• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.05.2023

16:30

SRAMOTA! VUK JEREMIĆ PONOVO KORISTI NESREĆU OVOG NARODA ZA IZAZIVANJE HAOSA - Izmišlja da će biti uvedeno vanredno stanje pa poziva na proteste!

Beta

Politika

SRAMOTA! VUK JEREMIĆ PONOVO KORISTI NESREĆU OVOG NARODA ZA IZAZIVANJE HAOSA - Izmišlja da će biti uvedeno vanredno stanje pa poziva na proteste!

Podeli vest

Lažne patriote su opet krenule u prljavu kampanju protiv sopstvene zemlje i predsednika Srbije Aleksandar Vučića, i to opet u najtežem momentu za državu i njen narod.

Ovo se sve dešava u trentku kada je Srbija pogođena u srce i kada se desio maltene najveći udar do sada, jer su u roku od dva dana izvršena dva velika masakra u Beogradu i Mladenovcu, čije su žrtve u najvećem broju deca. 

Lažni patriota i "borac" za svoj džep i svoje interese Jeremić je pozvao na proteste zbog svih ovih tragedija. Ne znamo samo šta će sada protesti rešiti i protiv koga će ih neslavni političar voditi, ali je njemu opet za sve kriv Vučić očigledno. Ali ništa novo. 

Izmišljaju da će biti uvedeno vanredno stanje, on ponovo koristi nesreću ovog naroda i društva za organizovanje protesta - ZA IZAZIVANJE HAOSA. 

Dve tragedije koje su pogodile Srbiju juče i prekjuče su ostavile dubok i neizbrisiv trag i dugo će se Srbija boriti sa tim, ali to nisu jedine tragedije i jedini zločini koji su se u Srbiji dogodili, ali tada propali političar Jeremić nije tražio proteste. 

Setimo se samo Jabukovca 2007. godine. Neslavnu titulu mesta gde je izvršeno jedno od najsvirepijih ubistava ponelo je, 27. avgusta 2007. godine, selo Jabukovac, a meštanin sela Nikola Radosavljević "titulu" masovnog ubice u našoj zemlji za poslednjih 50 godina. Naoružan lovačkom puškom Radosavljević je u julu 2007. godine ubio devet, a teško ranio dve osobe. On je pre krvavog pira pretukao svoju suprugu, a zatim skočio u bunar s namerom da izvrši samoubistvo. Međutim, njegov komšija ga je izvukao iz bunara i pružio mu pomoć. Posle nekoliko minuta, Radosavljević je otišao do svoje kuće i uzeo pušku. Uputio se prema selu i najpre ubio tri osobe − Veljka Đorđevića (58), njegovog sina Dragana (22), i taštu Marinu Kutkurenović (75).

Zatim je usmrtio još šest osoba − supružnike Draginju (55) i Branislava Borongića (57), Persu Banković (37), Branislava Badejevića (30), Srđana Bađikića (15) i Aniku Čogić (62). Teško je ranio Sinišu Bađikića (36) i Vanucu Baderević (70), čije je zdravstveno stanje kasnije stabilizovano. Ovaj masovni ubica je na glavnom pretresu u Okružnom sudu u Negotinu oslobođen krivice, jer je tim veštaka neuropsihijatara KPZ Beograd utvrdio da je on u momentu izvršenja dela bio neuračunljiv.

Neuropsihijatri su utvrdili da je jedan od najvećih masovnih ubica u istoriji Srbije pati od akutne paranoidne psihoze sa osećajem ugroženosti i stalnim umišljajem kako neko hoće da mu naudi, koji su pratile sumanute ideje o magiji, u ovom slučaju vlaškoj magiji, i on je smešten iza rešetaka Specijalne zatvorske bolnice u Beogradu. I dalje se samo nagađa šta je bio okidač za njegov krvavi pir.

Tada je Jeremić ćutao, kao što je ćutao i na pogrom, kao što je ćutao i na ubijanje i proterivanje Srba na Kosovu i Metohiji. Tada je ćutao, a čini se, imao je odrešene ruke. Ali nije delao. Interesi su mu bili isti, ali drugačija meta - sad su mu meta Vučić i nova fotelja. 

Istog datuma kada i devetostruko ubistvo u Jabukovcu, samo pet godina ranije, u Leskovcu je Dragan Čedić iz automatske puške ubio sedmoro ljudi. Njegov leš je pronađen mesec dana posle masakra u obližnjoj šumi, a utvrđeno je da je počinio samoubistvo. Dragan Čedić (32) iz Leskovca je ubio bivšu suprugu Biljanu (28) i šest članova tazbine, dok je četvoro članova ženine familije dok je četvoro prijatelja lakše i teže ranio.

Čedić je prvo u bilijar klubu ubio Nenada Lukića (31) i ranio Slavoljuba Kržalića (47), a potom se "vartburgom" dovezao pred porodičnu kuću svoje supruge Biljane (28) i pet minuta posle ponoći upao i iz automatske puške pucao i ubio pet osoba, a jednu ranio.

U porodičnoj kući Čedić je ubio bivšu suprugu Biljanu Čedić (28), njene sestre Ivanu Kalčić (31) i Jelenu Zdravković (25), Jeleninog supruga Bobana (24) i Biljaninu komšinicu Jelenu Zlatković (29), a ranio njenu drugaricu Maju Bojković (26). Svoj smrtonosni pir ubica završava deset minuta kasnije u u kući Biserke Ristić (48), tetke ubijenih sestara, koju ubija, a njenog supruga Blagoja (51) i sina Đorđa (16) ranjava.

Pretpostavljalo se da je motiv ubistva "neraščišćeni porodični odnosi između Biljane i Dragana". Dosije nezapamćenog zločina u Leskovcu je zatvoren. Istražni sudija Okružnog suda u Leskovcu Nebojša Stojičić obustavio je krivični postupak protiv Dragana Čedića jer je nađeno njegovo telo. Rođaci koji su mu pomagali u bekstvu su novčano kažnjeni.

Ovom narodu nisu potrebni protesti, ovom narodu je potreban mir. Izazivanje haosa u najtežem trenutku je veoma lako, ali je teško ostati miran i dosledan, ostati uz svoje ljude kojima je potrebna podrška i reč utehe. Što na jedan neverovatan način čini Vučić, kome je stalo do Srbije i njenog opstanka. 

Jeremiću, žao nam je. Srbija će sa dubljim ožiljkom preživeti ovo, neće zaboraviti, ali će morati da nastavi dalje. 

Nastavila je dalje i posle tvoje izdaje. Izdajnici joj opet u muci ne trebaju. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
erinyes

pre 11 meseci

Šta je, plašite se da ćete izgubiti vlast i pare i završiti u zatvoru? I treba da se plašite jebene nakaze, jer ste kriminalci kao oni vaši debili Uroš Panić i Aleksandar Vidojević.

Ana

pre 11 meseci

Jeremici nisu normalni rade sve u svom interesu

Lena

pre 11 meseci

Dokle ce Jeremic biti ovoliko pokvaren, bez trunke osecanja i ljudskosti. Sramota. Cim zine, slaze.

Jana

pre 11 meseci

Jeremić zove narod na proteste sada kada je cela Srbija za ćutala na ove tragedije. Veliko je pitanje šta li misli da postigne time. Samo još više plaši i zbunjuje narod.

Hit

pre 11 meseci

Sramota da vas bude opozicijo! Bez srama koristite svaki trenutak da napadate!

Joka

pre 11 meseci

Ološi bez stida! Politički poeni se ne dobijaju na dečijih kovčezima,Jeremiću!

Ana

pre 11 meseci

Zar i sada u ovako teškim trenucima za Srbiju, Vuk Jeremić iznosi ovakve laži, sramno.

Joca

pre 11 meseci

Jeremica interesuje fotelja, covek bez imalo ljudsosti i morala u sebi

Borko

pre 11 meseci

Narod zna kako je bilo pod vasom vlascu, nista niste ucinili povodom ranijih masakara

Mile

pre 11 meseci

Cilj je izazivanje nemira, panike i haosa kod ljudi. Jeremic nema ni trunku srama

Markic

pre 11 meseci

Hvala bogu nece biti nista od ovoga a veliki protesti od sto ljudi ok

Iva

pre 11 meseci

Ko je on znaju i ptice na grani!Sramno čime se čovek služi.

Maki

pre 11 meseci

Издајник, бесрамник...Ни ова трагедија га не може уразумити!

Milijada

pre 11 meseci

Bagra koja lažima koristi i ovu situaciju. Sram vas bilo, nemate stida ni malo. Ološ!!!!!

Sanja

pre 11 meseci

Nems uvođenja vanrednog stanja. Jeremić i njegovi opet jašu na talasu laži.

Iva

pre 11 meseci

Izmišlja naravno,kao što.je sve do sada izmišljao .Kada mislimo da nema dalje,ono se desi suprotno.

Maki

pre 11 meseci

Ne znaju za sram, ne znaju za tugu i bol naroa. Jedino sto znaju i umeju je da lazu! Jeremicu, kako te nije sramota?????

Ivana

pre 11 meseci

Sram vas bilo, koristite ovako tesku situaciju koja je zadesila Srbiju u svoje svrhe

Ivana

pre 11 meseci

Gnusne laži Jeremićeve, kako može sada da ovako laže?!

Sudija Ris

pre 11 meseci

Dobili od čoveka, lešinar ..samo laže

Ivana Dj

pre 11 meseci

Koristite haou u kome se nalazi narod u svoje svrhe, sramota

Mirko

pre 11 meseci

Vuk Jeremic je jedno govedo nevezano.konstantno radi protiv Drzave i niko da ga uhapsi,mnogo je ova vlast mlaka,treba to hapsiti...

Lena

pre 11 meseci

Jeremic je lazovcina koja koristi teske dane za Srbiju u svoju korist. Pozivanjem na protest zali da izazove paniku medju gradjanima.

Ivana Djokic

pre 11 meseci

Dal je moguce da ovo koriste u svoje svrhe, pozivaju na protest a Srbija zavijena u crno.

Ivana 88

pre 11 meseci

Opoziciju sram bilo da nesto ovako kaze i organizuje posle ove katastrofe

Ana

pre 11 meseci

Stvarno dno dna, za doticnog nema reci koje bi opisale koliko je to los covek, a nazalost dosta takvih ima kao sto je on, koji tudju nesrecu koriste u svoju korist i ciljeve, sram vas bilo!! Iskreno saucesce porodicama nastradalih.

Lela

pre 11 meseci

U ovakvoj teskoj situaciji,stvara pometnju medju narodom

Filip

pre 11 meseci

Sta drugo ocekivati od olosa poput njega...zalosno

Ivana

pre 11 meseci

Opozicija samo izvodi jos veci haos i koristi ove tuzne trenutne za Srbiju. Sramno.

Rade

pre 11 meseci

Da li država Srbija razmišlja da raskrsti sa ovakvim idiotima, ili će pustiti da i dalje nesmetano delaju protiv Srba i Srbije ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

Raka

pre 11 meseci

Увести саблју и ухапсити га

Marija

pre 11 meseci

Vuk Jeremic samo manipuliše vrši propagande muka nam je vise od tih opozicionih tajkuna

Jela

pre 11 meseci

Jasno je da opozicioni lideri nemaju ji trunke ni obraza ni kulture, ni postovanja. Umesto da se ujedinimo i odamo pocast stradalima i njihovim ozaloscenim porodicama oni se trude da politizuju tragedije.

Jela

pre 11 meseci

Mogla bih i opozicija da pomogne u ovoj tragediji, umesto sto je koristi da u politicke svrhe.

Miki

pre 11 meseci

Kakvi protesti? A šta je bilo u Jabukovcu? Jel i tad bilo protesta? Sram te bilo,krvave poene bi da skupljaš

Milivoj corkovic

pre 11 meseci

Voli covek da izmislja vise nego hleba da jede

Milivoj11

pre 11 meseci

Misli da ce njega neko da svati za ozbiljno

Milivoj11

pre 11 meseci

Vec ga je narod procitao kao bukvar i zna da laze

minja1986

pre 11 meseci

Nikoga nije briga sta jedan olos i lazov Vuk prica

laki

pre 11 meseci

Ajde bre glavonjo, dosta vise tvojih lazi. Ne izmišljaj vise "vanredna stanja" ne prizivaj ono sto bi ti ucinio da si na vlasti. Pusti malo vodu posle sr..a.

minja1986

pre 11 meseci

Vuk je jedan olos i narod ga ne zarezuje ni za suvu sljivu

Danka

pre 11 meseci

Opozicija širenjem laži i netrpeljivosti želi da proizvede stanje panike u društvu.

Olga

pre 11 meseci

Strašno je kako pojedinci iz opozicije koriste tragediju u političke svrhe.

Ištvan

pre 11 meseci

Opozicija širenjem laži i netrpeljivosti želi da proizvede stanje panike u društvu.

Vesna

pre 11 meseci

Smeće od čoveka! Zar se ovako stoji uz svoju domovinu u najtezim trenucima? Bedo ljudska! Pokazao je da mu nista nije sveto! Zar je sad vreme da se napada vlast i predsednik? Ova vlast će odgovoriti na svu ovu tragediju i preduzeti mere da se sve ucini kako bi se sprecili ovakvi tragicni događaji. A ovaj nečovek osim pljuvanja, drugo nista nece uraditi...jer je obicno smeće!

Miki

pre 11 meseci

Jeremića bi trebalo da bude sramota!U ovim teškim trenucima pokušava da grabi političke poene,jadno!

Sava

pre 11 meseci

Ovaj aferas Jeremic hoće da izaziva haos. Kako ga nije sramota.

Veki

pre 11 meseci

Nemaju pijetet za sve ove andjeoske žrtve istinskih monstruma,što i njih čini istim.

Milan

pre 11 meseci

Kako vas nije sramota da pisete o protestima?Vasa mržnja nema granica.

Hana

pre 11 meseci

Sramota je da i ovu situaciju koristite kako bi lagali i zavaravali narod!

Aleksandar Smiljanic

pre 11 meseci

Šta reći sem Govno ostaje Govno !!!

Tito

pre 11 meseci

Ovaj lik je sramota srpskog naroda, uvlači politiku u sve ovo strašno kako je čovek bezosećajan

Tanja

pre 11 meseci

Pravi primer psihipate u sociopate u ovakvim olosima koji na osnovu smrti gradjana nalaze nacin da se politicki prepucavaju! Kako vas nije sramota da u ovakvim trenucima vi u svemu trazite odgovore i nacine da bi se politicki spekulisalo o tragedijama, gubicima nase dece i neduznih ljudi!!!!! Sebicno i samoizivo koriscenje necije smrti i bola ovih roditelja za vase prljave poslove!!!!!

Marija

pre 11 meseci

Vuk Jeremić koristi tragediju da bi privukao pažnju medija i kako bi skupio koji šugavi politički poen! Užas! Sramota!!!

Zdravko

pre 11 meseci

Sramota kako se ponašaju predstavnici opozicije.

Jovan

pre 11 meseci

Vuk Jeremić misli da će uspeti neštio da postigne lažima.

Uroš

pre 11 meseci

Neodgovornost opozicije je još jednom dokazana.

Nedeljko

pre 11 meseci

Jeremić je još jednom pokazao svoje pravo lice.

Branislav

pre 11 meseci

Jeremića treba da bude sramota zbog njegove izjave.

Marinko

pre 11 meseci

Jeremićev pokušaj da manipuliše narodom je dokaz da je on neodgovorna ličnost.

Bojan

pre 11 meseci

Nije lepo koristiti nesreću kako bi se dobio neki politički poen, a to radi Vuk Jeremić.

mile

pre 11 meseci

I u ovom teskom trenutku posle ove nezapamcene tragedije Jeremić koristi priliku da napada Vucica.

dule

pre 11 meseci

Užas!! Svaku priliku koristi u političke svrhe!

jovo

pre 11 meseci

Lazovi iz Narodne stranke ne biraju ni mesto,ni vreme,da iskoriste situaciju kako bi iz licne koristi u javnost plasirali svoje lazi.

sava

pre 11 meseci

U ovakvoj situaciji umesto da smiruju i zale,oni bi da narod izvedu na ulicu.Da sire nemir i izazovu jos neciju krv.

gagi

pre 11 meseci

Opozicija se samo lazima sluzi da bi obmanjivala javnost.Ne suzdrzavaju se ni u dane zalosti.

vlada

pre 11 meseci

Dokle vise da slusamo ovakve besmislice,Vuk Jeremić nema ni trunke srama, ni saosećajnosti prema nevinim žrtvama!

goran

pre 11 meseci

Strasno je da opozicija koristi tragediju da bude u centru paznje!

Joka

pre 11 meseci

Ovaj Jeremic laze non stop, pa cak i u ovim teskim trenucima za srpski narod.

Djordje

pre 11 meseci

Opozicija koristi ove tragedije za skupljanje prljavih političkih poena. Lažu pa ne sastavljaju. Ništa im sveto nije.

Cici

pre 11 meseci

Monstrum. Srbija ječi od jauka majki. Tuga! Tamnica je za ovakve! Strasno je sto ovakvi ljudi koriste trenutke da sebe stave u prvi plan

Tanja

pre 11 meseci

Jeremić je dno dna, nečovek. Pozivati na nerede u ovakvom tužnom trenutku je izvan pameti.

Ana

pre 11 meseci

Koristiti ove tragedije u politicke svrhe je stvarno dno.

Jovana

pre 11 meseci

Jeremic je olos jedan,samo laze treba da ga je stid.Strasno je da se koristi ova tragedija u politicke svrhe.

Luka

pre 11 meseci

Kakve izmišljotine, njima je samo važno da napadnu predsednika!

Sofija

pre 11 meseci

Očekivano je ovakvo ponašanje. U opoziciji su sve lažne patriote i najveći izdajnici naše zemlje!

Slobo

pre 11 meseci

Jeremic i njegovi nisu preduzeli nista posle masakara kad su bili na vlasti

Stefan

pre 11 meseci

Jeremić jedva čeka neki povod, pa da može da napadne Vučića.

Nikola

pre 11 meseci

Strasno! Svaku priliku koristi u političke svrhe!

Maki

pre 11 meseci

Zaista treba da se stidi, koristi ovu nesreću koja je zavila Srbiju u crno da bi on imao neku ličnu korist.

Jovana

pre 11 meseci

Treba da ga je sramota on se samo lazima sluzi da bi obmanjivalo javnost.

Katarina

pre 11 meseci

Jeremic stalno iznosi neke neosnovane izjave, ali zar i u ovakvoj situaciji se sluzi lazima i manipulacijama.

Lazar

pre 11 meseci

Ovaj čovek sve radi protiv Srbije i njenog naroda, ne moze u ovakvoj situaciji da se primiri.

Luka

pre 11 meseci

Sramota je i čista bezobzirnost i bezobrazluk Jeremića da u ovako tragičnom trenutku za celu Srbiju pozivaju na proteste.

Ena

pre 11 meseci

Sramota je što opozicija koristi ove strašne tragedije koje su zadesile Srbiju da prikupi jeftine političke poene.

Dragan

pre 11 meseci

Ovi što podržavaju vuka jeremić su izdajce Srbskog roda i treba da im sudi narod Srbski

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija