• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.02.2023

21:10

Luka Petrović: Najnovije pretnje smrću predsedniku Vučiću dokaz koliko su opterećeni mržnjom prema čoveku koji se svakodnevno bori za Srbiju!

Politika

Luka Petrović: Najnovije pretnje smrću predsedniku Vučiću dokaz koliko su opterećeni mržnjom prema čoveku koji se svakodnevno bori za Srbiju!

Podeli vest

Predsednik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Stari grad, član Predsedništva i potpredsednik Izvršnog odbora Luka Petrović najoštrije osuđuje besramni potez lažnih patriota koji su danas ispred Predsedništva Republike Srbije pretili smrću predsedniku Aleksandru Vučiću.

- Pretnje smrću koje su upućene predsedniku Vučiću na Dan državnosti naše zemlje su samo dokaz koliko su opterećeni mržnjom prema čoveku koji se svakodnevno, mukotrpno i pod najvećim pritiscima bori za Srbiju i njene interese.

Rulja koja ruku pod ruku radi sa predstavnicima bivšeg režima je danas ispred Predsedništva pokazala koliko im nije stalo do Srbije i njenih građana i koliko su isfrustrirani i ispunjeni mržnjom čak i na današnji dan.

- Aleksandar Vučić će za njih uvek biti meta i njegova likvidacija kao krajnji cilj, jer njima ne ide u korist da neko radi za Srbiju i njene interese.

Predsednik opštinskog odbora Srpske napredne stranke Stari grad, član Predsedništva i potpredsednik Izvršnog odbora Luka Petrović pruža apsolutnu i bezrezervnu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u ovim teškim i sramnim trenucima, jer dok se on bori za Srbiju i građane, oni koji treba da se takođe bore i zalažu za napredak, mir i stabilnost naše zemlje se bore protv njega.

- Predaja nije opcija! Živela Srbija! Živeo naš predsednik Aleksandar Vučić!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mitar

pre 1 godinu

Sve koji upucuju pretnje smrcu najstrozije osuditi

Radule

pre 1 godinu

Tolika mržnja prema čoveku koji se svakodnevno bori za Srbiju, jeneverovatna i neshvatljiva.

peki

pre 1 godinu

Poludrogirana bagra će se valjda otrezniti u Zabeli.

Petar

pre 1 godinu

Ovakvo ponasanje ovih divljaka pokazuje da su nemocni da ne mogu da podnesu to sto Vucic dobro radi svoj posao i zato sto Srbiju vodi napred.Osudjujem svaki vid pretnji bilo kome,ovo je 21.vec,nasilje i pretnje su nedopustive!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!
Live TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!

Sednica Skupštine Srbije prošla relativno očekivano. Miloš Vučević izneo je ko će biti ministri u novoj Vladi. Ipak, kao po običaju, pripadnici opozicije pokušali su da naprave skandal i od ove sednice. Na ovu, ali i druge važne teme govorili su gosti "Info večeri" govorili su novinari Dejan Vukelić i Vlado Dimić, a putem vajber uključenja uživo u program javio se i Božo spasić, bivši operativac SDB.

01.05.2024

22:28

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)
Live TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)

U parku pobede u Moskvi otvorena izložba oružja zaplenjenog oružja. Iz ugla zapadnih medija, Rusi ismevaju NATO. Za to vreme, rat u Ukrajini intenzivno se vodi bez nade za skorašnji mir. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Putem vajber uključenja, uživo u program uključio se i novnar i ratni reporter Danijel Simić koji je govorio o tome kako trenutno izgleda front kod Časovog Jara.

01.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija