• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.05.2023

12:06

EVROPSKI PUT SRBIJE NE SME DA IMA ALTERNATIVU! Dejan Bulatović sastao se sa ministarkom Tanjom Miščević

informer.rs

Politika

EVROPSKI PUT SRBIJE NE SME DA IMA ALTERNATIVU! Dejan Bulatović sastao se sa ministarkom Tanjom Miščević

Podeli vest

Predsednik Saveza socijaldemokrata i samostalni poslanik Dejan Bulatović sastao se sa ministarkom za evropske integracije Tanjom Miščević i poručio da evropski put Srbije ne sme da ima alternativu.


- Na radnom sastanku koji sam održao sa ministarkom za evropske integracije Tanjom Miščević, izneo sam jasan stav povodom nedvosmislene važnosti o zadržavanju kursa Srbije ka Evropskoj Uniji gde naša zemlja, po mom dubokom uverenju, jedino pripada. Priključivanje porodici evropskih zemalja, ministarka Miščević takođe vidi kao cilj od koga neće odustati - rekao je Bulatović.  

- Prilikom razgovora koji je protekao u međusobnom razumevanju, ministarka Miščević je istakla da su pravda i poštovanje zakona nešto što se nipošto ne sme zanemariti ni u jednom segmentu i sa tim sam se apsolutno složio, jer jedino kao pravna država u kojoj su utemeljeni zakoni možemo težiti partnerstvu sa zemljama Evrope - naglasio je Bulatović.

- Uzevši u obzir ekonomske izazove sa kojima se naša zemlja susreće, kao i političke podele sada, kada je jedinstvo po najvažnijim državnim pitanjima najpotrebnije, više nego ikada pre moramo biti potpuno jasni povodom evrointegracija i pristupanja Srbije Evropskoj Uniji, jer jedino kao deo ove zajednice, Srbija može postati bolje mesto za život našoj deci i nama - zaključio je Bulatović.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17