• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.05.2023

19:39

MASAKR U OSNOVNOJ ŠKOLI NA VRAČARU! Advokatica otkrila za koja se krivična dela TERETI OTAC DEČAKA UBICE, građani odaju počast ubijenima!

printscreen

Vesti

MASAKR U OSNOVNOJ ŠKOLI NA VRAČARU! Advokatica otkrila za koja se krivična dela TERETI OTAC DEČAKA UBICE, građani odaju počast ubijenima!

Podeli vest

Jutros u 8.30 u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, učenik sedmog razreda Kosta K. (14) ubio je osmoro dece i čuvara škole.

Maloletni ubica Kosta K. pre nego što je upao u Osnovnu školu "Vladislav Ribnikar" napravio je na parčetu papira plan napada, a sastavio je i spisak na kom su se našla imena đaka koje je želeo da ubije.

Načelnik beogradske policije Veselin Milić je rekao da je u 8.40 zamenica direktorke pozvala dežurnu službu da prijavi pucnjavu, dok je sam izvršilac zvao 8.42 priznavši šta je uradio.

19.31 Predsednik Vučić se obratio građanima

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima povodom tragedije na Vračaru gde je maloletni Kosta K. ubio osmoro vršnjaka i portira, a ranio šestoro đaka i nastavnicu. Pre obraćanja odata je pošta nastradalima u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru.

- Izražavam saučešće, porodicama, roditeljima, braći i sestrama, dekama i bakama ubijene dece, deci porodice ubijenog radnika obezbeđenja. Srbija je nažalost u tuzi ujedinjena. Ta tuga je velika da ne pamtimo veću. Kada smo u tuzi ujedinjeni, moramo biti složni, da ne kažemo da se nikada više ne ponovi što bi bilo najbolje, ali samo da se broj takvih incidenata i tragedija smanjuje. Decu roditeljima da vratimo ne možemo... Dečak će biti smešten u posebnom delu klinike za neuropsihijatriju. Otac deteta koje je ubilo vršnjake i čuvara držalo je pištolj očigledno nepropisno, uhapšen je on, privedena je i majka. Kao predsednik Republike moram da govorim o činjenicama, ovaj stravičan zločin dogodio se u jednoj od tri najbolje škole u zemlji, ogledna škola. Policijski službenici u bili u školi pre početka nastave, profesionalno su obavili posao, obezbeđenje je veoma dobro uklopljeno u školu, čovek koji je ubijen iz obezbeđenja čak je razmenjivao i poruke sa dečakom koji ga je ubio. Dečak je u svojoj izjavi pokazao da je planirao sve. On je to na čudan način objasnio.

19.02 Građani odaju počast ubijenima

Ispred OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru gde je jutros dečak-ubica ubio osam svojih drugova i čuvara škole, a ranije više njih, potresne scene. Građani se okupljaju, grle se u znak saosećanja sa nastradalima i povređenima, ostavljaju cveće i pale sveće za ubijene u stravičnom masakru kakav Srbija ne pamti.

Reporteri Informera nalaze se na licu mesta, a kako može da se vidi po snimcima, građani su vidno uznemireni, a među njima nalaze se i roditelji učenika koja pohađaju tu osnovnu školu.

18.45  Kosta K. ranio sina očevog kolege

Teško ranjeni dečak V.T koji ima povrede opasne po život sin je našeg poznatog pulmologa dr Spasoja Popevića, saznaje Informer!

Dečak V.P. teško ranjen u krvavom piru koji se danas dogodio u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" sin je našeg poznatog pulmologa iz Univerzitetskog Kliničkog centra Srbije (UKCS) dr Spasoja Popevića, saznaje Informer!

Više o tome pročitajte OVDE.

18.23 - Građani se okupili u velikom broju da doniraju krv za povređenu devojčicu

Na društvenim mrežama pojavio se apel za davanje krvi, i to prvenstveno nulta negativne krvne grupe, za decu ranjenu u jutrošnjoj pucnjavi u školi.

Nakon apela koji se proširio društvenim mrežama i medijima da je potrebna 0 negativna krvna grupa zbog operacije devojčice koja je teško ranjena tokom krvavog pira u osnovnoj školi na Vračaru, veliki broj građana se odazvao pozivu.

Informer je posetio Institut za Tranfuziju krvi i tamo zatekao veliki broj građana koji su nesebično došli da pomognu.

- Ovaj današnji događaj je samo ubrzao proces, to je neka solidarnost. Smatram da će ovaj moj mali čin doprineti njihovom oporavku - rekli su za Informer okupljeni građani.

17.17 - Oglasila se advokatica Borović!

Advokat Irina Borović koja zastupa maloletnog Kostu K. potvrdila je zvanično za Informer da je njegovom ocu Vladimiru K, određeno policijsko zadržavanje do 48 sati!

- Po nalogu Višeg javnog Tužilaštva doneto je rešenje o zadržavanju od 48 sati zbog krivičnog dela - Teško delo protiv opšte sigurnosti u vezi krivičnog dela izazivanja opšte opasnosti - kaže advokatica Borović za Informer.rs.

Foto: Inforemr, ATA Images

16.33 Poznato stanje teško ranjene devojčice

Operacija učenice koja je jutros teško ranjena tokom pucnjave u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" je završena, međutim, kako Informer saznaje stanje joj je i dalje kritično.

- Primila je pet kesa krvi, dve u toku operacije, tri nakon operacije, a ja sam joj lično doneo kese - otkrio je transfuzista koji je učestvovao u operaciji devojčice teško ranjene u glavu.

On dodaje i da su dva dečaka koji su laške ranjeni, za razliku od ranjene devojčice, u stabilnom stanju.

- Njihove povrede će proći, ali nažalost, rana glave teško...

15.59 Oglasilo se VJT 

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu ocu ovog dečaka V.K. (48) određeno je zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je izvršio krivično delo Teška dela protiv opšte sigurnosti. 

- Prethodno su na licu mesta uviđaj obavili dežurni zamenici javnog tužioca Odeljenja za opšti kriminal i Odeljenja za maloletnike Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, koji su naložili da se u prisustvu radnika Centra za socijalni rad od K.K. uzme izjava i da se obavi lekarski pregled, nakon čega će Centar odlučiti koje će mere iz svoje nadležnosti dalje preduzeti- saopštilo je tužilaštvo.

15.26 Ubica ne pokazuje ni trunku kajanja 

Kako se saznaje, dečak nije pokazao ni trunku kajanja niti saosećanja prilikom davanja iskaza.

Detaljno je opisao ceo događaj i ispričao kako je mesec dana sve planirao.

15.00 Policija upravo odvela u pritvor oca i majku Koste K.

Ekipa Informera nalazi se na licu mesta. Nakon pretresa stana, policija je uhapsila roditelje maloletnog učenika Osnovne škole Vladislav Ribnikar Koste K. koji je jutros ubio osmoro dece i čuvara škole.

14.57 Oglasio se Patrijarh Porfirije 

Patrijarh SPC Porfirije oglasio se posle nezapamćene tragedije koja se dogodila u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru.

Foto: printscreen

 

Partrijarh srpske pravoslavne crkve Porfirije oglasio se na svom zvaničnom Instagram nalogu nakon masakra koji se dogodio danas u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u centru Beograda.

14.51 Vozilo Hitne pomoći prevozi tela ubijene dece

Sva ubijena deca su rođena između 2009. i 2011. godine - ubijeno je sedam devojčica i jedan dečak, saopšteno je iz policije.

14.09 Uhapšen otac počinioca masakra 

Ministar Gašić je izneo dosad nepoznate informacije povodom masakra koji se dogodio jutros u Osnovnoj školi na vračaru kada je maloletnik Kosta K. ubio devet osoba i ranio šestoro njih.

Foto: printscreen

- Otac izvršioca ovog teškog dela je uhapšen, oba pištolja su imala legalne dozvole od strane muškog roditelja. On tvrdi da su bila zaključana u sefu, pod šifrom. Očigledno da je dete imalo šifru, čim je uspelo da dođe u posed pištolja - rekao je Gašić

13.28 Održana vanredna konferencija za medije u Vladi srbije povodom masakra

Na konferenciji se obraćaju ministar prosvete Branko Ružić, ministarka zdravlja Danica Grujićić i predstavnik MUP.

Jutros u 8.30 u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, učenik sedmog razreda Kosta K. (14) ubio je osmoro dece i čuvara škole.

Kako smo izvestili, učenik sedmog razreda te škole došao je s pištoljem i pucao na drugare. Prvo je ubio čuvara, zatim nastavio svoj krvavi pir.

Kako nezvanično saznajemo, Kosta K. je bio žrtva vršnjačkog nasilja. 

Ministarka Danica Grujičić se obratila prisustnima sa suzama u očima. 

- Osmoro dece i jedan čovek koji je radio svoj posao su izgubili život. Dva dečaka u Tiršovoj su stabilni, treća devojčica koja ima povredu glave i ona je kritično, za njen život se bore. U UC devojčica sa povredom trbuha i ruku, ona je stabilno. Dečak sa povredom neoge je u sali. Dečak koji je prostreljen u grudni koš, ima povredu kičme, mora će da se radi više intervencija. Nastavnica je u životnoj opasnosti - rekla je Grujičić i dodala:

Veselin Milić otkrio šokantne detalje tragedije u Osnovnoj školi.

Foto: printscreen

- Bio sam na hiljade uviđaja, ovo je u srpskom društvu nezapamćeno. Prema do sada prikupljenim podacima, dete je već duže vreme planirao događaj. Pištolje je uzeo iz stana oca, poneo je i molotovljeve koktele. Prvo je pucao u radnika obezbeđenja, pa u dežurnu učenicu. Posle zločina, pozvao je policiju. Sam je radio plan ulaza u školu, izlaza u školu. Odredio je prioritetne mete, kako koje dete da likvidira i po kom broju - izjavio je Milić.

13.40 Očajni roditelji pokušavaju da znaju da li su im deca živa

Ekipa Informera nalazi se ispred PS Vračar gde pristižu roditelji koji ne znaju gde su im i u kakvom stanju su im deca.

Foto: Informer

13.13 Oglasio se direktor u Tiršovoj nakon operacije deteta koje je ranjeno

V.d. direktor klinike u Tiršovoj Siniša Dučić izjavio je danas da je devojčica primljena nakon pucnjave u osnovnoj školi Vladislav Ribnikar operisana, ali da je i dalje vitalno ugrožena.

- Operacija je bila izuzetno teška, teške povrede mozga, vitalno je ugrožena i nalazi se na intenzivnoj nezi - rekao je Dučić novinarima.

13.07 Nakon masakra objavljen potresan apel 

Nakon masakra koji se dogodio u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u kojem je ubijeno osmoro dece i portir i ranjeno šestoro dece i nastavnica, na Tviteru je objavljen apel za doniranje krvi za jedno ranjeno dete.

- Traži se 0 negativna grupa za operaciju ranjenog deteta. Samo 0 negativni davaoci da se jave u Institut za transfuziju krvi - stoji u objavi na tviteru. 

 

 

13.05 Direktor Ašanin otkrio u kakvom se stanju nalaze deca

Direktor Kliničkog centra Srbije Milika Ašanin otkrio je u kakvom se stanju nalaze deca koja su jutros oko devet časova primljena u ovu bolnicu.

Foto: Informer

 

Kako je rekao doktor Ašanin KCS primljeno je četiri pacijenta:

13.01 Otkazana nastava u svim školama u Beogradu 

Pomoćnica ministra prosvete Jelena Parezanović za Informer je potvrdila da se nastava u svim školama u Beogradu u popodnevnoj smeni otkazuje.

13.00 Hitna pruža pomoć baki čija je unuka podlegla povredama u školi

Pružena je pomoć baki čija je unuka podlegla povredama u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru.

Foto: Informer

Kako nezvanično saznajemo, baka devojčice, koja je nastradala u masakru, teško je podnela vest da je njena unuka izgubila život.

12.59 Policija u stanu ubice u Beogradu 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova vrše pretres stana u kom živi maloletni Kosta K.

Policija je započela uviđaj i vrši pretres stana u kojem živi Kosta K. (14), koji je uhapšen. 

Foto: Informer

12.56 Varhelji uputio saučešće porodicama žrtava pucnjave

Evropski komesar za proširenje Oliver Varhelji, uputio je danas saučešće porodicama žrtava pucnjave u beogradskoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" i poželeo brz oporavak ranjenima.

Foto: Printscreen You Tube

12.55 Poznati kriminolog o masakru na Vračaru

Ratomir Antonović, kriminolog, istakao je u izjavi za Pink objasnio je da odgovornost za zločin snosi otac koji nije popisno držao oružje.

12.49 Odnose tela iz škole 

Forenzičari odnose tela ubijene dece iz Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" i čuvara koji je godinama radio u ovoj ustanovi.

Ekipa Informera nalazi se na licu mesta gde su okupljeni roditelji, učenici i komšije sa Vračara.

12.40 Deca ministra Momirovića bila u školi u momentu pucnjave 

Kako smo već pisali, deca ministra idu u drugi razred i, srećom, u momentu pucanjave nisu bila u blizini tog mesta, pa su uspešno evakuisana nakon nemilog događaja.

Foto: Informer

 

12.30 Povodom masakra oglasili se brojni političari, pevači, doktori...

Među njima, oglasili su se Slađa alegro, Lepa Brena, Nikola Rokvić, vojislav šešelj... 

Foto: Tanjug

12.27 Ovo je spisak svih žrtava 

Na mestu događaja smrt konstatovana kod sledećih lica:

A. B., B. A., S. N. - tela zatečena u holu škole, i radnik obezbeđenja Dragan Vlahović. 

U učionici u prizemlju, odeljenja 7/2, čiji je učenik osumnjičeni: A. D., K. M., M. A., E. K. i A. Č.

U Urgentni centar iz OŠ ''Vladislav Ribnikar'' dovežena 4 lica:

- B. A.  starosti 13 do 14 godina, povreda desnog kolena iz reanimacije ide - ŠOK B,

- K. H., starosti 13 do 14 godina, povreda leve ruke i donji deo trbuha- Op. sala,  stabilno, prijem ŠOK 

- Tatjana Stevanović, nastavnica istorije, (1970), povreda trbuha ide OP sala, stabilno, prijem ŠOK

- NN muško dete starosti oko 13 godina, još uvek nemamo podatke Rem- OP sala, životno ugrožen, upucan u vrat

U Univerzitetsku dečju kliniku Tiršova0 doveženo troje dece:

- M. V. (2010) prostrelne rane ruke i noge,

- D. J. (2010), plastična hirurgija , ustrelna povreda butine, nije poznato koje noge

- NN za sada devojčica prostrelne povrede glave, OP sala životno ugrožena, nepotvrđena informacija da se radi M. K. (2010).

12.22 Devojčica pobegla iz učionice pored koje se odigrao zločin 

Učenica ove škole podelila je za Informer svoje iskustvo, gde je naglasila da joj je na dečaka koji je prethodno tražio da promeni razred - odmah pala sumnja.

Kako devojčica kaže, prvo je pucao domaru direktno u srce, pa ušao na čas istorije i pucao na celo odeljenje, a nastavnicu je, kako devojčica kaže, ubio na licu mesta..

12.18 Ministarka Grujičić žurnim koracima ide ka zgradi Vlade Srbije 

Foto: printscreen

12.17 Ubici našli advokata

Kako Informer saznaje, ćerka Borivoja Borovića, Irina Borović biće advokatica masovnom ubici, maloletniku Kosti K. (14)

Roditelji dečaka koji je ubio osam školskih drugova i čuvara škole, čim su saznali šta se dogodilo angažovali su branjenika. Oni su odlučili da njihovog sina zastupa Irina Borović. 

12.10 Učenici u šoku nakon horora u školi 

Učenici Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" u šoku su nakon što je njihov školski drug Kosta K. masakrirao njihove drugove i čuvara škole.

Čuvara škole su sva deca obožavala i kako kažu bila su veoma bliska sa njim.

12.07 Poznato koje oružje je koristio Kosta prilikom masakra 

U pitanju je moderno i pouzdano oružje proizviođača "Češka zbrojovka" kapaciteta 17 metaka u okviru plus jedan u cevi.

12.04 Važno obaveštenje za roditelje 

Roditelji koji nisu stupili u kontakt sa svojom decom treba da dođu u policijsku stanicu Vračar, u Ulici Radoslava Grujića 14.

Kako se saznaje, tamo su deca koja su pobegla kad je počela pucnjava u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru.

12.00 U rancu imao tri molotovljeva koktela 

Prema nezvaničnim saznanjima, prilikom pretresa u školi na Vračaru "Vladislav Ribnikar", u kojoj je jutros učenik K.K. ubio devet osoba, pronađen je ranac u kom su bila tri molotovljeva koktela.

K.K. je ranac je ostavio u kabinetu istorije. Učenik koji je počinio masakr, kako saznajemo, pucao je iz dva pištolja, od kojih je jedan marke CZ 99. 

K.K se posle masakra krio u školskom dvorištu, gde je pronađen i uhapšen. 

11.58 Ovo su prve reči Koste nakon masakra u školi!

Kako saznajemo Kosta je nakon masakra mirno išetao iz škole. Međutim, njega je ubrzo locirala patrola policije i uhapsila.

- On je razoružan i dok mu je inspektor stavljao lisice na ruke pitao ga je zašto je pobio decu. Na to mu je Kosta rekao: Ja sam psihopata! - naveo je naš izvor iz istrage. 

Foto: public

11.47 Stravična fotografija koju je Kosta objavio pre masakra

Maloletni ubica Kosta K. (14) je pre stravičnog masakra u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na društvenim mrežama objavio jezivu fotografiju. 

11.40 Zvanično saopštenje MUP-a 

U pucnjavi koja se jutros dogodila u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru ubijeno je osmoro dece i radnik obezbeđenja, stoji u zvaničnom saopštenju MUP-a.

Takođe, šestoro dece i jedan nastavnik škole ranjeni i trenutno su zbrinuti u Urgentnom centru i Tiršovoj. 

11.37 Oglasio se direktor u Tiršovoj

V.d. direktor klinike u Tiršovoj Siniša Dučić izjavio je danas da su u toj ustanovi dva dečaka i jedna devojčica koji su upucani jutros u osnovnoj školi Vladislav Ribnikar na Vračaru.

Foto: Tanjug

11.23 Ovo je ubijen portir u Osnovnoj školi na Vračaru! 

Dragan Vlahović je prvi stradao kada je maloletni ubica Kosta K. ušao u školu i počeo da puca.

Foto: public

Ubijeni portir

11.17 Oglasilo se Ministarstvo prosvete 

Ministar prosvete Branko Ružić je odmah po saznanju o događajima u školi otišao na lice mesta.

Sve relevantne informacije u vezi sa tragedijom i okolnostima pod kojima se desila saopštavaće MUP, dok će se nadležne zdravstvene ustanove oglašavati o stanju povređenih - navodi se u saopštenju.

11.14 Ubica je sin poznatog radiologa

Maloletni ubica Kosta K. (14) koji je jutros napravio masakr u OŠ "Vladislav Ribnika" sin je poznatog radiologa

Otac dečaka je veoma cenjen doktor koji godinama radi u jednoj privatnoj bolnici u Beogradu.

11.07 Oglasio se advokat Čedomorivoić povodom zločina na Vračaru

Prema rečima advokata Ivana Čedomirovića, s obzirom na to da je Kosta mlađi maloletnik, njemu se može izreći vaspitna mera. 

Foto: Informer

10.59 Kosta pucao na drugare zbog jedinice

Kako saznaje Informer, razlog zbog kog je dečak odlučio da sa oružjem uđe u Osnovnu školu "Vladislav Ribnikar" na Vračaru i počini masakr bila je jedinica iz istorije. 

10.51 Ispovest dečaka koji je bio svedok jezivog masakra 

- Čuo sam 20 hitaca sa glavnog ulaza škole i ništa mi nije bilo jasno. Učiteljica je rekla da ostanemo svi tu, a onda je došao nastavnik istorije i rekao da je bila pucnjava u školi. Izleteli smo iz učionica, bila je opšta panika. Nismo znali šta se dešava. Došla je brzo policija, mislim da je bilo 10, 15 patrola - rekao je dečak (10) koji je i dalje u stanju šoka. 

A šta je još rekao, pročitajte klikom OVDE

10.40 Ovo su prve reči Koste K. koji je počinio masakr u školi

Kako saznaje Informer, Kosta K. je bio miran, nije pokazivao nikakve emocije i nije se opirao hapšenju. 

10.38 Đak upucan u glavu, u toku operacija

Foto: N.Š.

Iz Tirošove za Informer kažu da je nakon pucnjave primljeno još troje dece, od čega je dvoje na intenzivnoj nezi, a jedno dece se nalazi na operaciji. 

Dete koje je na operaciji, ranjeno je kada su mu pucali u glavu i time mu naneli teške povrede.

10.38 Ranjena nastavnica u masakru

Nastavnica istorije je povređena u pucnjavi, koja se dogodila jutros u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar na Vračaru i primljena je u Urgentni centar zajedno sa tri učenika.

Jedno dete je na hitnoj operaciji.

10.35 Kosta je bio jedan od najboljih đaka 

Kosta K. (14) koji je ubio devet školskih drugova važio je za jednog od najtalentovanijih đaka osnovne škole u kojoj je počinio zločin.

Kako Informer.rs saznaje, Kosta je išao na takmičenja iz matematike i biologije i osvajao je brojne nagrade i pohvale. Važi za jednog od najtalentovanijih đaka osnovne škole u kojoj je počinio masakr.

Foto: printscreen

10.26 Zoran Kesić na mestu stravične pucnjave gde je ubijeno osmoro dece

Kesić se našao među okupljenim građanima i zabrinutim roditeljima ispred škole na Vračaru u kojoj je četrnaestogodišnji dečak došao naoružan i ubio devetoro učenika.

10.23 - Poznato ko je učenik koji je počinio masakr

Foto: printscreen

10.10 - Vriska roditelja ispred Urgentnog centra.

 O tome detaljno pročitajte u POSEBNOJ VESTI

09.52 - Ovako je tekao krvavi pir: Dečak upao na čas istorije i pucao

Tinejdžer (14), koji je uhapšen jutros nakon što je ubio portira u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar u centru Vračara i ranio petoro đaka, imao je pet okvira za pištolj, kažu đaci koji su preživeli pucnjavu!

- On je ušao u školu i počeo da puca. Mi smo bili na spratu i pomislili smo da neko baca petarde. Međutim, iznenada je dotrčao naš nastavnik i počeo da viče da brzo izađemo iz škole. Dok smo trčali video sam jednog dečaka kako sedi na podu, a oko njega su bili drugari koji su plakali. Video sam da mu je trenerka bila probušena - reko je jedan od učenika škole Vladilsav Ribnikar.

Foto: printscreen

9.35 - Uhapšen učenik koji je počinio masakr 

MUP je potvrdio da je uhapsio maloletnika koji je jutros pucao u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u kojoj ima i mrtvih i ranjenih. Navode da im je prijavljeno u 8.40 časova da je došlo do pucnjave.

- Policija je uputila sve raspoložive patrole, odmah izašla na teren i uhapsila osumnjičenog maloletnika, učenika sedmog razreda, koji je, kako se sumnja, iz očevog pištolja ispalio više hitaca u pravcu učenika i obezbeđenja ove škole - kažu u MUP i dodaju da je zbrinjavanje povređenih je u toku, kao i rad policije na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti u vezi sa ovim događajem.

9.30 - Prve fotografije s mesta nesreće

8.30  - Učenik 7. razreda pucao u školi na Vračaru - Ubijen čuvar, ima ranjene dece

Maloletnik je jutros oko 8 sati ušao u Osnovnu školu Vladislav Ribnikar u centru Beograda i počeo da puca iz pištolja u đake.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lilit

pre 11 meseci

Reklamirajte Pink i Zadrugu i dalje... Mutanti vam nisu ravni, izrodi od "novinara" ste vi!

Ohica

pre 11 meseci

Neka vam decu jos vaspitava Mitrovic i Vucicevic! Peticija za zabranu Pinka, Informera...

Zoran

pre 11 meseci

Држава односно политичари да ставе прст на чело и да се запита због чега нам се ово дешава. Мање да копира запад, више да се вратимо домаћем васпитању и традиционалним вредностима. Овде је најмање криво ово дете, највећи кривац је управо држава.

Dragan

pre 11 meseci

Bravo za tatu koji ga je vaspitao i ostavio mu dostupno oruzije. Valjda je ponosan na sina jer n je zavio silne ljude u crno i pobio toliko dece.

boki

pre 11 meseci

Nazalost velika tragedija.Godinama se zataskava nasilje nerad nedusciplina deca bez obaveza smusljaju sjandale.Deca vide starije krimunalce kako rade cak u medijima su najveci kriminslci glavne zvezde.Nazalost pirodice zavijene u crno necim neradom i nemarom

Danko

pre 11 meseci

Otac mu je jako fin i uspešan doktor, ugledni je član SNS i prijatelj predsednika, mnogo fini i kulturni ljudi i majka i otac, ne bi mrava zgazili, lično ih poznajem kao i sina im Kostu isto. Ne mogu da verujem da se ovo desilo samo zato što je dobio jedinicu iz istorije. Saučešće porodicama nastradalih. Bože spasi Srbiju.

Vla

pre 11 meseci

Ma kakvo hapsenja, trebalo je odmah ubiti kopile, neka i njegovi roditelji Pate, tako su ga vaspitavali, da je moj unuk jedan od poginulih ne bi me sorecilo nista na svetu da kopile ubijen, taj CE za Koji godinu opet uraditi isto, kakav mladji maloletnik, a njegovog oca osuditi deset godina zbog nemarnosti, jadni Li roditelji ubijene dece i jadna je porodica ubijenog cuvara, neka im je vecna slava, a djubre odmah ubiti

Sasa

pre 11 meseci

Poznato je da ovu skolu pohadjaju samo deca poznatih i uspesnih roditelja. Ali izgleda, nazalost , ne poklanjaju dovoljno paznje i ljubavi svojim potomcima. OVO MASOVNO UBISTVO JE VELIKI PORAZ ZA DRUSTVO I RODITELJE. UZAS.

Patriota

pre 11 meseci

Evo ti Vucicu rezultat farme,parova,raznih srpskih i americkih krimi serija i filmova koje dajes u udarnim terminima,nebrige drzave i nastavnika u skolama,tu je naravno internet sadrzaj i naravno porodica kao stub drustva koju polako unistavas!!!!

Milos

pre 11 meseci

Vase govno od novina i novinara je jedan od uzroka takođe

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Spektakularno završeni Dani Kladova
Društvo

Spektakularno završeni Dani Kladova

Spektaklom u tvrđavi Fetislam, koncertom Danice Crnogorčević, u prisustvu nekoliko hiljada građana, uz vatromet i baklje na zidovima tvrđave, završeni su ovogodišnji Dani opštine Kladovo, koji su, utisak je svih građana opštine, ove godine zaista prevazišli sva očekivanja.

27.04.2024

12:40

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija