• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.05.2023

12:05

ĐACI SKAMENJENI: MNOGO NAM JE ŽAO ČUVARA! Bio nam je kao drug, znao je sve đake po imenu!

printscreen

Vesti

ĐACI SKAMENJENI: MNOGO NAM JE ŽAO ČUVARA! Bio nam je kao drug, znao je sve đake po imenu!

Podeli vest

Učenici Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" u šoku su nakon što je njihov školski drug Kosta K. masakrirao njihove drugove i čuvara škole.

Čuvara škole su sva deca obožavala i kako kažu bila su veoma bliska sa njim:

- Dragan nam je svima bio pre svega drug, pa onda čuvar škole. Znao je svakog učenika po imenu, znao je ko se sa kim družu i kada dolazi u školu. Niko nije imao razloga da bude ljut na njega - kaže za Informer jedan od učenika. 

Kako navode đaci, oni su svi imali odličan odnos i u školi nikada nije bilo velikih problema:

- Od kako idem u ovu školu, uvek smo imali prijateljski odnos među đacima. Nastavnici su uvek bili prijateljski nastrojeni prema nama. Potrešen sam svime što se dogodilo - kaže drugi učenik.

Treći dodaje da je šokiran zbog svega što se dogodilo:

- Začudilo me je ovo što se desilo. Mnogo mi je žao domara, on je bio dobar čovek. Uplašeni smo. Ono je veoma šokantna stvar. Nadamo se da se ovo neće ponoviti. Biće mnogo teško nastaviti da idemo u školu posle svega ovoga - iskreno priznaje on.

Kako navode osmaci ove škole, ubicu su znali samo iz viđenja:

- Ubicu znamo iz viđenja, viđali smo ga kako se igra. Nikada ne bismo rekli da bi uradio tako nešto. Ne znamo da li ga je neko možda maltretirao, pa da je zato počinio ovakav zločin.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija