• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

20.05.2023

16:16

Stefanović: Časna većinska Srbija gadi se zloupotrebe tragedije zarad političkog profita

www.mod.gov.rs

Politika

Stefanović: Časna većinska Srbija gadi se zloupotrebe tragedije zarad političkog profita

Podeli vest

Nebojša Stefanović, član Predsedništva SNS, kaže da je samo jedan dan bio dovoljan da cela Srbija vidi ko joj želi dobro i na tome radi svakog dana, a ko želi da je uruši, destabilizuje i zaustavi njen razvoj.

 

- Sa jedne strane, desetine hiljada građana došlo je da direktno od svog predsednika čuje koji su naši glavni problemi, kako ćemo da ih rešimo, a naročito koji su naši planovi za budućnost i kako ćemo da nastavimo da razvijamo našu zemlju. Nema primera kao što smo ga imali u Pančevu, da predsednik Republike, licem u lice, hiljadama naših građana otvoreno i iskreno govori o svim važnim pitanjima za našu državu. To je primer najotvorenije i najdirektnije demokratije, ali i najvećeg poštovanja prema našoj zemlji i našim građanima - ističe Stefanović, i dodaje:
 
- Sa druge strane, imali smo jedno od najbrutalnijih gaženja demokratije i volje građana. Imali smo nastavak brutalnog ruganja dela opozicije po nevinim žrtvama u Beogradu, njihovu želju da ove najteže žrtve koje Srbija pamti pretoče u politički profit - naglašava Stefanović.

Prema njegovim rečima, opozicija je dobila sve odgovore koje je tražila, ali to opozicionare ne zanima.

- Napustili su i parlament i razgovor i izašli na ulicu, jer samo u ulici i nasilju vide nadu da mogu da dođu do vlasti. Odbijaju čak i izbore koji im se nude, jer dobro znaju da na tim izborima nemaju šta da traže. Kriju se čak i na protestima koje organizuju, jer znaju da ako stanu u prve redove ne bi mogli da dovedu ni članove svoje porodice. Srbija će dobro zapamtiti ko joj nanosi sramotu u najtežim trenucima i ko želi da koristeći najveću tragediju dođe do vlasti - kaže Stefanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jana

pre 11 meseci

Tako je. Dosta je. Sama tragedija je smao izgovor da pravite proteste i nemire. A svi oko istog cilja da svrgnu Vucica.

Slavka

pre 11 meseci

Napustivši parlament i razgovore koji se tiču Srbije i izašli na ulice, opozicija je pokazala šta želi.... rušenje.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17