• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.06.2023

07:28

DO 2012. GODINE SRBIJA ŽIVELA U MRAKU! Nisu rasle plate i penzije, država nije finansijski pomagala građane, nisu pominjane Košare - Zašto?

Slobodan Miljević

Politika

DO 2012. GODINE SRBIJA ŽIVELA U MRAKU! Nisu rasle plate i penzije, država nije finansijski pomagala građane, nisu pominjane Košare - Zašto?

Podeli vest

Građanima Srbije je jasno da je period od 2012. godine do danas, period prosperiteta i uspeha, a o tome kako se do tada živelo govore činjenice koje se ne mogu zanemariti.

Na Tviteru je objavljena lista neuspeha prethodne vlasti koja je harala Srbijom do 2012. godine. Podaci su sve crnji od crnjeg.

- Niko da odgovori zašto do 2012. nisu rasle plate i penzije, država nije finansijski pomagala građane, nije bilo stabilnog kursa, nisu građene bolnice i škole, nisu građeni autoputevi i pruge, nije obeležavana "Oluja", nisu pominjane Košare, nije pominjan Jasenovac. Zašto?

Foto: printscreen Tviter

Na ovo pitanje niko iz prethodne vlasti nema odgovor, zato što se jasno vidi da je aktuelna vlast unapredila ekonomsku, ali i nacionalnu politiku Srbije za nekoliko puta.

- Kako da pominju? Morali su pljačkati - stoji u jednom od komentara.

- Nije bilo vremena za te gluposti, žuta bagra obezbeđivala unuke.

Ovo su samo neki od komentara građana koji pokazuju šta javnost u Srbiji misli o onima koji su uništavali državu do 2012. godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Krle

pre 10 meseci

2012 kilogram junetine je bio 430 dinara sad je 1200.Litar dizela 90 dinar asad je 200.Na more sam isao za 350 eura po osobi sad ne mogu ispod 700.Struju sam placao 2500 sad placam 8000.Sve je poskupelo puta 3. Naravno plate u povecane 30 posto. Koga bre vi lazete,polako ali sigurno blizi se kraj jedne vlasti.Kradete ko nenormalni i to mozda i nije problem koliko to sto nas pravite volovima i budalama.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija