• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.04.2023

15:36

Đilas jasan: Nema saradnje sa Dverima, Zavetnicima i DSS-om! (VIDEO)

printscreen

Politika

Đilas jasan: Nema saradnje sa Dverima, Zavetnicima i DSS-om! (VIDEO)

Podeli vest

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas u svom obraćanju istakao je da neće sarađivati sa ekstremnim strankama - misleći na Zavetnike, Dveri i DSS.

- Mi smo spremni da sarađujemo sa strankama sa kojima delimo slične vrednosti i koji vide srbiju u Evropskoj uniji. Za nas nije dovoljno da neko viče samo "ua Vučić" da bismo sa njima mogli da sarađujemo, to se odnosi na ekstremne stranke koje danas postoje. Misija, cilj SSP-a je Srbija u Evropskoj uniji do kraja 2030. godine. Mi se borimo za to da SNS ode sa vlasti, a da ekstremisti ne dođu na vlast - rekao je Đilas i dodao:

-  I to je naša pozicija i od te pozicije nećemo odustati. Svaki oblik saradnje sa opozicionim strankama koje se zalažu za iste vrednosti i slične stvari je uvek dobrodošao i mi ćemo ići da uspostavimo što bolju saradnju pred izbore za koje sam siguran da ćemo ih imati već ove godine. 

Novinar N1 je Đilasu postavio potpitanje, koje je glasilo da li će onda biti saradnje sa Dverima i Zavetnicima, a lider SSP-a je odgovorio kratko i jasno "NE"!

Novinar N1 je ponovo upitao: "Kategorički?", Đilas je na to dodao: INŽENJERSKI!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
joj kad krene klupko da se odm

pre 1 godinu

Vučićev kartel je u ozbiljnoj panici čim drekavac ovoliko odvlači pažnju, jer ga kumovi (Panić i Petrović) kompromituju, na jedan smo korak od potpisivanja „normalizacije odnosa" sa Šiptarskom narko državom,narod se sve više buni... Vučićev kartel broji zadnje dane

Rade R

pre 1 godinu

Baš "verujem" kad to kaže Đilas! Ta "moralna gromada"! Kako opet i jedni i drugi pokušavaju da prevare narod! Samo jedan promil da skupe više od Vučića, odmah bi se udružili, bez trunke razmišljanja! Jer ovakve izjave samo služe da bi zavarali naivne! Ali narod u Srbiji nije više naivan, pročitani su!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija