• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.05.2023

11:40

STRAVIČNA SLIKA KOJU JE UBICA KOSTA K. OBJAVIO PRE MASAKRA U OSNOVNOJ ŠKOLI!

Informer

Vesti

STRAVIČNA SLIKA KOJU JE UBICA KOSTA K. OBJAVIO PRE MASAKRA U OSNOVNOJ ŠKOLI!

Podeli vest

Maloletni ubica Kosta K. (14) je pre stravičnog masakra u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na društvenim mrežama objavio jezivu fotografiju.

On se slikao sa filterima koji su od njegovog lica napravili strašilo sa precrtanim očima i ušivenim ustima. Ovom fotografijom je Kosta K. poslao strašnu poruku, ali tada niko nije ni slutio na šta je spreman.

Kosta je sin poznatog radiologa, a kako saznaje Informer, i majka mu je doktorka. On je pobesneo zato što je dobio jedinicu iz istorije, pa je zato odlučio da pobije školske drugove. Kada je upao u školu, prvo je upucao čuvara škole, a zatim je uleteo u učionicu gde je ubio osam drugova. 

Kada se začula pucnjava, đaci su panično počeli da beže iz škole. Kosta K. uhapšen je veoma brzo. On se nije opirao hapšenju. Policija mu je naredila da baci oružije, stavi ruke na leđa i legne na pod, što je on bez pogovora uradio. Iz škole je izveden sa lisicama na rukama, a preko glave je imao jaknu. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vla

pre 1 godinu

Ma Sto Mu stavljaju jaknu, da sakriju ubicu dece, trebalo ga je odmah ubiti, jadni roditelji ubijene dece, oca ubice smestiti U zatvor nekoliko godina, aljkav U kuci, ko Li ide Jos kod lekara Koji je otac ubice deteta, bolje da se Sam ubije, ja bih Mu presudio, Ali prvo ubicu,

Dragoljub

pre 1 godinu

Bosansko crnogorska banda privodi kraju srpski narod,sin Mitrovica ubio dete i seta,balavi vučićević propagira razviti po srbiji sa picoustim.

Malkolm

pre 1 godinu

Mnogo je oruzja u Srbiji. Doneti zakon o potpunoj zabrani posedovanja oruzja. Nikakve dozvole i i nikome. Sve oduzeti i strogo kaznjavati onog kod koga se nadje pistolj ili bilo koje drugo oruzje. Lovacko naoruzanje strogo drzati pod kontrolom i samo ga davati lovcima kad idu u lov. Posle lova odmah opet vracati na odredjeno mesto. Ako ovako ostane bice ovakvih slucajeva jos.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija