• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.01.2023

17:59

Prljava fašistička kampanja protiv Danila Vučića započeta u Prištini, vrhunac doživela u Sarajevu, a ustaše iz Zagreba sve vreme likovale i dolivale ulje na vatru! Laž im se kao bumerang vratila i olupala o glupe tikve!

instagram/buducnostsrbijeav

Politika

Prljava fašistička kampanja protiv Danila Vučića započeta u Prištini, vrhunac doživela u Sarajevu, a ustaše iz Zagreba sve vreme likovale i dolivale ulje na vatru! Laž im se kao bumerang vratila i olupala o glupe tikve!

Podeli vest

Fašistička kampanja započeta je još pre nekoliko nedelja u Prištini, kada je Kurtijev jastreb Armend Muja proglasio Danila Vučića za teroristu (istu etiketu zalepio je i Andreju Vučiću) i time je praktično počeo lov na glavu sina predsednika Srbije. I sve to obrazloženo je time što mladi Danilo voli Kosovo i Metohiju, smatra da je to srce Srbije, smatra da je deo Srbije, voli svoj narod i slično. Dovoljno za Kurtijeve ljude da ga proglase za legitimnu metu.

Mediji u Sarajevu i obavezno u Zagrebu, automatski su se pridružili kampanji protiv mladog Vučića.
Odmah u januaru sve je nastavljeno u Sarajevu, na najpoganiji, najjadniji i, moramo reći najgluplji način.


Opet je zasmetalo zvaničnom Sarajevu što Danilo Vučić voli svoj narod, što voli Republiku Srpsku, što voli srpsku trobojku. Ali, uz nekoliko grešaka. Prvo, kukali su u zvaničnom Sarajevu stotinu puta do sada kako predsednik Srbije ne poštuje zvaničnu BiH, kako samo forsira Republiku Srpsku i tako dalje. A naša država, zvanično, kako se to i radi u takvim slučajevima svugde u svetu vekovima unazad, poslala isključivo zvaničnom Sarajevu obaveštenje, isključivo pominjući državu BiH, poštujući dakle i susednu državu i diplomatska pravila. 


I drugo, Danilo Vučić bio pristojan, nevidljiv maltene, a “dušebrižnici” iz Sarajeva potrčali da glupo dostave medijima dokument u kom ne piše ništa osim tih, nabrojanih formalnosti i samim time celom svetu pokazali da nisu država osim na papiru. Jer, ozbiljne države to ne rade. 


Ukratko, fašizam na delu, proganjanje jednog mladog čoveka samo zasto što voli svoj narod, ali ne mrzi i ne vređa druge. Fašizam zato što želi slobodno da u tišini iskaže ljubav prema Kosovu i Metohiji, prema Republici Srpskoj, ali opet, ne vređajući nikoga drugo. Fašizam, jer i jednima i drugima, uz ustaške medije koji sa udobne udaljenosti dolivaju vatru i zakuvavaju, dakle fašizam jer i jednima i drugima smeta što je Danilo Vučić živ.


Hteli su da mu dođu glave, pokrećući hajku na njega, a ta njihova hajka i kampanja prljavih laži, razbila im se o glupe tikve koje će im dugo zvoniti tako prazne!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zemlja prokletih

pre 1 godinu

Smeje nam se ceo svet jer smo dopustili da izrodima iz SNS mafije život Rošavog glavoseče vredi više nego životi hiljada srpske dece.

Buba

pre 1 godinu

Strašno je dokle ide ova kampanja protiv Danila Vučića, ugozili su čak i njegovu bezbednost.

Nina IN

pre 1 godinu

Svakom normalnom čoveku je jasno da su ovi napadi na Danila Vučića posredno usmereni prema njegovom ocu.

Zorica

pre 1 godinu

Nema opravdanje za ovu prljavu kampanju, uostalom da nisu sami digli pompu oko posete Danila Vučića, malo ko bi ga i primetio.

Ena

pre 1 godinu

Nemam reči za ovo što su uradili u Sarajevu, javnim otkrivanjem podataka Danila Vučića diretno su ugrozili njegovu bezbednost.

Boško

pre 1 godinu

Ma pravo da vam kažem bole nas uvo šta pišu ti ološi, dečku svaka čast što tako otvoreno pokazuje ljubav prema srpstvu, a kome to smeta može samo da pukne od muke i ništa više. Toliko na tu temu!

Elena

pre 1 godinu

Sigurno misli da će konstantnim napadima na Danila slomiti Aleksandra Vučića, ali prljaviju igru nisam odavno videla.

Nemanja Stojković

pre 1 godinu

Напади на сина председника Србије су пример најбруталније политичке пропаганде против Србије и њеног лидера!

lagun

pre 1 godinu

Вучић је превише јак и способан за ову балканску жабокречину! Упада у очи.

Mili

pre 1 godinu

Вучић никада ничију д цу није помињао и увек је пазио на те ствари!

Mili

pre 1 godinu

Ово што се дешава Вучићу и његовој породици је крајње некоректно!

Dunja

pre 1 godinu

Dok besumucno napadaju Vucica i njegovu porodicu u Srbiji se grade putevi,dolaze nove investicije,aklapaju novi ugovori. Tako da gospodo lajte mi imamo posla.

Isidor

pre 1 godinu

Данило Вучић мора бити заштићен! Никад се не зна када ће неко покушати неку од претњи да реализује.

Pavle

pre 1 godinu

Svi ti napadi su povezani i duvaju sa zapadne strane. Pametnom dosta.

Rados

pre 1 godinu

Lepo Boga mi. Siptari, ustase i musmimani, svi na gomili i kao slag na torti tajkunski mediji iz Srbije. Svi u istom loncu, zajednicki kuvaju napade na Danila!

Car

pre 1 godinu

Vide da je Danilo vaspitan u duhu patriotizma,da voli svoju zemju i svoj narod ma gde god on bio i to im smeta. Al gospodo takva je nasa srpska omladina.

jova

pre 1 godinu

danilce diler heroina i vaginalno pickousna drama queen. steta sto obje netko nije skinuo snajperom . koji degenerik urednik informera, iskace iz vuciceve guzice ili ti dupeta kao govno. a gdje je volja nevolja vucicev ljubavnik. haha jao evo bre ustase napadaju jedinog i neponovljivog vodu kim vucica. hahaha a vidi ovog mulca dilera heroina. tatinog sina jedinog i najdrazeg. metkom u celo.

Nenad

pre 1 godinu

Udružili se svi protiv Vučića i njegove porodice.

Darko

pre 1 godinu

Svima njima smeta jaka Srbija, i zato sada napadaju Danila da bi napakostili Vučiću.

Bojan

pre 1 godinu

Napadaju Vučića tamo gde ga najviše boli, njegovu porodicu i decu.

Kalina

pre 1 godinu

Svima smeta Danilo zato što je poput svog oca neko ko voli svoju zemlju i svoj narod. Neka se zapitaju šta je u tome loše pre nego što krenu sa napadima na njega. Sram ih bilo više, sve!

Kafa

pre 1 godinu

Prljava igra inace se vodi protiv Srbije. Napadom na decu vidi se na sta su spremni.

Vns

pre 1 godinu

Za ovaj tekst,u najmanju ruku Pulicerova nagrada...nemojte preterivati sa ovakvim tekstovima....samo širite mržnju....i to nepotrebno...uzdignite se malo iznad glupavih novinskih članaka....ako možete....sumnjam ali ....

Deki

pre 1 godinu

Nije lako ali se ovi napadi moraju istrpeti jer su direktno usmereni protiv Srbije. Podrska predsedniku da jos jace gura zemlju napred.

Ljilja

pre 1 godinu

Napadi su niski ali samo treba nastaviti hladne glave.

Milena

pre 1 godinu

Daju izjavu koja je laz onda kad ih Vucic razotkrije brze bolje menjaju izjavu. Upleli su se u svoje lazi ali nemaju srama vec nastavljaju i dalje.

vuk

pre 1 godinu

kampanja protiv vucica se vodi u beogradu...hrvati,bosnjaci i kosovari nisu krivi sto je beograd prepun antisrba i drugosrbijanaca koji su zaposjeli 80% medija

Cole

pre 1 godinu

Kako se lako udruze kad treba Srbija da se napada.

Jovana

pre 1 godinu

Dok oni napadaju i jedni druge podrzavaju likujuci sto su napadi usmereni na Srbiju sa vise strana u Srbiji se nastavlja gradnja auto-puteva. Smesni su.

Sirijus

pre 1 godinu

Sve kampanje protiv Vučića i njegove porodice se orkestriraju iz Prištine, njima realno najviše i smeta sve što Vučić radi za ovu zemlju.

Lupin

pre 1 godinu

Pa da, to su sve veliki ljubitelji Srba i Srbije inače. Kad bi mogli nekako sve da nas ukopaju, zajedno sa sve Danilom i Vučićem to bi ih verovatno učinilo najsrećnijim.

Milka

pre 1 godinu

Šiptari diskutuju o Danilu sinu presednika R. Stbije... Mnogo su se razularili. Mora neko da ih curikne.

Pavle

pre 1 godinu

Sve ove treba da bude sramota sto napadaju Danila u politickoj borbi protiv naseg predsednika.Ali im ni takav bezobrazluk i primitivizam ne pomaze.

Mitarpavlovic

pre 1 godinu

Napadi na Danila samo zato što mu je otac predsednik je dokaz nemoći svih tih koji ga napadaju

Vojka

pre 1 godinu

Svi moraju razumeti da je napad na presednika i njegovu porodicu napad na drzavu i to je u svakoj drzavi tako.

Sofija

pre 1 godinu

Nisu u redu ovakvi potezi od strane nasih komsija. Sramota.

Maja

pre 1 godinu

Sitne duse se uvek sluze niskim udarcima. Trebalo bi ih ignorisati.

Vejo

pre 1 godinu

???kakva analiza?sigurno je pisao Dragan J Vučićević??

Ana

pre 1 godinu

Napadi politickih neistiomisljenika na clanove porodice su ispod svakog nivoa casti, ali eto i to moramo gedati.

Vida

pre 1 godinu

Kad vec nista ne mogu da nadju protiv predsednika, oni ce smisljati ovakve besmislice.

Ivana

pre 1 godinu

Ovakvi napadi su pokazatelj njihove sopstvene nemoci.

Darko

pre 1 godinu

Napadi na Danila su za svaku osudu. Ponos je voleti svoj narod i svoju zemlju, s to očigledno smeta mrziteljima Srbije i Vučića.

Acko

pre 1 godinu

Za svaku osudu je proganjanje jednog mladog coveka Danila, samo zbog toga jer voli Srbiju i ne mrzi druge.

lila

pre 1 godinu

Mislim da je objava tok dokumenta sa navedenim bezbednosnim podacima kažnjiva zakonom.Komšije naše su izgubile svaku meru u svojoj mržnji.

Beba

pre 1 godinu

Velika je sramota sto se protiv predsednikovog sina koji je jis uvek dete vodi medijska kampanja, to zasluzuje sankcionisanje

Zoran

pre 1 godinu

Nema većih ustaša i lažova od Informera...vi ste od tog Deteta napravili metu, zato što ste đubrad...ne branite vi njega već ga poturate kao i njegovog bolesnog tatu.

Marko

pre 1 godinu

Deca su nam buducnost ove zemlje i treba da se cuvaju, a ovi tajkuni ljubomorni sto napadaju Danila decka koji je vaspitan da voli svoju zemlju.

Vanja

pre 1 godinu

Savaka laz je otkrije stim sto se ova otkrila pre nego sto je uspela da zazivi onako kako su planirali

Gaga

pre 1 godinu

Samo su ispali smesni, time sto su lagali da je Danilo isao sa drzavnom delegaciijom a ne kao slobodan gradjanin

Kata

pre 1 godinu

Eto kolikog je trajanja zlo i pokvarenjastvo. Porodica Vucic samo jača i demantuje sve laži.

Sandra

pre 1 godinu

Sramni napadi na Danila jel ne mogu nista predsedniku pa udaraju tamo gde najvise boli

Ana

pre 1 godinu

Udruzili se svi da bi napali jednog mladog coveka i nacrali mu metu, sve zato sto je sin predsednika.

Tanja

pre 1 godinu

Dokle su pojedini ljudi spremni da idu i plasiraju neistine o ovako mladoj osobi kao sto je Danilo.

Miki

pre 1 godinu

Gde će vam samo duša?Ostavite dečka na miru.

Sandra

pre 1 godinu

Po pojedincima iz Federacije, Hrvatske i sa KiM greh je voleti svoju državu i poštovati sve Srbe koji žive u regionu, pa pljuju po Danilu jer je Vučićev sin i podržava politiku mira i saradnje sa svima. Smeta im napredak Srbije i to je bio okidač da targetuju mladića koji je samo otišao u privatnu posetu Republici Srpskoj.

Mina

pre 1 godinu

Strašno, stvarno ne znam čime je to dečko zaslužio, osim što je Vučićev sin? Šta je on to loše uradio, da li je on njegovim potezima nekome naškodio, užas!

Jeka

pre 1 godinu

Navikli smo da kada jedni mrzitelji krenu pridruzuju im se drugi, treci. Misle zajedno su jaci. Ali da pogledamo protiv koga?! Protiv decka od dvadeset cetiri godine! Bas su "jaki"! Samo sto ni ovog puta nisu uspeli, istina je pobedila!

Vasa

pre 1 godinu

Ma mogu da pišu šta god žele, jedino što je validno i vidljivo jeste da je Danilo veoma lepo vaspitan dečko i to je ono što ih boli, jer oni i ne znaju šta znači ta reč, a kamoli nešto drugo.

Vladan

pre 1 godinu

Sve im smeta, a najviše to što Srbija zahvaljujući predsedniku napreduje, e to je ono što ih najviše boli.

Miodrag

pre 1 godinu

Katastrofa, napadati i pljuvati nekoga na ovakav način, nemam komentar. Ništa užasnije nisam pročitao. Udarati na nečiju porodicu, nije važno što je predsednik u pitanju, strašno!

Grozdana

pre 1 godinu

Svaki normalan čovek voli svoj narod, valjda je to normalno. Mada, šta se sve događa, više me ništa ne čudi. Divno je vaspitan momak, svaka čast na tome, a ovo je stvarno sramota šta se radi i predsediku, a i njemu.

Ana

pre 1 godinu

Pokazali su da su olos nista vise ni manje ,dno dna! Danilo Vucic je pristojan covek koga voli srpski narod i sa KiM i iz RS ,i sirom Srbije jer je covek koji voli svoju zemlju i svoj narod ! Podrska porodici Vucic.

Olja

pre 1 godinu

Neprofesionalan potez medija iz BIH kojim direktno pozivaju na nasilje protiv Danila Vučića.

misterija nemoguca

pre 1 godinu

KO kopa drugom jamu sam u nju upada. Stara izreka bila i ostala a hrvati neka razmišljaju malo šta rade.

Vladana

pre 1 godinu

Niko nema pravo da napada Danila, on je nedužan mladić koji nikome ništa loše nije uradio

Vladana

pre 1 godinu

Tajkunski mediji napadaju Danila bez razloga kako bi napakostili Vučiću

Vladana

pre 1 godinu

Niko ne veruje u price tajkunskih medija. Sve sto iznose lazu i okrecu narod protic Vucica

Vladana

pre 1 godinu

Tajkunske medije niko ni ne shvata za ozbiljno.Svi znamo da se bave lažima

Vladana

pre 1 godinu

Danilo ne naseda na priče tajkunskih medija.I ako je mlad shvata da su lažovi puni mržnje

Tara

pre 1 godinu

Ne trpimo ispade nenormalne. Svi ovi mrzitelji su vec pokusali da uniste Srbiju.

Slavisa

pre 1 godinu

Kada ponestane snage argumenata, ostaju samo niski udarci. Da li svi ovi anti-srpski lobisti mogu niže od ovoga? Koliko morate nisko da padnete da vam tema broj 1 bude vređanje nečijeg deteta? Izdržaćemo! Svi smo mi Danilo! Najbolji idu napred! Izdržaćemo stoički sve udarce i nastaviti brže, jače, bolje. Do pobede...za našu decu...za našu budućnost!

Srki

pre 1 godinu

Strasno je cime se ljudi sve bave zbog zavisti i ljubomore. Nemaju na sta da udare, pa udaraju na decu. Uzas.

Jelena

pre 1 godinu

Ijedinilo se i kuso i repato al polako stiže film OLuja.

Tanja

pre 1 godinu

Svi oni kojima smeta Srbija u regionu, a pre svega Vučić običan protokol oko posete člana porodice pretvorili laž

Tijana

pre 1 godinu

Izdržaće Danilo ove napade. Jak je on kao i njegov otac.

Mario

pre 1 godinu

Neće Vučića slomiti ovi što pišu svakakve gluposti.

Andrea

pre 1 godinu

Vrše pritisak na Vučića, a ne znaju da on neće biti ničiji sluga i bespogovorno slušati svetske moćnike. Vučić je ponos Srbije.

Jole

pre 1 godinu

Izgleda da su se previše zaigrali i pišu kojekakve bljuvotine o porodici Vučić. Nemaju pojma koliko je Vučić sposoban i izdržljiv na sve njihove napade.

Vladislav

pre 1 godinu

Za svaku osudu je kada porodicu mešaju ne poštujući ni trunku jednog državnika.

Žaki

pre 1 godinu

Najprljavija je kampanja kada porodicu ne poštuju, a kako bi bilo da se njihove porodice stave u ovaj kontekst raznih bljuvotina.

Joca

pre 1 godinu

U našem narodu se kaže, sve mi diraj, al porodicu nemoj. Predsednik Vučić je čovek od krvi i mesa i nije u redu da se ovako sitne prodane duše ponašaju.

Bojan

pre 1 godinu

Porodica je svetinja. Samo ološi mogu da napadaju porodicu predsednika Vučića.

Milica

pre 1 godinu

Danilo je uvek smiren. Uopšte mi nije jasno odakle mu takvi živci da izdrži ove napade.

Mila

pre 1 godinu

Danilo je tradicionalno vaspitan i vidi se da njegov tata čini sve da se kulturno i duhovno uzdigne i da ne podlegne ovakvim napadima.

Dragan

pre 1 godinu

Primer kako se nemoć tajkuna ogleda upravo u njihovoj prljavoj kampanji protiv Vučića.

Mina

pre 1 godinu

Vučićevo dete je dete kao i svako drugo, a njihove izjave su za svaku osudu jer mu napadaju porodicu.

Snežana

pre 1 godinu

Plaćenici ne mogu ništa Vučiću i Srbiji pa onda tuci gde boli, po porodici. Ovo će nas još osnažiti. Apsolutna podrška porodici Vučić.

Jovica

pre 1 godinu

Pratiti Vučića, nemoguća misija. Stati Vučiću na crtu, nemoguća misija. Poraziti Vučića, nemoguća misija. Sada pokušavaju da ga slome sa porodicom, e neće da može! Podrška ljudskoj veličini, koji nikada nije dirnuo u nečiju porodicu, a kada se okrene iza sebe ostavio ne izbrisiv training na svim poljima života. Podrška Vučiću i njegovoj porodici. ??????

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Svako ko se bavi ovakvim kampanjom zla,možemo da mu skinemo kapu i kažemo da je pobedio u veličini zla koje širi. Sramota kakvo ponašanje i koliko je ovo nizak udarac.

Željko

pre 1 godinu

Napadi na Danila Vučića pokazuju pravo fašističko lice onih koji su uputili reči zlobe i nepoštovanja prema predsednikovom Sinu, samo zato što im smeta jaka i uspešna Srbija.

Saša

pre 1 godinu

Mrzitelji svega srpskog napadaju Danila Vučića jer je poučen pripadnosti svom narodu, običajima i tradiciji, došao da bude uz svoj narod i pokaže da je sloboda kod Srba svetinja.

Lazar

pre 1 godinu

Očito je da oni koji su, po ko zna koji put poveli besprizornu kampanju protiv porodice predsednika Vučića, uporno i namerno ignorišu činjenicu da Danilo Vučić nije bio deo zvanične delegacije Srbije, već je na proslavu Dana Republike Srpske otišao kao privatno lice.

Milan

pre 1 godinu

Ovdašnjim autošovinistima, udruženim sa onima iz regiona, koji su više puta dokazali da mrze i Srbiju i Republiku Srpsku, bilo je jedino važno da nađu lažne razloge za optužbe protiv predsednika i njegove nacionalne politike koja jača Srbiju i brine o Srbima u regionu, pa otuda potiču njihovi sramni napadi na Danila Vučića.

Zoran

pre 1 godinu

Neprijatelji Srbije, kako strani, tako i domaći, pokušavaju da stvore narativ koji je poguban za mlade generacije Srba — da je loše biti patriota, voleti svoj narod, Crkvu, Srbiju i poštovati i voleti Republiku Srpsku, njene žrtve i praznike.

Mirko

pre 1 godinu

Mogu da ih napadaju koliko god žele. Veza Danila i Aleksandra je neraskidiva, pogotovu što obojica znaju da rade ispravnu stvar i što si veliki Srbi i patriote!

Danica

pre 1 godinu

Dokle doseze zlo ljudi, kada su u stanju da napadaju decka koji nije ni kriv ni duzan.

Danica

pre 1 godinu

Dirati i napadati na neduzno dete, ovo je za svaku osudu.

Danica

pre 1 godinu

Sramno ponasanje tajkuna, prema decku koji nista lose nije uradio.

Danica

pre 1 godinu

Kada ne znaju kako da se bore , onda kreću na napad Danila sina predsednika Srbije, koliko su samo jadni i bedni kada udaraju na decu .

Rista

pre 1 godinu

Danilo je pristojno dete i treba da se ostala omladina ugleda na njega.

Danica

pre 1 godinu

Sramota je da neko napada Danila,naša deca su naše svevetinje,i njih treba da sačuvamo od zlih i pakosnih ljudi!

Snežana

pre 1 godinu

Danilo je slobodan momak i može da ide gde želi. Patriota i pravi Srbin koji voli svoj narod ali tajkunskim medijima to smeta jer su puni bolesne mržnje prema Vućiću i njegovoj deci.

Milovan

pre 1 godinu

Napadaju Vučića i njegovu porodicu kad god mogu, ne biraju ni vreme ni mesto, jedina meta je Vučić. Naše komšije sa kojima Vučić gradi samo mir i partnerski odnos...

Jela

pre 1 godinu

Danilo je pre svega jedan divan, odmeren i kulturan momak koji ima puno pravo da voli i poštuje Srbiju i sve što je srpsko. Stvarno je sramno ovakvo ponašanje prema njemu, samo zato što je sin predsednika države.

sds

pre 1 godinu

Bolesna kampanja medija ništa im nije sveto ni porodica.

Mare

pre 1 godinu

Stvarno je krajnje bolesna ova čitava kampanja protiv Danila, napadaju ga samo zato što im smeta jaka Srbija!

Ivana

pre 1 godinu

Smeta im napredak Srbije, pa hoće da udare na Vučića, a obzirom da im dosadašnje opaske nisu prošle, rešili da ga udare tamo gde svakog čoveka boli, a to je porodica

NEŠA

pre 1 godinu

Ljudskoj zlobi nema kraja, samo neka svi ne zaborave da i oni imaju dece

mara

pre 1 godinu

Toliko zlobe i mržnje prema jednom običnom mladiću je nezamislivo

MAJA

pre 1 godinu

Zbog čega je sporan mladić koji je otiša na godišjicu RS,samo zato što je sin predsednika države i to Srbije

giga

pre 1 godinu

Sram da ih bude,neljudi ili kako im dati imena.

kiki

pre 1 godinu

Ovi jadnici fasisticka kolaboracija ništa drugo ne znaju, nego da ga napadaju, zadojeni mržnjom zbog svega dobrog sto presednik radi za dobrobit Srbije.

Zoja

pre 1 godinu

Pametni ljudi i ne obraćaju pažnju na te medijske manipulacije iz Bosne i Hrvatske

kiki

pre 1 godinu

Danilo je ovde bio meta napada kojim se indirektno napada predsednik!

kiki

pre 1 godinu

Tajkunima smeta to što Danilo voli Srbiju, što nije izdajnik kao i oni što su.

ema

pre 1 godinu

Strasno sta rade Danilu Vucicu, a on je ponos Srbije, kulturan i vaspitan mladic.

Sonja

pre 1 godinu

Pganjanje jednog mladog čoveka samo zasto što voli svoj narod, je peeslo sve granice.

Lidija

pre 1 godinu

Srbija može samo biti ponosna na dečka koji ne odgovara ni šiptarima, ni muslimanima ni ustašama!

Kaca

pre 1 godinu

Opozicija je ugrozila zivot Danila nizom neistina koji su plasirali a tajkunski mediji prenosili,to je za svaku osudu zar se treba igrati mladim zivotom samo zato sto je sin Vucica i sto je isao tamo gde je zeleo i bio pozvan,zaista je opozicija presla svaku meru i granicu.

MK

pre 1 godinu

Fašizam je očigledno živ i zdrav, kako u " evropskoj " Kroaciji, tako i u "premudroj" Bosni

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija