• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.07.2022

09:39

USTAŠA PLENKOVIĆ NARUČIO LIČNE UVREDE PROTIV VUČIĆA! Bolesna kampanja protiv predsednika Srbije se nastavlja!

tanjug

Politika

USTAŠA PLENKOVIĆ NARUČIO LIČNE UVREDE PROTIV VUČIĆA! Bolesna kampanja protiv predsednika Srbije se nastavlja!

Podeli vest

Ustaša se bedno sveti zbog borbe predsednika Srbije Aleksandra Vučića za istinu o Jasenovcu!

Bolesna ustaška kampanja protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića ne jenjava, štaviše, uzima maha, o čemu svedoči skadalozni tekst i naslovna strana hrvatskog lista Ekspres. Naime, oni su napravili fotomontažu na kojoj su predsednika Vučića prikazali ogrnutog u hrvatsku zastavu, kako drži podignutu desnu ruku, aludirajući na nacistički pozdrav i sa klovnovskim nosem.

Ono što je izvesno je da je ovo maslo hrvatskog predsednika Vlade Andreja Plenkovića, koji inače kontroliše uređivačku politiku mnogih ustaških medija, pa je tako sada naručio lične uvrede protiv Vučića.

Foto: Printskrin


“Srpski psiho” naslov je “remek dela” ustaške mržnje prema čoveku koji je samo želeo da oda počast nevino stradalim žrvama u zloglasnom logoru Jasenovac, što je izazvalo morbidnu kampanju ustaških medija protiv njega.

“Sveobuhvatna politička analiza večnog voždovog kompleksa Hrvatskom”, “Zavist, srdžba, jal i iracionalni strah psiha iz Srbije”, samo su neke od uličarskih uvreda kojima je Ekspres oslovio Vučića, a tekst je propraćen nizom sramnih laži o srpskom predsedniku.

Jasno je da Vučić nije “opsednut Hrvatskom”, već da su ustaše opsednute Vučićem jer je preporodio Srbiju, koja je preuzela ulogu lidera u regionu i prestigla Hrvatsku po mnogim parametrima. Takođe je skandalozno što predsednika pokušavaju da prikažu kao nacistu, iako je Vučić upravo suprotno od toga i iako stalno insistira na istini o antifašističkoj i antinacističkoj prošlosti srpskog naroda.

Valja podsetiti da su upravo Hrvati dočekivali nacističke tenkove bacajući na njih cveće tokom Drugog svetskog rata, a ne Srbi, koji su se protiv okupatora borili.

Foto: Printskrin



Ustaški Ekspres objavio je čak i fotografiju Vučića iz detinjstva, sa roditeljima i bratom, a ustaše su otišle toliko daleko da su u tekstu slagale da je predsednik Srbije “izmislio da mu je porodica stradala u Jasenovcu”!?

Ustaše je bez sumnje zabolela istina o Jasenovcu koju Vučić ponavlja, koju bi oni da zatru, ona istina o srpskim, jevrejskim i romskim žrtvama nevino stradalim od njihovog noža, pa napadaju predsednika najbolesnijim uvredama i najgnusnijim lažima. To je jedna namera ovog nazovi teksta, a druga je pokušaj da se na sve načine ocrni srpski narod koji živi u Hrvatskoj  i Bosni i Hercegovini.

Foto: Printskrin



Svima je dobro jasno da je Vučić jedina brana tome da sačuvamo Jasenovačke žrtve od zaborava, kao i da je jedini koji brine o interesima srpskog naroda koji živi u regionu, pa zato ne biraju sredstva kojima udaraju na njega.

Podsetimo, ustaški režim Andreja Plenkovića zabranio je predsedniku Vučiću da poseti Jasenovac, a skandalozna kampanja protiv njega traje od tada. Naravno da se iza svega krije ustaška mržnja i strah jer je Srbija pod Vučićem postala uspešna, u ekonomskom, vojnom, spoljnopolitičkom i svakom drugom smislu, pa zbog toga udaraju svim silama na srpskog predsednika, ne bi li ga ućutkali da ne govori više o stravičnim zločinima ustaša nad srpskim narodom i ne bi li odustao od brige za srpski narod u regionu.

Foto: Printskrin


Ipak, u tome neće uspeti, što je i sam Vučić potvrdio rekavši da “nema problem sa hapšenjem”, ali da ga neće ućutkati. Na kraju, jasno je da će Plenkovićevim ustašama predsednik Vučić biti kriv za sve dok god vodi dobru politiku kojom svoj narod i zemlju vodi u svetlu i bolju budućnost.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Amater

pre 1 godinu

AKO SE DAJU PARE ZA SVASTA ONDA TREBA MNOGO VISE DATI ZA ISTINU O USTASKIM ZLOCINCIMA...IZDAVATI KNJIGE ZA SKOLSKO OBRAZOVANJE,DOKUMETARCE,FILMOVE I STALNO PONAVLJATI I OBNAVLJATI SIROM SVETA O ZLOCINIMA HRVATSKIH USTASA.ISTINA CE UGLEDATI SVETLO DANA SAMO AKO MI ZELIMO.

Ninoslav

pre 1 godinu

Hrvatski mediji po nalogu njihovog rukovodstva više izveštavaju o našoj državi i predsedniko no o svojim. Verovatno im se ne dešava ništa bitno i izveštavjući o Srbiji i o Vučiću tj svakodnevnim napadima pokušavaju da prikriju svoju propast.

Sonja

pre 1 godinu

A što me ne čudi opšte njihovo histerično novinarstvo, koje svakodnevno pokušava da ocrni Srbiju i Vučića. Pokušavaju da od nas naprave bolesnu naciju i ako su oni bolesni ubice.

Nik

pre 1 godinu

Šta vam govori ovakva naslovna strana, ništa drugo no da su opčinjeni nama i da su u čudu kako Srbija pod rukovodstvom Vučića uspeva da izbegne sve ucene i provokacije.

Jovica

pre 1 godinu

Ovo su bolesne naslovne strane kao i oni koji su ih ojavili al mora nekako da se skrene pažnja hrvatskom narodu koji polako tone u krizu.

Nikola

pre 1 godinu

Plenković ne odustaje nikako od kampanje protiv Srbije i srpskog predsednika al je dovoljno jsano Vučić je bolji u svemu od njih.

tale

pre 1 godinu

покушавају да нас спрече да говоримо о Јасеновцу

tale

pre 1 godinu

ceo svoj jadni život utrošiće na prikrivanje zločina koje su nam počinili u Jasenovcu

tale

pre 1 godinu

ako misle da će ga sprečiti da priča o Jasenovcu...greška. Sada su ga tek izazavali.

Dejana

pre 1 godinu

Sta im vise smeta Vučic da ga toliko vredjaju, ovo vise nije humano!

Srna

pre 1 godinu

Hrvatima bi bolje bilo da gledaju sebe i ostave Srbiju i Vučica na miru!

Vojko

pre 1 godinu

Ili se bliže neki izbori u lepoj njihovoj ili je Vučić pogodio pravo u centar,pa su ustaše podivljale.

Zoja

pre 1 godinu

Ovakvo nešto ne bi napisao ni čovek sa dijagnozom koji je preskočio svoju terapiju! Bruka i sramota za celu Hrvatsku!

Vojka

pre 1 godinu

Hrvatske vlasti posle gafa sa Jasenovcem već su privukle svu negativnu pažnju sveta i umesto da se primere oni ulaze u histeriju jer je neko mudriji od njih

Vojka

pre 1 godinu

Hrvatske vlasti prvi put imaju problem jer je na čelu Srbije presednik koji se srpski i ponaša i oseća i ima ogromnu podršku svoga naroda

Vojka

pre 1 godinu

Presednik ima nacionalnu osvesenost,posećenost interesima Srbije kao malo ko do sada a Srbija više nije zemlja koju je preuzeo već mnogo bolja Sve to komšijama zna da pravi problem....

ticky

pre 1 godinu

Ustaše više vode brigu o Srbiji i Vucicu nego o svojim aktivnostima, jasno je da teško podnose bolje i naprednije od njih samih,pa zato paljba na lidera kojem zavide.

Dejan

pre 1 godinu

Ništa me ne čudi opšte njihovo bolesno i histerično novinarstvo, koje svakodnevno pokušava da ocrni Srbiju i predsednika Aleksandra Vučića. Pokušavaju da od nas naprave bolesnu naciju i ako su oni bolesni ubice.Nikada neće moći da sakrije zločine koje su počinili.

Lara

pre 1 godinu

Hrvatska se zaparvo plasi Srbije i Vucica. Plasi se rasta i razvoja i plasi se Vucicevih vizija jer znaju da su se sve prethodne do sada ostvarile.

kole

pre 1 godinu

Ovo samo pokazuje koliko su bolesni i koliko besne što ih Srbija ekonomski prestiže, pa ne mogu da je gaze kao što je to bio slučaj za vreme ds-a

kole

pre 1 godinu

Vučić je neko ko je ustaškim teroristima pokazao da ih se ne plaši i da je će se uvek boriti za istinu i narod Srbije, zato im očigledno smeta.

kole

pre 1 godinu

Vučić je jedino opsednut Srbijom i njenim napretkom, a ovi bolesnici očigledno da imaju žešći problem, jer umesto da se udružimo i napredujemo zajedno brže, konstatno provociraju i vredjaju.

Dejana

pre 1 godinu

Hrvati otvoreno pokazuju koliko mrze Srbiju, koliko mrze Vucica

Dejan

pre 1 godinu

Hrvati su toliko podmukli i licemerni i puni mrznje i ljubomore

Filip

pre 1 godinu

Hrvati ne prestaju sa gnusnim napadima na Vučića koji je preporodio Srbiju.

Suzana

pre 1 godinu

Hrvatima ne odgovara sto Srbija jaca i razvija se

Cile

pre 1 godinu

Hrvati su dotakli dno dna. Ovakvim napadima na Vučića neće zaustaviti napredak Srbije.

Dejana

pre 1 godinu

Vucic im ne odgovara jer stiti srpski narod i nasu istoriju

Vidak

pre 1 godinu

Hrvati ne mogu da se pomire sa činjenicom da je Srbija lider regiona i zato napdaju Vučića.

Milan

pre 1 godinu

Hrvati su obuzeti patološkom mržnjom prema Vučiću i Srbiji.

Luka

pre 1 godinu

Umesto da se bave svojom zemljom Hrvati konstantno napadaju Vučića.

Jelena

pre 1 godinu

Hrvati su ljubomorni na uspeh Srbije koji je postigla predvođenjem države od strane Vučića. Oni nikada neće postići taj nivo

Glasinac

pre 1 godinu

Umesto da Plenković rešava svoj problem sa Milanovićem, on se bavi Srbijom.

Branko N

pre 1 godinu

Hrvati ne mogu da podnesu ekonomski napredak Srbije i zbog toga se tako i ponaša.

Radenko

pre 1 godinu

Hrvati nikako da prebole emonomski napredak Srbije i činjenicu da je Srbija lider na Balkanu.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

TV

Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Hronika

Davio partnerku do smrti! Jazivo nasilje u Alibunaru: Muškarcu (39) preti zatvor do 15 godina
Hronika

Davio partnerku do smrti! Jazivo nasilje u Alibunaru: Muškarcu (39) preti zatvor do 15 godina

Više javno tužilaštvo u Pančevu je danas donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog D. B. (39) iz Alibunara zbog sumnje da je neutvrđenog dana u periodu od 27. aprila do 29. aprila ove godine primenom nasilja ugrozio telesni integritet svoje vanbračne partnerke D. S. (42) iz Jabuke tako što ju je u kući u kojoj su živeli u Alibunaru, u Ulici Save Munćana, šakama stegao za vrat usled čega je nastupila smrt oštećene, saopštio je MUP.

30.04.2024

19:02

Sport

Vinisijus posle preokreta Bajerna izvukao bod Realu
Fudbal

Vinisijus posle preokreta Bajerna izvukao bod Realu

Drama na "Alijanc areni", Bajern umalo do preokreta, ali je Vinisijus Žunior doneo izjednačenje Realu! Fudbaleri Bajerna odigrali su nerešeno sa Real Madridom 2:2 (0:1) u prvom meču polufinala Lige šampiona.

30.04.2024

22:52

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija