• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.05.2023

11:14 >> 11:49

UBICA SIN POZNATOG RADIOLOGA!

printscreen

Vesti

UBICA SIN POZNATOG RADIOLOGA!

Podeli vest

Maloletni ubica Kosta K. (14) koji je jutros napravio masakr u OŠ "Vladislav Ribnikar" sin je poznatog radiologa.

Otac dečaka je veoma cenjen doktor koji godinama radi u jednoj privatnoj bolnici u Beogradu. 

Pacijenti ga opisuju kao odličnog stručnjaka i dobrog čoveka. Nikome nije jasno šta se dogodilo njegovom sinu Kosti K. što ga je navelo da počini ovako strašan zločin.

Kosta K. jutros je ušao u svoju osnovnu školu. Prvo je ubio čuvara, a zatim uleteo u učionicu i pucao po školskim drugovima. Prema poslednjim informacijama, ubio je osmoro đaka, čuvara i ranio jednu nastavnicu.

Kako saznajemo, dečakovi roditelji su razvedeni. 

Kako kažu upućeni, Kosta je doživeo pomračenje uma zato što je dobio jedinicu iz istorije. Inače, bio je odličan đak koji je išao na takmičenja iz biologije i matematike. 

Foto: printscreen

Ubica Kosta K.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoran kg

pre 11 meseci

Jel uhapšen otac koji je posedovao dva pištolja i koja su bila dostupna ovom detetu ...

sasa

pre 11 meseci

Objaviti fotografije ovog monstruma i njegovog oca,jer je i on odgovoran zbog oruzja.Izlepiti grad slikama monstruma.U mnogim drzavama narod bi lincovao ove monstrume.Svi odgovorni mars sa tunkcija.Rigorozan zakon i zatvor i za maloletna lica pod hitno!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija