• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.05.2023

12:17

ŽELEO DA PROMENI RAZRED! Devojčica pobegla iz učionice pored koje se odigrao masakr, svašta je čula i videla! "MOGLO JE DA BUDE MNOGO VIŠE MRTVIH"...

Tanjug/Informer

Društvo

ŽELEO DA PROMENI RAZRED! Devojčica pobegla iz učionice pored koje se odigrao masakr, svašta je čula i videla! "MOGLO JE DA BUDE MNOGO VIŠE MRTVIH"...

Podeli vest

Prema poslednjim informacijama, osmoro dece, dežurna nastavnica i čuvar škole ubijeni su u pucnjavi u školi na Vračaru. Učenica ove škole podelila je za Informer svoje iskustvo. Naglasila je da joj je na dečaka, koji je prethodno tražio da promeni razred, odmah pala sumnja.

Devojčica je pobegla iz učionice pored one u kojoj je učenik izvršio masakr. Bio je kandidat za đaka generacije, išao je odeljenje u VII/2.

Kako devojčica kaže, prvo je pucao domaru direktno u srce, pa ušao na čas istorije i pucao na celo odeljenje. Dežurnu nastavnicu je, kako devojčica kaže, ubio na licu mesta.

- Nosio je pun ranac nekih stvari, svi su se plašili da ne izađe u školsko dvorište za vreme odmora, jer bi onda bilo mnogo više mrtvih - ispičala je devojčica.

Kako je devočica otkrila Informeru, dečak je pre masakra hteo da promeni razred u koji je išao, želeo je da ostane u istoj školi, ali ne i u istom odeljenju.

Podsetimo, odličan učenik (13) danas je naoružan tatinim pištoljem došao do škole, pucao u portira zatim u holu ubio tri drugarice, a potom upao na čas istorije i tu pucao u dežurnu nastavnicu, kao i u nastavnicu istorije. Ubio je osmoro dece i radnika obezbeđenja, a više njih je ranio.

Povodom ovog stravičnog događaja, oglasio se MUP zvaničnim saopštenjem.

- U pucnjavi koja se jutros dogodila u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru ubijeno je osmoro dece i radnik obezbeđenja, dok su šestoro dece i jedan nastavnik škole ranjeni i trenutno su zbrinuti u Urgentnom centru i Tiršovoj. Učenik ove škole K. K. (2009) koji se sumnjiči da je izvršio ovaj zločin pronađen je i uhapšen u školskom dvorištu. Sve policijske snage su i dalje na terenu i intenzivno rade na rasvetljavanju svih činjenica i okolnosti koje su dovele do ove tragedije - navodi se u saopštenju.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija