• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.03.2023

10:35

Borelj: Oči EU i Zapadnog Balkana danas uprte u Ohrid

printscreen

Politika

Borelj: Oči EU i Zapadnog Balkana danas uprte u Ohrid

Podeli vest

Visoki predstavnik Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost Žozep Borelj izjavio je da su oči EU i Zapadnog Balkana danas uprte u Ohrid.

 "Nakon intenzivne šatl diplomatije između Beograda i Prištine, sa predsednikom Srbije i Aljbinom Kurtijem razgovaraćemo o implementaciji aneksa - sastavnom delu Sporazuma na putu normalizacije odnosa", napisao je Borelj na Tviteru.

 U Ohridu će danas biti održan sastanak na visokom nivou u okviru dijaloga Beograda i Prištine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ratko

pre 1 godinu

ZAPAMTI STOKO NACISTICKA U SRBIJI NIKO NEMA PRAVO NISTA DA POTPISE NA STETU SRBIJE I RUSIJE ,VUCIC JE MALI MIS U POREDJENJU SA NARODOM . AKO TREBA BILO STA KRUPNO DA SE DONESE MORA NA REFERENDUM I NAROD DA SE PITA ,A OVAJ NAROD JE REKAO NE SANKCIJAMA RUSIJI I NIKAKAV VUCIC TO NE MOZE DA IZMENI... KRATKO I JASNO ... JA SAM GLASAO ZA VUCICA ,KAKO SAM GLASAO TAKO MOGU I DA BUDEM PROTIV . NEMA PODPISA SA EU NACISTIMA NIKAKVIH . POKAZALI SU SE UREZOLUCIJI 12 44 GDFE SVAKI DAN STRADA SRPSKI NAROD ,A ONI NE MRDNU NI K....M.SA NJIMA NEMA DOGOVORA . IKOSOVO I METOHIJA CE UVEK OSTATI SRBIJA NIKAKVE GRANICE ........

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija
Fudbal

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija

Crvenoj zvezdi da može da se hvali da je neprikosnovena u domaćim okvirima, a Vojvodini za popravljenje celokupnog utiska o tekućoj sezoni i sigurnu Evropu, otprilike tako bi se u jednoj rečenici moglo odgovoriti na pitanje šta kojoj ekipi znači osvajanje današnjeg Kupa Srbije u fudbalu.

21.05.2024

08:26

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija