• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.04.2023

12:12

IZBORI NA SEVERU NASTAVAK NASILJA KURTIJA NAD SRBIMA! Petković: Kod zapadnih predstavnika ni mrva brige

Tanjug/Strahinja Aćimović

Politika

IZBORI NA SEVERU NASTAVAK NASILJA KURTIJA NAD SRBIMA! Petković: Kod zapadnih predstavnika ni mrva brige

Podeli vest

Sastanak Aljbina Kurtija sa četvoricom kandidata Pokreta "Samoopredenjenje" za gradonačelnike u četiri srpske opstine na severu Kosova i Metohije je zapravo prava poruka koju Kurti upućuje Srbima na Vaskrs - a to je da će faktički gradonačelnik severne Kosovske Mitrovice, Zvečana, Zubinog Potoka i Leposavića biti Aljbin Kurti, kao i da će na severu KiM vladati njegov Pokret "Samoopredeljenje", navedeno je u saopštenju direktora Kancelarije za KiM Petra Petkovića.

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

"Sastanak Aljbina Kurtija sa četvoricom kandidata Pokreta "Samoopredenjenje" za gradonačelnike u četiri srpske opstine na severu Kosova i Metohije je zapravo prava poruka koju Kurti upućuje Srbima na Vaskrs - a to je da će faktički gradonačelnik severne Kosovske Mitrovice, Zvečana, Zubinog Potoka i Leposavića biti Aljbin Kurti, kao i da će na severu KiM vladati njegov Pokret "Samoopredeljenje". 

To što je svojim kandidatima poželeo pobedu na nedemokratskim i antisrpskim izborima i predstavio broj 115 koji treba da bude zaokružen, pokazuje u svoj svojoj suštini razmere Kurtijeve srbomrzačke politike i programa njegove stranke da KiM treba etnički očistiti od Srba.

Sada svi mogu da vide koliko je predsednik Aleksandar Vučić bio u pravu kada je govorio da Kurti sa dva odsto albanske podrške na severu želi da vlada kao gradonačelnik nad 98 odsto srpskog stanovništva koje ne želi da živi u Kurtijevoj lažnoj državi. Takvi izbori, koji imaju za cilj da ponište postojanje apsolutno većinskog srpskog naroda na severu KiM,  nastavak su terora i nasilja Kurtija nad Srbima sa ciljem potpune okupacije severa.

Najveću odgovornost u pokušaju da se politički i na svaki drugi način porobi srpski narod na severu snosi međunarodna zajednica, koja snažno podržava nasilno održavanje izbora na kojima Srbi neće glasati. Kako će sada zapadni predstavnici da objasne činjenicu da će čisto srpske sredine i opštine da vodi dva odsto Albanaca koji će jedini da izađu i glasaju. 

Je li to ta vrhunska demokratija za koju se navodno zalažu? A što se svi ti zapadni ambasadori i predstavnici nisu zalagali za održavanje srpskih izbora i referenduma na KiM, zašto tada nisu žalili za demokratijom i ljudskim pravima Srba koja su tada pogažena? 

Neka svi dobro pogledaju koliko su bili licemerni svi ti zapadni predstavnici koji su tobože brinuli o regularnosti izbora u centralnoj Srbiji, iako su održani po najvišim demokratskim standardima i uz izlaženje u susret svim suštinskim zahtevima opozicije, dok na Kosovu i Metohiju od istih tih zapadnih predstavnika ne postoji ni mrva brige ili odgovornosti za izborno nasilje koje Kurti želi da sprovede na severu KiM. 

Toliko je očigledno da srpski narod na KiM može da isključivo računa na brigu, odgovornost i svaku vrstu pomoći predsednika Vučića i Srbije, dok svi drugi žele da nas dodatno pritisnu i ukinu naš slobodarski duh. To im neće poći za rukom, jer država Srbija će nastaviti da snažno podržava i vodi računa o svom narodu na KiM".
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dani

pre 1 godinu

Srbi na Kosovu i Metohiji su žrtve nepravde i zlostavljanja, gde su im uskraćena osnovna prava, uključujući pravo na zaštitu od nasilja, a Kurti nastavlja sa upornim maltretiranjem

Jablan

pre 1 godinu

Ne treba nikakva očekujemo brigu od njih za srbe

Sara

pre 1 godinu

Gde je tu demokratija. Da bi se donekle rešilo pitanje KiM treba što pre formirati ZSO.

Mila89

pre 1 godinu

Kurti izaziva sukobe,želi da se reši svih Srba na KiM ali mora da zna da Srbija to nikada neće dozvoliti.

Danka

pre 1 godinu

Циљеви прљавог Куртијевог наума су јасни, али јасан је и став званичне политике председника државе и народ на Косову и Метохији то зна. Зато остаје на свом имању, у свој кући, на свом огњишту.

Maja

pre 1 godinu

Opozicija i Kurti su dva lica zla. Da nije Vučića i njegovih saradnika ko zna šta bi bilo sa nama

Marko

pre 1 godinu

Kurtijev prljavi potez nas nece uzdrmati. Nasem narodu na KiM cemo uvek biti podrska i boricemo se za njihovu bezbednost i sigurnost.

Caca

pre 1 godinu

Kurti je zlo koje želi rat,to je očigledno,ali Srbija kao i naš državni vrh,boriće se hrabro za svoj Srpski narod!

Tanja

pre 1 godinu

Kurti ne prestaje da teroriše Srpski narod na Kosovu i Metohiji. Cilj mu je da protera Srbebi da napravi etničko čisto Kosovo i Metohiju.

Olja

pre 1 godinu

Sramotno je ponašanje Kurtija a to Srbima sa KiM donosi novu brigu i zato se svi zajedno moramo boriti za njihov status.

Stefan

pre 1 godinu

Kurti ne zeli da sacuva mir, zeli nerede i sto manje Srba na KiM. Srbija nece dozvoliti proterivanje svog naroda, jer se zalaze za stabilnu i jaku buducnost svakog od nas!

Sara

pre 1 godinu

Kurti pokazuje svoje pravo lice i svoju nameru da ukloni Srbe sa severa Kosova, ali država Srbija će se boriti za svoj narod

Jasna

pre 1 godinu

Nasilje nad Srbima na KiM je dostiglo vrhunac, i dalje se nastavlja, ne jenjava. Jedini cilj Kurtija je da se proteraju Srbi sa KiM, da se izazovu sukobi i dođe do etničkog čišćenja Srba sa severa tzv.Kosova.

Nina

pre 1 godinu

Kurti ne planira da stane, on sve vise plasira svoje bolesno kabadahijsko ponasanje.

Marija

pre 1 godinu

"Toliko je očigledno da srpski narod na KiM može da isključivo računa na brigu, odgovornost i svaku vrstu pomoći predsednika Vučića i Srbije, dok svi drugi žele da nas dodatno pritisnu i ukinu naš slobodarski duh. To im neće poći za rukom, jer država Srbija će nastaviti da snažno podržava i vodi računa o svom narodu na KiM".

Ana

pre 1 godinu

Podrška Srbima sa KiM da izdrže Kurtijev teror jer imaju našu podršku da se izbore za bolji i sigurniji život.

Olivera

pre 1 godinu

Sastanak Kurtija sa četvoricom kandidata Pokreta "Samoopredenjenje" za gradonačelnike u četiri srpske opstine na severu Kosova i Metohije, zapravo je dao pravu poruka koju Kurti upućuje Srbima na Vaskrs.

Jelena

pre 1 godinu

Sada svi mogu da vide koliko je Vučić bio u pravu kada je govorio da Kurti sa 2% albanske podrške na severu želi da vlada kao gradonačelnik nad 98 odsto srpskog stanovništva koje ne želi da živi u Kurtijevoj lažnoj državi

Sava

pre 1 godinu

Svakodnevno Kurti vrši nasilje nad srpskim stanovništvo na KiM,koje želi da protera. Ali neće uspeti u toj nameri.

Jana

pre 1 godinu

Previse Kurti sebi daje za pravo a zapravo treba krivicno da odgovara za svako ucinjeno lose delo.

Lazar

pre 1 godinu

Necemo nasesti na Kurtijeve provokacije koji ocigledno zeli samo sukobe i rat. Nastavicemo mirnim putem da se borimo za nas narod na KiM jer nam je njihova bezbednost prioritet

aca

pre 1 godinu

Kurtiju nece poci za rukom to sto je isplanirao,jer Srbija je uz svoj narod na KiM

Tijana

pre 1 godinu

Kurti ne staje sa nemirima i izazivanjem sukoba jer on toga zivi, to mu je hrana. Ne moze sa njim nista mirnim putem.

Ana

pre 1 godinu

Kurti želi da bude faktički gradonačelnik četiri srpske opštine na severu KiM, ali Srbija neće to dozvoliti.

Miksi

pre 1 godinu

Samo možemo da se oslonimo na našeg predsednika i našu zemlju.

milan

pre 1 godinu

pa sta ima zapad da brine oni su i napravili sve to podrzavajuci Kurtija u svojim zlim namerama

Jela

pre 1 godinu

Kurti želi da na severu KIM postavi albanske gradonačelike, iako ih tu narod ne želi

Mina

pre 1 godinu

Hvala Vučiću što se bori za interese srpskog naroda na KiM i što ne dozvoljava da nam stranci nameću svoju volju.

Ana

pre 1 godinu

Ponasanje Kurtija za svaku osudu.Srbija je uz svoj narod.

nina

pre 1 godinu

sada treba da stanu na put Kurtiju i d ga zaustave valjda je svima u interesu da ne bude rat!

Igor

pre 1 godinu

Međunarodna zajednica mora da reaguje i zaštiti Srbe na KiM. Priština mora da ispoštuje potpisane sporazume čiji su EU garant i formira ZSO.

Marko

pre 1 godinu

Ništa drugo nisam ni očekivao od ove šiptarske spodobe, nego da nastavi sa pritiscima i maltretiranjem Srba na Kosovu i Metohiji. Naša sreća je što imamo Vučića koji će štititi onaj narod dole.

Sara

pre 1 godinu

Zapadni predstavnici su licemerni kada se radi o izborima na KiM, a pokazuju visoke standarde za izbore u centralnoj Srbiji.

joca

pre 1 godinu

odakle tolika mrznja prema Srbima! Podrška našem narodu

Ana

pre 1 godinu

Kurti je dno dna! Nastavlja sa provokacijama, ali mu neko mora stati na put! Dosta terora nad Srbima!

Nina

pre 1 godinu

Sada svi imaju uvid u pravo lice koje Kurti pokazao i kako terorise nas narod na KiM.

Jeca

pre 1 godinu

Suviše je očigledno da srpski narod na KiM može da se osloni samo svaku vrstu pomoći predsednika Vučića i Srbije, dok svi drugi žele da dodatno pritisnu i ukinu naš slobodarski duh.

Ilija

pre 1 godinu

Nas predsednik nikada nece ostaviti nas narod na KiM-u. Njegova briga o njima je jasna i istinska. Velika podrska za njega da istraje u svojim ciljevima i velika podrska za naseg ljude na KiM.

Tiki

pre 1 godinu

Kurti radi po nalogu stranaca, on ima za cilj da maltretira Srbe na KiM, ali mu to neće poći za rukom, jer Srbi na KiM imaju podršku Vucica

ceca

pre 1 godinu

Ne moze Kurti da ima lokalnu vlast u srpskim sredinama

Vesna

pre 1 godinu

Zapad ne sme da ostane ravnodušan na pokušaje Kurtija da izazove sukobe na KiM.

Dragan

pre 1 godinu

Vučić i vlada se bore da naš narod na KiM-u živi u miru i da ima bolji životni standard.

nikola

pre 1 godinu

Srbi su uvek bili na KiM,i bice u to smo sigurni!

Jelena

pre 1 godinu

Izostanak reakcije predstavnika međunarodne zajednice na sve učestalije napade na srpsko stanovništvo na Kosmetu, jasno pokazuje da Zapad otvoreno podržava politiku Aljbina Kurtija.

Branko N

pre 1 godinu

Prvo treba formirati ZSO pa tek onda da se održe izbori na Severu K. Mitrovice.

Jana

pre 1 godinu

Izbori na Severnom delu KiM je cista provokacija Kurtija

Minja

pre 1 godinu

Porazavajuce je za jednu medjunarodnu zajednicu da nemo posmatra maltretiranje Srba od strane Kurtija.

Maja

pre 1 godinu

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković je jasno pokazao da srpski narod na KiM može da računa na podršku Srbije u borbi za svoja prava.

Mitra

pre 1 godinu

Albin Kurti ne moze da postane gradonacelnik sa 2% glasova, kakva je to demokratija.

Marko

pre 1 godinu

Srbija će izaći kao pobednik iz ovih prištinskih provokacija.

Boris

pre 1 godinu

Umesto osude jednostranih poteza Prištine koji donose nestabilnost regionu, EU i zapad još nagrađuju Kurtija bezviznim režimom.

Jela

pre 1 godinu

Kurti želi rat,to je očigledno,ali Srbija i naš državni vrh boriće se hrabro za svoj narod!

Dragana

pre 1 godinu

Vučić ne odustaje od borbe za naš narod na KiM-u.

Filip

pre 1 godinu

Međunarodna zajednica ne čini ništa da to spreči.

Ivana

pre 1 godinu

Kurti vrsi nasilje nad Srbima a medjunarodna zajednica ne reaguje na to.

Strahinja

pre 1 godinu

Srbi sa severa Kosova i Metohije nikad nece dozvoliti Kurtijiju i njegovim ulizicama da budu na celu njihovih opstina

Nikola

pre 1 godinu

Veoma napeta i zabrinjavajuća situacija na KiM koju Kurti provocira do granice sukoba i koja mora da se spreči od strane međunarodne zajednice.

Vera

pre 1 godinu

Očigledno da međunarodna zajednica nije zabrinuta i zainteresovana za sigurnost građana na KiM.

Nena

pre 1 godinu

Može Kurtić samo da se nada da će biti gradonačelnik na severu Kosova i Metohije, iza Srba stoji odgovorna vlast u Beogradu, spremna da u svakom trenutku zaštiti njihove interese.

Milan

pre 1 godinu

Srqmota je da međunarodna zajednica ćuti, dok na KiM nema ni malo demokratije. Većina odbija da izađe na izbore u srpskim opštinama zato što nisu ispoštovani potpisani sporazumi i osnovana ZSO čija je EU garant.

Andja

pre 1 godinu

Izbori na KiM mogu samo produbiti nasilje Kurtija nad Srbima!

Andrijana

pre 1 godinu

Ne moze sigurno nasem narodu Kurti da predstavlja bilo koga... Kurti je jedan cirkuzant koji je tu da bi unosio nemire.

Ivan

pre 1 godinu

Dok svi pokusavaju da uniste nas slobodarski duh i pritiskaju nas sa svih starana,nas predsednik se jedini istinski bori za nas narod na KiM. Svaka mu cast za to i velika podrska da istraje u toj svojoj lavovskoj borbi.

Nenad

pre 1 godinu

Kurti namerno hoće da izazove sukob jer tako može da izbegne ono što je obećao.

Una

pre 1 godinu

Ti izbori su antisrpski. Srbi nece ucestvovati u tome.

Uros

pre 1 godinu

Kurti radi sve da naš narod na KiM-u ne živi tu. Svaki dan radi na sukobima i nemirima.

Jana

pre 1 godinu

Izbori na severu KiM koje Kurti organizuje su ništa drugo do njegove dominacije nad Srbima

ceca

pre 1 godinu

Zapadni predstavnici jasno stali na Kurtijevu stranu

Filip

pre 1 godinu

Međunarodna zajednica ne čini ništa da to spreči.

Olja

pre 1 godinu

Nasilje nad Srbima je svaki dan sve gore i gore, dok ovi sa zapada cute. Sramno.

Banćo

pre 1 godinu

Ako je međunarodnoj zajednici stalo do mira na KiM onda mora da opomene Kurtija da prestane da vrtši teror nad Srbima. na KiM.

Vera

pre 1 godinu

Srbija će uvek snažno da bodri i podržava svoj narod na KiM.

Lidija

pre 1 godinu

Kurti je jedan licemer i zločinac koji se iživljava nad narodom na KiM!

Nale

pre 1 godinu

O Kurtiju netreba raspravljati, on ima samo jedan cilj da unisti Srbe.

Jana

pre 1 godinu

Nastavlja se teror nad Srbima na KiM od strane Kurtija

Ivica

pre 1 godinu

Svaka cast Petkovicu na ovim recima. Izneo je samo istinu od koje mnogi beze,dok nas predsednik ostaje dosledan svojoj istini i svojim ciljevima.

Milica

pre 1 godinu

Priština je saterena u ćošak i mora da radi onako kako joj Srbija kaže.

Toma

pre 1 godinu

Kurtijeva politika je politika sukoba i nemira.

Jela

pre 1 godinu

Kurti ne može da se reši Srba na KiM tamo su njihovi domovi, njihova ognjišta Srbija će se boriti za sve Srbe i da im bude život bolji.

Anja

pre 1 godinu

I mi šaljemo njemu jasnu poruku, Kosovo i Metohija je Srbija! Pa neka se pojede.

Filip

pre 1 godinu

Žašto bi se zapad interesovao za izbore na KiM?

Tanja

pre 1 godinu

Izbori koji su raspisani na severu KIM predstavljaju jasnu nameru Kurtija da okupira celokupnu teritoriju Kosmeta i očisti od Srba! Zapad ne reaguje, ostali smo sami da se borimo protiv ovog zla oličenog u Kurtiju!

Jovana

pre 1 godinu

Kurti namerno izaziva provokacije na KIM jer želi da istrebi Srbe na KIM

Vera

pre 1 godinu

Jedino Srbija brine o pravima i interesima svog naroda koji živi u južnoj srpskoj pokrajini.

Matea

pre 1 godinu

Kurti želi i u srpskim opštinama da sprovodi svoju dikataturu.

Kosta

pre 1 godinu

Kurti nastavlja teror i nasilje nad srpskim narodom na KiM što je nedopustivo.

Danko V

pre 1 godinu

Srbi na KiM neće nikada priznati ove Kurtijeve izbore i to tzreba da zna i Kurti i svi njegovi mentori.

Vedrana

pre 1 godinu

Nije mi jasno zašto međunarodna zajednica dozvoljava Kurtiju da ugnjetava naš narod.

Liki

pre 1 godinu

Klasičan srbomrzac! Kakve teške reči na naš verski praznik.

Sloba

pre 1 godinu

Srbija mora biti jaka i odlučna u suočavanju sa svakim oblikom nasilja i terora, kao što je to pokazao predsednik Vučić.

Dejan

pre 1 godinu

Dokle će da se Albanci sa Kosova i Metohije prave ludi i dokle će da ne poštuju ono što su se dogovorili.

Lepa

pre 1 godinu

Kurti bi na sve načine da pokopa Srbiju i naš narod.

Marko

pre 1 godinu

Međunarodna zajednica prećutno odobrava nasilje nad Srbima.

Sara

pre 1 godinu

Kurti neprestano vrši nasilje nad narodom na KiM

Rada

pre 1 godinu

Međunarodna zajednica ćutke gleda na Kurtijevu samovolju na Kosovu.

Jana

pre 1 godinu

Srbi na KiM nisu zaštićeni od medjunarodnih zajednica

Milica

pre 1 godinu

Ovo je više strašno za naš narod na KiM, Kurti je zlo.

Boki

pre 1 godinu

Kurtijeva politika etničkog čišćenja na Kosovu i Metohiji je neprihvatljiva i opasna za srpski narod na tom području.

Vera

pre 1 godinu

Kurti u svakoj prilici demonstrira svoju samovolju, a da pri tom ne vodi računa ni o minimumu prava Srba sa Kosova.

Jela

pre 1 godinu

Kurti je besrsmnik ,.јadno je to i bedno oduzimati nekome ognjišta, ali to je Kurti!

sasa

pre 1 godinu

Nije prihvatljivo da se politički ciljevi ostvaruju nasiljem i terorom nad nevinim ljudima. Kurtijeva politika je neodrživa i neće doneti ništa osim nestabilnosti.

Milan

pre 1 godinu

Međunarodna zajednica treba da preuzme odgovornost za situaciju na KiM i zaštiti srpski narod.

Boban

pre 1 godinu

Bez obzira na velike pritiske i Kurtijeve provokacije, Srbija stoji uz svoj narod i neće dozvoliti da se naruši mir.

Jana

pre 1 godinu

Briga za Srbe na KiM će uvek biti prioritet države

Vera

pre 1 godinu

Predsedniče, nemojte ništa da popuštate Albancima sa Kosova i Metohije.

Ana

pre 1 godinu

Srbija ima pravo da brani svoje građane i teritoriju, bez obzira na to koja strana podržava Kurtija.

Marko

pre 1 godinu

Zapad zna samo da pritiska Beograd a da nesto ucini za bezbednost Srba na KiM, to Boze sacuvaj!

ema

pre 1 godinu

Svaki pokušaj ukidanja prava Srba na Kosovu i Metohiji je neprihvatljiv i protivan osnovnim principima ljudskih prava i sloboda. To je nedopustivo i treba da se osudi.

Mitar O

pre 1 godinu

Kurti bi da vlada u opštinama na KiM u kojima 98% živi srpsi živalj. E pa to neće moći.

Vasilije

pre 1 godinu

Međunarodna zajednica prećutno odobrava nasilje nad Srbima.

vera

pre 1 godinu

Kurti ne razume da za mir i stabilnost na Kosovu i Metohiji, svi narodi i zajednice moraju da budu uključeni u proces odlučivanja. Pokušaji da se jedna zajednica izoluje i marginalizuje su kontraproduktivni i štetni.

Marija

pre 1 godinu

Samo ne znam koje izbore će dobiti u srpskim opštinama, kada niko neće glasati za njega.

Aca

pre 1 godinu

Izbori na severu Kosova i Metohije su anticivilizacijski i nezakoniti, jer su usmereni protiv volje većinskog srpskog naroda.

Radica

pre 1 godinu

Puna podrška našem rukovostvu i našem narodu na KiM.

boba

pre 1 godinu

Nasilje i teror nad Srbima na Kosovu i Metohiji je u potpunosti neprihvatljivo. Nije rešenje za bilo koji politički problem. Potrebno je da se uspostavi dijalog i da se pronalaze rešenja koja će biti prihvatljiva za sve.

Darko

pre 1 godinu

Kurti pokušava da svojom politikom etnički očisti KiM od Srba.

Jela

pre 1 godinu

Kurtijeva nasilnička politika je da izazove što više sukoba i nemira na KiM-u i da naš narod ne živi više tu

Marko

pre 1 godinu

Vučić je primer kako se odgovorno i hrabro brani nacionalni interes i kako se bori protiv nasilja i terora nad sopstvenim narodom. Srbi na KiM nikada nece biti bez njegove podrske.

Anja

pre 1 godinu

Kurti sa dva odsto albanske podrške na severu želi da vlada kao gradonačelnik nad 98 odsto srpskog stanovništva koje ne želi da živi u Kurtijevoj lažnoj državi.Mudjunaridna zajednica treba da ci Kurtijevo nedemokratsko ponasanje i nasilje nad Srbima.

mina

pre 1 godinu

Kurtijeva politika nasilja i terora nad Srbima na Kosovu i Metohiji samo će izazvati dodatnu nestabilnost i sukobe na tom području. Potrebno je da se politički lideri fokusiraju na dijalog i pronalaženje rešenja koja će biti prihvatljiva za sve narode i zajednice na Kosovu i Metohiji.

Lepi Vlada

pre 1 godinu

Kurti očigledno namerava da nastavi etničko čišćenje Srba sa KiM.

Baki

pre 1 godinu

Srbija nece nasesti na provokacije Pristine i Kurtija koji samo zele rat i sukobe. Nastavljamo borbu za bezbednost naseg naroda na KiM mirnim putem

Jasna

pre 1 godinu

Albanci samo nasiljem mogu da postignu nešto, ali i to će im se vrlo brzo obiti o glavu.

Vera

pre 1 godinu

Kurti hoće da vlada sa nedemokratskom manjinom nad većinskim srpskim stanovništvo. Predsednik to neće dozvoliti.

Maja

pre 1 godinu

Srbi na Kosovu i Metohiji su izloženi sistematskom kršenju njihovih prava, uključujući pravo na bezbednost i zaštitu.

Drina

pre 1 godinu

Neće Kurti da Srbima na KiM da bira vlast, nego će to oni sami sebi da biraju.

Mara

pre 1 godinu

Vučić će nastaviti da brine o svom narodu na KiM, bez obzira na sve.

Jana

pre 1 godinu

Srbija svoj narod na KiM nikada neće pustiti niz vodu!

Anja

pre 1 godinu

Uzalud Kurtiju svaki podmukao potez jer Vucic nece dozvoliti vise ni jedan pogrom.

Marko

pre 1 godinu

Uzalud Kurtiju svaki podmukao potez jer Vucic nece dozvoliti vise ni jedan pogrom, uvek ce stati u zastitu srpskog naroda, i to bas onako kao pravi predsednik, mirnim putem u pronalazak resenja.

Jelena

pre 1 godinu

Kurti je umobolni psihopata. Međunarodna zajednica treba da ga obuzda. On narušava mir i stabilnost celog regiona.

Viktor

pre 1 godinu

Vučić se bori za mir i normalizaciju odnosa sa Prišinom ali sa Kurtijem se ne može razgovati, on samo provocira i maltretira srpski narod.

Lepi Vlada

pre 1 godinu

Srbija neće dozvoliti teror nad Srbima na KiM.

Banex

pre 1 godinu

Kurtijevom terorizmu neko mora da stane na kraj, ali zapadnjački plaćenici ne žele odjednom da učestvuju u tome.

Nina

pre 1 godinu

Srpski narod ne želi više da trpi Kurtijev teror, borićemo se.

Stefan

pre 1 godinu

Srbima opcija nikada nije bila odustajanje i predavanje, kroz vekove smo to pokazali, nacicemo resenje da pobedimo i ovog puta.

Lepi Vlada

pre 1 godinu

Kurti ne namerqva da prestane sa terorisanjem Srba na KiM.

Petar

pre 1 godinu

Terorista bi da ponovo protera Srbe sa KiM, enpa neće moći ove noći ??

Ranko

pre 1 godinu

Medjunarodna zajednica iznova pokazuje da ima nakaradna merila i da joj nije uopste stalo do ravnopravnosti i bezbednosti svih stanovnika na KiM.

Ivanka

pre 1 godinu

Kurti je zločinac koji je želi dogovor već rat.

Maja

pre 1 godinu

Kurti se izivljava nad Srbima trazeci izborr na severu KiM, a zapadne sile ne reaguju.

Jana

pre 1 godinu

Srbima sa KiM je potrebna pomoć od terora Kurtija i njegove strahovlade

Maja

pre 1 godinu

Kurti ima samo jedan cilj a to je da protera Srbe sa KiM. Ali dok je Vučić šef države to se nikad neće desiti.

Nemanja

pre 1 godinu

Albanci pucaju po svim šavovima i ne znaju šta će.

Ana

pre 1 godinu

Veoma je teška situacija, našim Srbima na KiM je potrebna velika podrška.

Marinko R

pre 1 godinu

Hoće Kurti da postavi Radu Trajković da ona vlada Srbima na KiM, kojuSrbi uopšte ni 1% ne fermaju.

Stefan

pre 1 godinu

Njemu je jedino bitno da protera Srbe i da ih vise ne bude na KIM. Ali tvrd smo mi orah, nikada se necemo predati.

Veljko

pre 1 godinu

Kurti je faktor destabilizacije na Balkanu. Sto je najgore međunarodna zajednica je nema na njegove unilateralna postupke.

Kaja

pre 1 godinu

Zapadne predstavnika nije briga za Srbe sa KiM!

rada

pre 1 godinu

Ovakvi potezi Kurtija samo doprinose daljem produbljivanju podele i međuetničke mržnje na KiM, što nije u interesu ni srpskog ni albanskog naroda.

Nikson

pre 1 godinu

Kurti je klasicni Albanski terorista koji ce pokusati na svaki moguci nacin da se resi Srba. Necemo mu to dozvoliti!

Nedic

pre 1 godinu

Briga zapad za narod Srbije. Njima je bitno da samo diriguju,a ni trunke o tome šta će se dalje desiti.

Milica

pre 1 godinu

Srbija ce se boriti za svoj narod. Vucic nece dozvoliti nikakav pogrom svog naroda

Nemanja

pre 1 godinu

Međunarodna zajednica opet ćuti, to je dokaz da sve rade protiv Srba.

Ana

pre 1 godinu

Oni su dozvolili Kurtiju da se ovako ponaša. On je proizvod zapada

darko

pre 1 godinu

Apsolutno je neprihvatljivo da se nelegalni izbori organizuju sa ciljem da se srpski narod marginalizuje i oduzme mu pravo na samoopredeljenje.

Milan

pre 1 godinu

Kurtijeva politika je politika da Srba na KiM-u više ne bude. Svaki dan se vrši nasilje na našem narodu. Zapad se pravi gluv i slep. Ali mi se nikada necemo predati.

Mila

pre 1 godinu

Ova situacija je nepodnošljiva za naš narod, Vučić neće dozvoliti više žongliranje nad nama.

Igor

pre 1 godinu

Kosovo i Metohija je viševekovna srpska zemlja i ne damo je ni pedalj.

sara

pre 1 godinu

Kurtijeva politika izaziva zabrinutost u regionu i može dovesti do novog talasa nasilja i nestabilnosti na KiM.

ceca

pre 1 godinu

Zapad podrzava Kurtijevo nasilje to je nedopustivo

Danko

pre 1 godinu

Gde je ta ravnopravnost o kojoj prica medjunardna zajednica? Puna su joj usta jednakosti za sve a to je samo prazna prica.

Ana

pre 1 godinu

Sve dok mu Zapad bude gledao kroz prste Kurti će se ovako panašati

Aca

pre 1 godinu

Ne bi Kurti bi Kurti da ne pravi stalno neke spletke i probleme u regionu.

Danko V

pre 1 godinu

Umesto da Kurti fgormira ZSO i da se onda održe izbori, on organizuje nekakve svoje izbore koje Srbi neće nikada priznati.

boba

pre 1 godinu

Umesto da se fokusira na izgradnju poverenja i saradnju sa srpskim narodom na KiM, Kurti vodi politiku koja ima za cilj da ih potpuno eliminiše i marginalizuje.

Nika

pre 1 godinu

Nasilje nad Srbima na severu Kosova i Metohije ne prestaje, Albanci hapse i pucaju na nedužne ljude a međunarodna zajednica okreće glavu i pruža podršku Kurtijevim zločinima.

Marko

pre 1 godinu

Srbi na KiM ce ostati i cuvati svoja ognjista, uz pomoc predsednika Vucica i svog srpskog naroda!

Sandra

pre 1 godinu

Ne očekujem ništa dobro od ovih izbora na KiM

Maki

pre 1 godinu

Kurti želi da protera Srbe sa severa KiM, ali dok se Vučić bori za KiM to se neće desiti.

Marija

pre 1 godinu

Kurti da bude gradonačelnik u srpskim opštinama, pa ovo je besmisleno.

Janko

pre 1 godinu

Kurti je neuracunljiva osoba koju treba izbaciti iz političkog života.

Jovana

pre 1 godinu

Srbi na KIM su u teškoj situaciji moraju očuvati mir

jela

pre 1 godinu

Ovo nije put ka rešenju problema na KiM, već samo stvara nove probleme i izaziva dalje napetosti između dve zajednice.

Lena

pre 1 godinu

Kada će Kurti konačno da shvati da nije toliko sposoban kao predsednik Vučić?

Jana

pre 1 godinu

Srbima je sve teze i teze da žive pod pritiskom koji im nadmece Kurtijev rezim!

Milos

pre 1 godinu

Pravda je na našoj strani i slicj ce kad tad.

Milka

pre 1 godinu

Оружије мора да се производи, свака држава има своје оружје и нормално је да тако функционише ту су људи који ту раде, шта сад треба да останемо без оружја и људи без посла, Србија прави оружје за своје потребе а не да би извозила у Украјину.

Iva

pre 1 godinu

Teško će ići dogovori jer Albanci non stop imaju provokacije i navode samo na sukobe.

Joka

pre 1 godinu

Što bi rekao naš narod "U se i u svoje kljuse". Očigledno je da mi sami moramo da čuvamo sopstvene interese, naročito u južnoj srpskoj pokrajini. Kurti se mnogo osilio.

Sandra

pre 1 godinu

Izbori na severu a Kurtijeva stranka učestvuje a pošto Srbi bojkotuje oni će i pobediti

Mira

pre 1 godinu

Dovoljno je sto smo pravoslavni narod. Samim tim je jasno da medjunarodna zajednica nece prstom mrdnuti za bezbednost Srba na KiM.

Lela

pre 1 godinu

Ozbiljno krsenje osnovnoh nacela demokratije od strane Kurtijevog rezima

Vera

pre 1 godinu

Hitler, Musolini i Kurti. Mislim da je i njemu bio cilj da se nađe u ovoj crnoj trojci...

Kosta

pre 1 godinu

Srbi na severu Kosova i Metohije sve su jači i bolje organizovani zahvaljujući ovoj vlasti.

Mari

pre 1 godinu

Zapad jedno priča, a drugo radi. Zapadne zemlje podržavaju sve ovo što Kurti radi.

Ana

pre 1 godinu

Posle izbora sigurno neće biti ništa bolje po Srbe ali gore može da bude

Goran

pre 1 godinu

Svima već poznato da Kurti ne može da podnese Srbe, ali dzaba mu je to. Vucic je tu da stiti taj narod i da stalno podseca i kriminalca Kurtija i Zapad da moraju da postuju dogovore ranije sklopljene.

Ivan

pre 1 godinu

Srbija će zanemariti ovakve provokacije jer ne želi da ulazi u sukob i ostaće pri svom stavu mira.

Kaća

pre 1 godinu

Srbi mogu da računaju na Vučića, jedino nam preostaje da sami nađemo rešenje.

Sanja

pre 1 godinu

Srbija ce se zalagatj za svoj nard na KiM i nece dozvoliti krsenje njihovih ljudskih prava

Ivana

pre 1 godinu

Albanci moraju da poštuju ono što su se dogovorili.

Mara

pre 1 godinu

Za svo ovo vreme Zapad nijednom nije javno opomenuo Kurtija o čemu više da govorimo

Mihajlo

pre 1 godinu

Srbi će ostati jedinstveni uprkos Kurtijevim pretnjama. Međunarodna zajednica treba da osudi ovog neuracunljivog psihopatu.

Sara

pre 1 godinu

Teror koji Kurti vrsi nad nasim narodom prelazi svaku granicu, i krajnje je vreme da se stane na put!

Miljan

pre 1 godinu

Nije nama ovo prvi susret sa medjunarodnom zajednicom i zapadom. Znamo vrlo dobro da se ne mozemo osloniti na njih.

Drina

pre 1 godinu

Ako Kurti misle da će njega Srbi prihvatiti da im bude gradonačelnik, onda je on u velikoj zabludi. To Srbi na KiM nikada neće prihvatiti.

Lana

pre 1 godinu

Osim što Srbi ne žele više da trpe nasilje, ne žele ni da im Albanac bude gradonačelnik. To je apsurd i Kurtijeva želja da valada.

Sonja

pre 1 godinu

Srbima na KiM nije nimalo lako, ali uz podrsku Srbije uspece da se izbore za mir.

Ivana

pre 1 godinu

Medjunarodna zajednica cuti a Kurti nastavlja zlodela i nece da formira ZSO

Ana

pre 1 godinu

Niko ne može da me ubedi u to da Zapad ne može da utiče na Kurtija. Mogu ali neće

Dijana

pre 1 godinu

Tek ce da vrse pritiske i nasilje... Ovo je samo pocetak...a Zapad im dopusta....

Jovana

pre 1 godinu

Što li sad zapadne sile ćute na kurtijeve provokacije? A pa da, za Srbe uvek su tu dvostruki aršini. Srpski narod ima Aleksandra Vučića, koji će stati ispred i braniti ih i od šiptara i od ostalih mrzitelja.

Hana

pre 1 godinu

Kurti samo može da sanja da će da dobije sukob. Srbi su naučeni na pregovore.

Bane

pre 1 godinu

Izbori na severu po ovim pravilima su ravni etničkom čišćenju.

Gorda

pre 1 godinu

Nasilna politika Aljbina Kurtija se nastavlja, Srbi na Kosovu ce biti zasticeni ukoliko bude bilo potrebe jer iza njih stoji jaka drzava.

cimeša

pre 1 godinu

Srbije očekuje da Zapad žestoko opomene Čobanin Kurtija i da on ispuni ono na šta se obavezao

Fiko Halimić

pre 1 godinu

Ni međunarodna zajednica neće priznati ove Kurtijeve izbore.

Vuk

pre 1 godinu

Okupacija severa mu neće proći jer je na severu srpski živalj.

Teka

pre 1 godinu

Jos se Srbija pita , ne moze Kurti nista da uradi ..

Jovanka

pre 1 godinu

Zapadne zemlje su pokazale da nam nisu nikada ni bile prijateljski nastrojene.

Una

pre 1 godinu

Srbi zive u stalnom strahu od Kurtija i njegovog terora.

Miona

pre 1 godinu

Naš narod trpi veliki teror od strane Kurtija i tome se mora stati na put!

Milos

pre 1 godinu

Država Srbija čini sve da Srbi na Kosovu budu bezbedni.

Sofija

pre 1 godinu

Srbija je uz svoj narod na KiM i bori se za njen opstanak

Cana

pre 1 godinu

Čobanine Kurti ne mozes vise nista na svoju ruku,nema vise hocu-necu

ana

pre 1 godinu

Ne pokazuju ni najmanju želju da pomognu srpskom narodu na Kosovu i Metohiji.

Marija

pre 1 godinu

Odavno se vidi da Kurti ne želi Srbe na KiM, ali predsednik neće dozvoliti da se to dogodi!

Cecilija

pre 1 godinu

Kurti sprovodi teror nad Srbima na KiM, cilj mu je da protera Srbe sa Kosmeta ali nece mu poci za ruku, Srbija nece dozvoliti da Srbi na KiM napuste svoja ognjista.

Ana

pre 1 godinu

Kosovo je bilo i ostace Srbija. Nikada se necemo odreci svog ognjista!

Dragan

pre 1 godinu

Drago mi je da postoji neko ko se zalaže za srpski narod na KiM, kao što predsednika Vučić radi..

cojle

pre 1 godinu

neće biti nekih pomaka u pregovorima sve dok se ne formira zajednica srpskih opština.

Iva

pre 1 godinu

Kurti pokusava da namesti svoje ljude da bi mogao da kontrolise Srbe na KiM i da ih maltretira.

Zoka

pre 1 godinu

Sramotno je ponašanje zapadnih sila. Zašto tolerišu sve ovo što Kurti radi?

Jagoda

pre 1 godinu

Sramotno je šta sve rade Srbima sa Kosmeta! Pustite narod da živi u miru, dosta im je terora Kurtija i ostale bagre!

Mila

pre 1 godinu

I pored svih napada, nikada se necemo odreci onoga sto je nase!

Miloš K

pre 1 godinu

Kakva je to demokratija kada 2% odlučuje o većini od 98%. To samo može u lažnoj državi Kosovo.

Vuk

pre 1 godinu

Predsednik Vučić je jedini čovek koji može stati na crtu prljavih igara Čobanin Kurtija.

Nenad

pre 1 godinu

Kurti beži od obaveze formiranja ZSO a sada hoće na lažnim izborima da zauzme i sever KiM....

Ivana

pre 1 godinu

Srbija se borila i boriće se za svoj narod na KiM!!!

Zoro

pre 1 godinu

Kurtijev krajnji cilj je da se resi Srba i njihovog prisustva na KiM.

Deki

pre 1 godinu

Medjunarodna zajednica ne sme da cuti na teror Kurtija nad srpskim narodom. To je vise nedopustivo.

Miša

pre 1 godinu

Sramota je da zapad ne reaguje na ovakvo ponašanje Kurtija...

Marko

pre 1 godinu

Nasilje nad Srbima na KiM prevazilazi sve granice etike

Boris

pre 1 godinu

Nikada nećemo ostaviti na cedilu naš narod!!!

Vesnica

pre 1 godinu

Alo ljudi,Kurti je obican zevzek.Sta on uopste zna o politici,čobanin.

Masa

pre 1 godinu

Kakvo licemerje i patetika, Kurti se predstavlja kao borac za srpska prava a sve cini da protera Srbe sa KiM, da li je promenio taktiku, pravda se ili stvarno misli da smo svi naivni i da mu verujemo, pitanje je sad?!

Iva

pre 1 godinu

Kurti radi sve da ugrozi Srbe,na sve moguce nacine!

Duki

pre 1 godinu

Kurti nastavlja teror nad Srbima na KiM farsom od izbora.

Ivana

pre 1 godinu

Kurti nastavlja teror i zeli da protera Srbe i oni zauzmu KiM a medjunarodna zajednica cuti na sve to.

Neša

pre 1 godinu

Zapadni predstavnici uopšte ne pokazuju brigu za dešavanja u vezi Srba na KiM

Sasa BG

pre 1 godinu

Kurti sprovodi teror nad Srbima! Gde su sada evropski predstavnici da se zalažu za demokratiju?

Sara

pre 1 godinu

Medjunarodna zajednica sada treba da pokaze odgovornost i da zastiti srpsku stranu na KiM jer ocigledno je da ce ovi izbori na KiM biti sve sem demokratski i regularni.

Pepa

pre 1 godinu

Od ovog zla od čoveka, Kurtija ne može se očekivati ništa dobro, a ponajmanje ne prema Srbima. Njegova jedina briga za srpski narod je da nas protera i etnički očisti sa KiM. Sa ovom čestitkom neće umanjiti svoj ekstremizam, samo povećati.

Nikola

pre 1 godinu

Hvala predsedniku što se tako hrabro bori za svoj narod na KiM!!

dikan

pre 1 godinu

Klovn Kurti svojim terorom pokazuje ko je i šta je i na šta je sve spreman.

Bisa

pre 1 godinu

Kurti po svaku cenu ne želi Srbe na KiM ali to neće moći tako dok je predsednik Vučić uz Srbe

Ana

pre 1 godinu

Nigde demokratije u Kurtijevoj politici,a Zapad ćuti!

Dimi

pre 1 godinu

Zapad mora da reaguje na Kurtijev teror. Nemoguće je ziveti pod konstamtmim strahom od Siptara.

Zoro

pre 1 godinu

Kurtijev krajnji cilj je da se resi Srba i njihovog prisustva na KiM a na sve to EZ cuti i ne reaguje.

Ale

pre 1 godinu

Курти каже “бринућемо о вашој безбедности и слободи вероисповести”. Каква иронија! Да не терорише Србе не би се бринуло о безбедности, да је дозвољена слобода вероиспивести, не би око манастира била двометарска жица и војска! Но, ничија није до зоре горела, па неће ни његова!

Viki

pre 1 godinu

Vučić je apsolutno bio u pravu kada je govorio o Kurtijevim ciljevima i sastanak Kurtuja sa kandidatima Pokreta Samoopredeljenja to i dokazuje.

Taki

pre 1 godinu

Nemačka je počela da se čudi nad Kurtijevim terorom na KiM.Možda je to početak da EU zaštiti Srbe.

Bora

pre 1 godinu

Petković je pogodio srž, jedino ko se istinski bori za naš narod na KiM jeste Srbija i predsednik Vučić

Vesko

pre 1 godinu

Tkz premijer lazne drzave Kosovo je mnogo digao nos ali ce morati uskoro da ga spusti.

Filip

pre 1 godinu

Srbija vodi računa kao i uvek, o svom narodu na KiM, o njihovoj bezbednosti, sigurnosti i miru.

Hana

pre 1 godinu

Izbori na Severu neće biti onakvi kakve Kurti misli da će biti.

Viki

pre 1 godinu

Kurti nastavlja sa terorom i nasiljem i ovo mora da se zaustavi.

Ivana

pre 1 godinu

Kurti sve više provocira ne bi li došlo do rata!Zašto Zapad ne reaguje?

Sanja

pre 1 godinu

To sto kurti pokusava to mu mu nece proci , njegova politika je politika nasilja i lazi ,.

Mira

pre 1 godinu

Običan licemer koji je našao na Vaskrs da provocira naš narod. Kurtijeva mržnja i licemerstvo nema granica. Naš narod na KiM je spokojan dok ima Vučića da o njima brine.

MarkoG

pre 1 godinu

Kosovo je Srpsko i Srbija se nikad neće odreći Kosova kao ni Srpskog naroda sa Kosova! Ako neko takne sa Kosova Srbe, garantujem da Vučić sa svim Srbima dolaze na Kosovo da proteraju sve Albance odatle zajedno sa Kurtijem!

Maja

pre 1 godinu

Srbi na KiM mogu da ocekuju samo pomoc od svoje zemlje i svog predsednika Aleksandra Vucica.

Marko

pre 1 godinu

Nasilje Kurtija nad Srbima je prevazislo sve mere

biki

pre 1 godinu

Klovn Kurti nije taj koji se pita za bilo šta.Nema politiku kao ni državu.Čobanin,budala.

Sara

pre 1 godinu

Vučić je jedini koji može da spase narod na KiM

Marija

pre 1 godinu

Kurtiju nemoze to proci to nasilje. Niko mu nece dozvoliti.

Marko

pre 1 godinu

Kurtijeva namera je jasna on zeli da izazove sukobe na KiM kako bi probao da na taj nacin ocisti KiM od Srba.

Boris

pre 1 godinu

Nećemo dozvoliti da proteraju naš narod sa KiM, predsednik Vučić se zaista bori za Srbe u našoj južnoj pokrajni

Viki

pre 1 godinu

Cilj koji Kurti ima na severu KiM apsolutno ugrožava Srbe i to se ne sme dozvoliti.

Siniša

pre 1 godinu

Srbi na KiM mogu da budu sigurni da im Srbija neće okrenuti ledja!!!

Tanja

pre 1 godinu

Srbija neće dopustiti da naš jarod gubi glave od strane albanskih terorista!

boris

pre 1 godinu

Klovn Kurti mora da ispuni Briselski sporazum u celini i to ga boli

Mara

pre 1 godinu

Србија је снажна и достојанствена земља, која пре свега жели да сачува мир својих грађана и неће више дозволити страдање свог народа, јер данас она има снаге да се суочи са било каквим видом малтретирања Срба.

Viki

pre 1 godinu

Do potpune okupacije severa ne sme doći a to Kurti želi i za to se zalaže.

Jelena

pre 1 godinu

Nastavak nasilja i progona srba sa KIM, jasno je da kurti ne zali da vidi srpski narod na KiM.

Veca

pre 1 godinu

Predsednik Vučić se jedini zalaže za očuvanje stabilnosti regiona i normalizaciju odnosa za naš narod, dok Kurti radi sve suprotno.

Esperanza

pre 1 godinu

Kurti upucuje Srbima na Vaskrs da ce na severu KiM vladati njegov pokret. Na KiM od zapadnih predstavnika ne postoje ni mrva brige za izborno nasilje.

bojan

pre 1 godinu

Pajac Kurti pokušava da zamajava svoj narod ali šta god sa on prica zso će biti formirana

Viki

pre 1 godinu

Međunarodna zajednica ćuti na teror koji se vrši nad Srbima na KiM.

Ceca

pre 1 godinu

Zapad ne preduzima ništa dok Kurti radi šta god poželi, samo se Vučić trudi da se odnosi normalizuju!

Ceca

pre 1 godinu

Vučić vodi politiku mira,ali zasigurno neće dozvoliti da naš narod na KiM gubi živote!

Luka

pre 1 godinu

Nikada srpski narod u našoj južnoj pokrajini neće biti ostavljen na cedilu!!!

Viki

pre 1 godinu

Ne sme se dozvoliti da u čisto srpskim sredinama vladaju Albanci.

Marko

pre 1 godinu

Zaista nije lako Srbima na KiM. Svakodnevni teror trpe.

Ružica

pre 1 godinu

Курти не престаје са провокацијама. Још на Ускрс!

Dragana

pre 1 godinu

Bitno je da mi imamo predsednika koji radi sve da zastiti nas narod na Kosmetu!

Viki

pre 1 godinu

Izbori za koje se Kurti zalaže su nasilni, antisrpski i nedemokratski.

Sasa

pre 1 godinu

Kurtijevom teroru nema kraja. Njegovo srbomrzacko ponasanje nam je opstepoznato, ali Zapad cuti li cuti!

IvanaK

pre 1 godinu

Predsednik Vučić radi sve da sačuva mir i olakša život našem narodu na KiM.

Petar

pre 1 godinu

Potrebno je izvrsiti dodatni pritisak na medjunarodnu zajednicu jer je ocigledno da jednostrane odluke Kurtija vode ka sukobu na KiM.

Bojana

pre 1 godinu

Cinjenica je da izostaje reakcija sa zapada na sve Kurtijeve terore nad nama ali nece uspeti da nas unisti niko!

Mina

pre 1 godinu

Kurti nastavlja sa sprovodi svoju srbomrzačku politiku.

Viki

pre 1 godinu

Kurti se zalaže za etničko čišćenje Srba a to nećemo dozvoliti.

Raka

pre 1 godinu

Sta god da Kurti planira Predsednik Srbije nece da dozvoli jer se mi pitamo jos za Kosovo ..

Bojan

pre 1 godinu

Kurti zeli da etnicki ocisti Kosmet od Srba ali od toga nema nista!

Viki

pre 1 godinu

Srbija je uz svoje građane na KiM i koliki god da su pritisci to se neće promeniti.

Davor

pre 1 godinu

Imamo mi Vucica kojice zastiti svoj narod! A to sto je reakcija zapada izostala, to stvarno nije u redu!

Sasa

pre 1 godinu

Medjunarodna zajednica treba da se dozove pameti i da ovo ludilo Kurtija na KiM zaustavi jer svasta moze da se desi posle nemoj da kazu da nisu znali da ce doci do sukoba na KiM.

Bojan

pre 1 godinu

Ima ljudi koji ce zastiti narod na Kosmetu od Kurtijevog terora, to su Vucic i Petkovic!

Viki

pre 1 godinu

Vučić se zalaže za mir i stabilnost a i bezbednost naših građana na KiM.

Kiki

pre 1 godinu

Kurtijev cilj na izborima je potpuna okupacija severa KiM.

Jelena

pre 1 godinu

Kurti mora de bude svestan da mu nema podrske sa zapada, slistili bi ga za jendo popodne mi! A treba da zna i to da nicija nije do zore gorela!!!

Micika

pre 1 godinu

Kurti vodi politiku srama i ponizenja , on zeli da ni jedan srbin ostane na Kosovu , ali nije racunao na nas inat nedamo sto je nase ..

Nebojsa

pre 1 godinu

Medjunarodna zajednica treba da zna da Srbija i Vucic nece sedeti skrstenih ruku i gledati kako Kurti i njegovi teroristi maltretiraju Srbe.

Djordje

pre 1 godinu

Kako bih ja voleo da zapad prestane da pozdrava ovog Kurtija pa da mi krenemo na njega da mu objasnimo neke stvari!

Vanja

pre 1 godinu

Kurti moze jos malo da se kurobeca, dok se ne formira ZSO! Tada moze da se obesi!

Maja

pre 1 godinu

Kurti pokusava da preuzme vlast na severu Kosmeta perfidnom i prljavom igrom ali to mu necemo dopustiti.

Ceca

pre 1 godinu

Kako ce Kurti jednog dana da plati za sva zlodela koja nem radi!

Kiki

pre 1 godinu

Kurti na severu KiM želi da vlada kao gradonačelnik a tu zivi vecinsko srpsko stanovnistvo.

Veljka

pre 1 godinu

Clanovi opozicije sa Kurtijem, zele da uniste Kosovo i da mogu da rade sta hoce ..

Dušan

pre 1 godinu

Vučić će se boriti svim silama za očuvanje mira i stabilnosti.

Vlada

pre 1 godinu

Nema kraja Kurtijevom licemerju koji na često Srbima Vaskrs i poručio im da su njegove namere da za gradonačelnike postaviti Albance u četiri opštine na severu naše južne pokrajine gde Srbi većina kako bi Srbi izgubili svoj legitimitet i sva svoja prava .

Ceca

pre 1 godinu

Jos se mi pitamo ta Kosovo , Kurti samo moze da se nada da ce uspeti u svojim namerama .

Draginja

pre 1 godinu

Politika Kurtija je politika mrznje prema Srbima .. Mora ce pod hitnom postupku medjunarodns organizacija reagovati ..

David

pre 1 godinu

Sta reci na ovo ponasanje Kurtija, ne znsm zbog cega ne reaguju da mu se skrene paznja .

Darko

pre 1 godinu

Zapadni zvaničnici bi trebalo malo više da se aktiviraju i da ne dopuštaju ovaj teror nad Srbima!

Milica

pre 1 godinu

Nikada Šiptari neće biti na vlasti gde živi većina Srba ?

Milica

pre 1 godinu

Sada svi mogu da vide koliko je predsednik Aleksandar Vučić bio u pravu.

Milica

pre 1 godinu

Kurti kao i uvek prolongira nasilje ali Srbi ce sacuvati svoj mir i stabilnost!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija