• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.04.2023

15:40

PETKOVIĆ ODGOVORIO PREMIJERU LAŽNE DRŽAVE! Samo ti, Aljbine Kurti, nemoj da brineš o Srbima!

Tanjug/Strahinja Aćimović

Politika

PETKOVIĆ ODGOVORIO PREMIJERU LAŽNE DRŽAVE! Samo ti, Aljbine Kurti, nemoj da brineš o Srbima!

Podeli vest

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković odgovorio je tzv. premijeru lažne države Kosovo Aljbinu Kurtiju na njegove reči da će "nastavite da brine o Srbima".

- Samo ti, Aljbine Kurti, nemoj da brineš o Srbima. Kada ti "brineš" imamo duplo više etničkih napada, četiri Srbina, među kojima i deca, su upucana, naše crkve i grobovi se skrnave, a Srbi se hapse bez dokaza. Imaju Srbi svog predsednika Vučića koji o njima brine i pomaže ih! - napisao je Petković na Tviteru.





Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade R

pre 1 godinu

Kurti brine da Srbi što pre nestanu sa Kosova i Metohije!

Samosvesna građanka

pre 1 godinu

- Samo ti, Aljbine Kurti, nemoj da brineš o Srbima. Kada ti "brineš" imamo duplo više etničkih napada... ... jer kad o Srbima sa Kosova* brinu Aleksandar Vučić, Slaviša Petković i ostali Vučićevi Srbi, onda ni deseti deo novca poslatog tamošnjim Srbima ne stigne do tih Srba već u džepove Petkovića i ostalih Vučićevih ljubimaca, a o Vučićevoj naredbi da se srpska policija povuče i sa severnog dela Kosova* da bi Šiptari tamošnje Srbe mogli da slobodno biju i ubijaju da ne pominjem.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija