašli kao politički predstavnici nemačkih Zelenih i Viole fon Kramon, jer to i jesu", izjavio je Torbica, odgovarajući na laži i uvrede koje je Radomir Lazović iz "Ne davimo Beograd" u Evropskom parlamentu izneo na račun Srbije i njenog predsednika.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zubati drekavac iz Šarenika

pre 1 godinu

Zašto su svi beskičmenjaci iz vlasti i SNS mafije masni i zadrigli?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Crno-beli zbog smene Duljaja ostaju bez miliona! Kastiljo se vraća u Šahtjor, evo kako to utiče na klub iz Humske
Partizan

Crno-beli zbog smene Duljaja ostaju bez miliona! Kastiljo se vraća u Šahtjor, evo kako to utiče na klub iz Humske

Partizan će zbog smene Igora Duljaja sasvim izvesno ostati bez miliona! Kako prenosi poznata Instagram stranica "Pbg.news", ukrajinski fudbalski klub Šahtjor iz Donjecka u Humsku je poslao zvaničan zahtev da se po završetku sezone ekvadorski vezista Denil Kastiljo (20) vrati među popularne "rudare", što znači da raniji dogovor između ova dva kluba definitivno propada!

02.05.2024

16:29

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija