• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.04.2023

16:49

KOSOVSKA POLICIJA PRIZNALA DA JE PUCALA NA SRBINA! Oglasio se Petković: Hoće li se Priština i Svečlja izviniti Jovanoviću i njegovoj porodici za strahotu koju su pretrpeli?

Tanjug/Strahinja Aćimović

Politika

KOSOVSKA POLICIJA PRIZNALA DA JE PUCALA NA SRBINA! Oglasio se Petković: Hoće li se Priština i Svečlja izviniti Jovanoviću i njegovoj porodici za strahotu koju su pretrpeli?

Podeli vest

Petar Petović, direktor Kancelarije za KiM reagovao je na Fejsbuku povodom priznanja tzv. kosovske policije da su pucali na Srbima Milana Jovanovića.

Saopšternje Petkovića prenosimo u celosti:

Kosovska policija je upravo priznala da je pucala u Srbina Milana Jovanovića i pokazala da su ceo dan LAGALI o upucanom Srbinu, porodičnom čoveku, ocu troje dece koji je tek pukom srećom preživeo.

Kada smo prozvali tzv. ministra Svečlju da pokaže dokaze i snimke sa nelegalnog punkta na Bistričkom mostu, morao je da prizna LAŽ da Kosovska policija nije pucala u Srbina iz Zvečana. Sada svi mogu da vide da je ROSU direktno odgovorna za ovo ranjavanje. Pri tom, koliko god u Prištini pokušavali da po svom oprobanom receptu kriminalizuju Milana Jovanovića, nisu uspeli ništa da mu prišiju i jasno je da su u njega pucali samo zato što je Srbin!

Hoće li se Priština i Svečlja izviniti Milanu Jovanoviću i njegovoj porodici za strahotu koju su pretrpeli?

Foto: Kosovo online

Milan Jovanović

Da li će iko od predstavnika međunarodne zajednice da osudi ranjavanje Milana Jovanovića i prolivenu srpsku krv, bar upola žustro kao što su osuđivali neke druge događaje? Čekamo njihove reakcije, jer će to pokazati pravo lice demokratije za koju se naizgled deklarativno zalažu. 
Sada je svima jasno da nelegalni punkt Kosovske policije na Bistričkom mostu mora biti uklonjen pod hitno, jer služi isključivo za maltretiranje i iživljavanje nad Srbima, na šta Beograd i Srpska lista sve vreme upozoravaju.

Posle ovog događaja, niko više ne može da tvrdi da je Kurtijeva Kosovska policija na severu KiM tu da bi obezbeđivala nekakav mir i bezbednost, već naprotiv – da bi terorisala i zastrašivala Srbe.

Foto: Printscreen




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
platinum wolf

pre 1 godinu

Vrhovni ima gomilu američkih prijatelja. Hoće li ti njegovi prijatelji da ga ucenjuju, ili će da zaštite srpski narod čiju su zemlju okupirali?

Ena

pre 1 godinu

Da li će međunarodna zajednica otvoriti oči i kazniti Prištinu za sva zlodela koja čine prema srbima.

crosdu

pre 1 godinu

Ovakvi napisi su doista šovinistički. Policija je pucala u Srbina zbgo čega...? Zato što je Srbin..., malo teže će to tako ići!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija