• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Nebojša Bakarec

23.05.2023

19:31

Nebojša Bakarec: Marinika „vlasnica“ tuđih suza, za suze ne zna!

tanjug/Nikola Anđić

Politika

Nebojša Bakarec: Marinika „vlasnica“ tuđih suza, za suze ne zna!

Podeli vest

Zagovornici „policije za moral“ su uvek najnemoralnije osobe. Osim što je sebe proglasila za komesarku za moral, Marinika Tepić je danas sebe proglasila i za policiju za suze. Proglasila je sebe vlasnicom tuđih suza. Komesarka Marinika bi da određuje kada će ko da plače, a kada neće, kada je pravo vreme za suze, a kada je za suze kasno.

Marinika Tepić je danas besramno i neljudski napala predsednika Srbije Aleksandra Vučića, zbog toga što je posetio porodice žrtava masakra u Duboni i Malom Orašju i zaplakao sa njima. Tepićeva je u Skupštini izjavila da se „Vučić tek sada setio da ode da izjavi saučešće, 20 dana posle tragedije, ali sada je za njegove suze kasno“. Kada smo već kod dve tragedije, Marinika nikada nije otišla pred školu „Vladislav Ribnikar“ da zapali sveću, nije posetila roditelje žrtava i ranjenih, niti ranjene u bolnicama. Nije ni suzu pustila. Ali želi da određuje drugima kada će žale i plaču.

Marinika Tepić nikada nije suzu pustila nad srpskim, jevrejskim i romskim žrtvama genocida u Jasenovcu. Marinika Tepić nikada nije ni suzu pustila nad srpskim žrtvama u ratovima devedesetih. Marinika Tepić nikada nije ni suzu pustila nad žrtvama zločinačkog NATO bombardovanja.

Foto: Privatna arhiva

Marinika Tepić je sa Đilasom gorko plakala kada je narod sa krovova Beograda skandirao „Lopove, lopove“. Marinika Tepić je gorko plakala nad svim žrtvama, samo ne nad srpskim žrtvama. Toliko je gorko plakala, da je Skupštini Srbije podnela rezoluciju o genocidu u Srebrenici, kojom je optužila srpski narod za genocid koji se nije dogodio.

Marinika Tepić ni suzu nije pustila onda kada su ona i njen suprug izazvali saobraćajnu nesreću u kojoj su unakazili jednog čoveka. Taj udes se dogodio 29. januara 2015. godine, oko 17.30, u Novosadskoj ulici u Temerinu, kod broja 8. Mediji su izvestili da je Marinika Tepić, tada Pajtićeva pokrajinska Sekretarka za sport i omladinu, učestvovala u saobraćajnoj nesreći u kojoj je njen suprug udario automobilom pešaka u Temerinu. Marinika ni suzu nije pustila. Pešak Tomislav Kovačević iz Bačkog Jarka je tada teško povređen. Marinika ni suzu nije pustila. Suprug Marinike Tepić, pokrajinske Sekretarke za sport i omladinu je na merenju alko-test aparatom, oko sat vremena posle udesa, imao 0,13 miligrama alkohola u krvi. Takođe, Sekretarka je preko pokrajinskog premijera Pajtića, isposlovala da se njenom suprugu ne radi analiza krvi, što je inače uobičajena procedura kad god je u pitanju nesreća u kojoj je neko povređen. Pešak Tomislav Kovačević je bio teško povređen. U policijskom zapisniku konstatovano je da su uslovi za vožnju bili idealni. Kako se navodi, put je bio prav, bez suženja, a kolovoz suv i čist. Folksvagen pasat Sekretarkinog supruga, je Kovačevića udario levim delom, a kada je policija stigla na lice mesta, konstatovala je da je sekretarkin suprug nakon nesreće pomerao vozilo, što je zabranjeno. Žrtva Tomislav Kovačević, je vozilom Hitne pomoći odmah prevezen na KC Vojvodine, gde su mu konstatovane mnogobrojne teške telesne povrede i zadržan je na klinici za ortopedsku hirurgiju i traumatologiju. Marinika ni suzu nije pustila. Marinika i njen suprug nikada nisu posetili u bolnici čoveka koga su unakazili. Sekretarka je isposlovala da se u policijskom zapisniku konstatuje da je za udes kriv pešak Tomislav Kovačević. Kako je Pokrajinom vladala vlast žute hunte, čiji je važan deo bila Sekretarka, ona je isposlovala da postupak protiv njenog supruga bude obustavljen. Marinika ni suzu nije pustila. Tako Marinika nije ni suzu pustila nad žrtvama dve tragedije, ali je odmah, još u vreme dana žalosti, 6.5.2023. najavila skup opozicije, za prikupljanje političkih poena. Mariniku Tepić nikada nije sramota zbog onoga što radi. To je zbog toga što ona stid ne poznaje. Besramnica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sima

pre 11 meseci

Marinika žudi za političkom funkcijom i to se vidi iz aviona

Caca

pre 11 meseci

Marinika ne zna šta znači moral,jer ona to ne poseduje!

Oči

pre 11 meseci

Ovo je sramota da kritikuje čak i predsednika republike koji je kročio u kuće ožalošćenih da im makar lično izjavi saučešće.

Sanja

pre 11 meseci

Marinika žena sa najviše preleta iz partije u partiju drži slovo o moralu.

dja

pre 11 meseci

Ne postoje rane i kasne suze, suze su suze, i bol je bol. Marinika kako mozes ovako nesto da kazes, a da pre toga ti nisi otisla da posetis te ljude i vidis njihove suze i bol, a podelis tugu i zalost za ubijenima.

Endži

pre 11 meseci

Da li ikome normalnom i sa minimalnom dozom patriorizma treba objašnjavati ko je Marinika?

Milica

pre 11 meseci

Blaćenje i svakodnevno iznošenje svakakvih laži opoziciju samo udaljava od građana Srbije

Branka

pre 11 meseci

Od Marinike se zaista ne može više očekivati, jer ona stid ne poznaje

ustašo koliko je srpske dece i

pre 11 meseci

Hoče li pičkousta vođa kartela da razgovara sa roditeljima ubijene dece iz Ribnikara? Sme li uopšte? Roditelji, a naročito deda, imaju baš lepo mišljenje o njemu https://www.021.rs/story/Info/Srbija/340719/VIDEO-Deda-devojcice-ubijene-na-Vracaru-prokomentarisao-ismevanje-protesta-od-strane-Brnabic.html

Sanja

pre 11 meseci

Marinika izgleda nije svesna toga da lažima samo sebi nanosi štetu

Anđa

pre 11 meseci

Vređanje našeg predsednika je Mariniki glavni cilj i pokušaj da Srbiju vrati na kolena

Goga

pre 11 meseci

Politika opozicije se svodi na pljuvanje i uvrede i ništa više od toga

Lola

pre 11 meseci

Marinika svoje vereme troši da Vučića blati, ona nikad ništa korisno za Srbiju nije uradila

Mara

pre 11 meseci

Nema veće lažljivice na političkoj sceni od Marinike Tepić

Olja

pre 11 meseci

Žalosno je šta sve ova Marinika radi ne bi li privukla pažnju na sebe

Nada

pre 11 meseci

Marinika je jedna nemoralna osoba, koja za suze ne zna kada su u pitanju tragedije nad srpskim narodom

Goran

pre 11 meseci

Sve se kod Marinike i ostalih opozicionara svodi na lični interes

Tanja

pre 11 meseci

Marinika je patološki lažov I prevarant koja nema ni malo ljudskosti ni poštovanje prema porodicama poginulih.

Jelena

pre 11 meseci

Marinika nema ni trunke empatije jer je ološ.

Miki

pre 11 meseci

Marinika znam samo za novac!mi to Đilasov i Šolakov

Ale

pre 11 meseci

Ma ova budaletina od Tepicke vise ne zna kuda bije,sta radi i sta prica.Zena je uzas.

Mara

pre 11 meseci

Predsednik Vučić je bar otišao da izjavi saučešće porodicama stradalih a Marinika Tepić nije otišla ni sveću da zapali.

Goga

pre 11 meseci

Marinika koristi tragediju da promoviše nasilje kao i njene opozicione kolege.

Ivana

pre 11 meseci

Marinika samo iznosi neistinu i misli samo o sebi

Nebojša Bakarec: Normalna Srbija uvek pobeđuje!
Politika

Nebojša Bakarec: Normalna Srbija uvek pobeđuje!

Ovo je telegrafski tekst. Prvo bih poručio građanima Srbije da ne brinu. Normalna Srbija uvek pobeđuje. Kako izgleda normalna Srbija, pokazao nam je juče predsednik Aleksandar Vučić i 30.000 građana u Pančevu. Srbiji je potreban mir. Srbija će imati mir. Besmisleno maltretiranje građana, blokadama mostova i međunarodnih puteva, neće uroditi plodom. To isto su ovi isti radili 2018., tokom 5 meseci. To isto su isti ovi radili i 2020. kada su napali Skupštinu, bez povoda, usred epidemije. Povod za nasilje 2020. su bile glasine o merama koje nisu ni donete. Palili su, uništavali, povredili 140 ljudi. Tako ni sada nema povoda. Ne može povod za protest da bude to što je jedan poremećeni dečak ubio 10 ljudi. Pravi povod za demonstracije je nasilno osvajanje vlasti na ulici. Dve tragedije su samo izgovor, kao što su izgovor bile glasine o epidemijskim merama 2020.

20.05.2023

10:19

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija