• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.06.2023

10:33

VUČIĆ SE OBRATIO NA POSLOVNOM FORUMU: Mi smo uvek pokazivali nedvosmisleno prijateljstvo i ljubav prema Indiji!

printscreen

Politika

VUČIĆ SE OBRATIO NA POSLOVNOM FORUMU: Mi smo uvek pokazivali nedvosmisleno prijateljstvo i ljubav prema Indiji!

Podeli vest

Predsednica Republike Indije Droupadi Murmu boravi u zvaničnoj poseti Republici Srbiji do 9. juna, a danas se sastaje sa predsednikom Srbije Aleksandarom Vučićem.

Predsednik Vučić u obraćanju na Srpsko-indijskom poslovnom forumu
 

"Vaša poseta @presidentofindia za nas predstavlja priliku da uradimo mnogo toga po pitanju jačanja naših ekonomskih veza, kako bismo ih vratili na onaj nivo koji je postojao pre nekoliko decenija, a koji je ovoga puta smešten u novi kontekst aktuelnih globalnih prilika, ali i izazova.

Danas je svet stavljen pred ozbiljne izazove, a ekonomski uspon velikih rastućih ekonomija za ostatak sveta, a naročito onih najrazvijenijih, mora da bude izazov, jer samo jaka konkurencija na globalnoj sceni gura svet da ide napred.

Zato je za nas važno da uspostavimo što je moguće bolju i bližu saradnju sa, u ovom trentuku, najbrže rastućom svetskom ekonomijom, kakva je indijska" - napisao je Vučić na svom instagram profilu "budućnostsrbijeav".

 

Obračanje Vučića na forumu

- Želim da se zahvalim što ste posetili Srbiju, za nas je vaša poseta od ogromnog značaja. Mi smo uvek pokazivali nedvosmisleno prijateljstvo i ljubav prema Indiji. Danas je svet stavljen pred ozbiljne izazove - rekao je predsednik.

Počeo Srpsko-indijski poslovni forum

Srpsko - indijski poslovni forum, koji je  okupio oko 100 srpskih i indijskih privrednika, počeo je u Palati Srbija, u prisustvu predsednika Vučića i predsednice Murmu.

Forum organizuje Privredna komora Srbije u saradnji sa Asocijacijom indijskih privrednih komora, uz podršku Ambasade Indije.

Privrednicima će biti prezentovan privredni potencijal za saradnju Srbije i Indije, a posle plenarnog dela, održaće se B2B (biznis tu biznis) sastanci privrednika.

Otvaranju prisustvuju i predsednik PKS Marko Čadež i vođa privredne delegacije Indije Sanjdže Soni.

12.00 Obraćanje dvoje predsednika 

Predsednik Vučić i Droupadi Murmu se obraćaju javnosti nakon sastanaka. 
 

Obraćanje predsednika Vučića

- Ogromna mi je čast što imam priliku i privilegiju da vas ugostim. Ovo je prva poseta od 1972. godine. Uveren sam da ste na svakom koraku mogli da vidite prijateljstvo.Mi smo ponosni na naše tradicionalno prijateljstvo. Želim da vam se zahvalim na podršci teritorijalnom integritetu Srbije. Mi smo danas razgovarali o sveukupnoj saradnji. Naša trgovinska razmena raste, ali je nedovoljna, verujemo da ona može da bude 20-tostruko veća - kazao je predsednik.

 

Foto: printscreen

 

- Naša turistička razmena moraće da bude pomognuta uprošćavanjem viznog režima, da se upotpunosti uprosti. Mi smo posebno razgovarali o saradnji u oblasti odbrane. Verujem da zajednički možemo, posebno po pitanju artiljerije, da napravimo saradnju.

- Industrijska saradnja, naš cilj je da privučemo veći broj indijskih investitora. Ono što je posebno važno je IT sektor. Mi ćemo uskoro da gradimo peti Naučno tehnološki park u Kragujevcu - rekao je Vučić i dodao da se razgovaralo i o saradnji u oblasti poljoprivrede, kao i farmacije i medicine.

- Važno je da nastavljamo da produbljujemo naše odnose. Mi moramo da pristupimo veoma moćnom privatnom sektoru Indije.

Obraćanje predsednice Murmu

- Podsetila bih na posetu predsednika Vučića Indiji 2017. godine kada je bio predsednik Vlade. Odnosi Srbije i Indije su zaista jedinstveni. Zaista sam imala konstruktivan sastanak sa predsednikom po pitanju svih aspekata. Srbija je tradicionalni prijatelj Indije i mi želimo saradnju. Mislim da će učestalije posete još više ojačati naše prijateljstvo - navela je indijska predsednica.
 

Foto: printscreen

10.50 časova - Sastanak dvoje zvaničnika

U toku je sastanak u užem formatu predsednika Vučića i predsednice Murmu.

10.30 časova - Svečani doček ispred Palate Srbije

Predsednik Vučić dočekao je indijsku predsednicu ispred Palate Srbija. 

"Dobro nam došli u prijateljsku Srbiju"

Predsednik Vučić oglasio se na svom Instagram nalogu, povodom posete predsednice Murmu.

- Poseta Drupadi Murmu predstavlja veliku čast za našu zemlju, kojom potvrđujemo novu eru u odnosima Srbije i Indije uz međusobno uvažavanje i razumevanje. Hvala Vam što posle pedeset i jedne godine imamo priliku da ugostimo predsednika Indije. Dobro nam došli u prijateljsku Srbiju - objavio je predsednik.

 

 

Ona je dočekana uz najviše državne počasti, crveni tepih, postrojenu Gardu Vojske Srbije i intoniranje himne dve države.

Dočeku su prisustvovali i članovi Vlade Republike Srbije, guvernerka Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković, predsednik Privredne komore Marko Čadež i delegacija Indije.

Program posete predviđa ceremoniju svečanog dočeka ispred Palate Srbija koji je počeo nešto posle 10.30 ča sova. Zatim sledi sastanak u užem formatu, kao i plenarni razgovori delegacija Republike Srbije i Indije predvođene predsednikom Vučićem i predsednicom Republike Indije.

Kako je saopštila Služba za saradnju sa medijima Predsednika Republike, nakon izjava za medije Vučića i Droupadi Murmu, sledi srpsko-indijski poslovni forum.

Droupadi Murmu je rođena kao Puti Birancci Tudu, 20. juna 1958. godine u Majurbhanjdu, a na funkciju 15. predsednice Indije stupila je 25. jula 2022. godine.

Srbija je druga zemlja koju posećuje od stupanja na dužnost u julu prošle godine.

Članica je Indijske narodne partije. Prva je osoba koja pripada plemenskoj zajednici i druga žena nakon Pratibe Patil na toj funkciji, a takođe je najmlađa osoba na funkciji predsednika.

Droupadi Murmu je u politiku ušla 1997. godine, kada je kao nezavisna kandidatkinja došla do Gradskog veća Rairangpura, a potom se pridružila Indijskoj narodnoj partiji. Pre toga je bila učiteljica.

Bila je i guvernerka indijske savezne države Jharkhand i na toj funkciji je bila šest godina.

U predsedničkoj izbornoj trci 2022. godine kao kandidatkinja Nacionalne demokratske alijanse pobedila je opozicionog kandidata Jaswanta Sinha.

Droupadi Murmu se nakon završetka studija udala za bankara Shyama Charan Murmua sa kojim je imala dva sina i ćerku.

Međutim, za nekoliko godina izgubila je supruga, sinove, majku i brata. Najpre je 2009. godine njen sin Laxman preminuo pod misterioznim okolnostima, a potom je 2012. godine u saobraćajnoj nesreći stradao njen drugi sin, dok je 2014. godine njen suprug umro posle srčanog udara.

Predsednica Indije Murmu doputovala je juče u Beograd, a nju je dočekao predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Maki

pre 11 meseci

Ispred Palate Srbija je napravljen veliki svecani docek za presednicu Indije.

Zoran

pre 11 meseci

Vučića svi poštuju i zahvaljujući njemu svi rado posećuju Srbiju.

Milovan

pre 11 meseci

Indija je tradicionalno prijatelj Srbije i ovo je lepa prilika da se odnosi potvrde i prodube

Stefi

pre 11 meseci

Danas ce biti odrzan sveaci docek ispred pakate za predsednicu Indije

Goran

pre 11 meseci

Divno, dobrodosli! Nadam se odlicnoj saradnji.

Jelena

pre 11 meseci

Ovaj sastanak unapredice nase odnose sa Indijom

Marija

pre 11 meseci

Dobro došla predsednica Indije. Kao i uvek predsednik Vučić dočekuje svakoga na najboljem mogućem nivou i sa puno poštovanja. Neka saradjuju uspešno i u budućnosti.

Mila

pre 11 meseci

Bilateralna saradnja sa Indijom je od izuzetnog značaja za napredak Srbije!

Neda

pre 11 meseci

Veliki su potencijali za robnu razmenu naše dve zemlje, nadamo se na obostranu korist.

Slavka

pre 11 meseci

Za predsednicu i u njenu čast, crveni tepih i Garda, a za nas zadovoljstvo jer je izabrala Srbiju kao prve destinacija za posetu po stupanju na mesto predsednika Indije.

Filip

pre 11 meseci

Srpsko-indijski privredni forum je prilika da razmenimo mišljenja sa Indijcima po pitanju privrede i ekokononije i ostvarimo još bolje veze i saradnju po tom osnovu.

Ana

pre 11 meseci

Odlicni diplomatski i bilateralni odnosi sa Indijom.

Sanja

pre 11 meseci

Srbija i Indija imaju višedecenijsko prijateljstvo, ekonomska saradnja će biti još jača.

Mila89

pre 11 meseci

Želimo toplu dobrodošlicu predsednici Indije!

Deki

pre 11 meseci

Svaka cast predsednice,nasa zemlja zahvaljujuci vama postaje cenjena I postovana u svetu

Slavko

pre 11 meseci

Jacanje odnosa dveju zemalja je svakako od velikog znacaja. Poseta Indijske predsesnice je istorijska.

Violeta

pre 11 meseci

Vučić održava prijateljske i normalne odnose sa svim zemljama

Marija

pre 11 meseci

Verujemo samo u dobru i iskrenu saradnju sa Indijom, želimo joj iskrenu dobrodošlicu našu zemlju.

Marija

pre 11 meseci

Obostrano zadovokjstvo i poštovanje između naših zemalja.

Marija

pre 11 meseci

Srbija se uvek pokazuje kao domaćinska zemlja, svi su dobrodošli u našu zemlju i mogu se osećati kao kod svoje kuće.

Marija

pre 11 meseci

Saradnje sa stranim zemljama iz svih krajeva sveta za nas su dodatni uspeh i plus.

Dara

pre 11 meseci

Ispred Palate Srbija je napravljen veliki svecani docek za presednicu Indije.

Marija

pre 11 meseci

Imamo dobre prijateljske odnose i sa dalekim zemljama u svetu, to je za svaku pohvalu.

Maja

pre 11 meseci

Srbija danas je postovana u svetu zahvaljujuci politici, planu Vucica. I ova poseta indijske predsednice dokazuje to

Miloš

pre 11 meseci

Očigledan je ugled koji predsednik Vučić ima svugde u svetu pogotovo kod velikih sila i država, a dokaz je i taj što je ovo jedna od prvih zvaničnih poseta nove predsednice Indije nekoj drugoj državi

Nikola

pre 11 meseci

Kao sugradjani, ujedinjeni smo u izrazavanju najtolijih pozdrava predsednici Muru tokom njene posete Srbiji. Neka ova poseta unapredi saradnju kao i prijateljstvo

Dara

pre 11 meseci

Veliku cast za nasu zemlju predstavlja poseta ovako uvazenog svetskog drzavnika.

Sanja

pre 11 meseci

Srbija je zemlja koja sve svoje prijatelje docekuje rasirenih ruku. Vucic je dobar domacin jedne domacinske zemlje. Srbija sa Vucicem trenutno je nezaustavljiva na putu sirenja saradnje i prijateljstava sa drugim zemljama. Sledeci forum Srbije i Indije ce doneti neke zajednicke projekte

Ceca

pre 11 meseci

Ovi sastanci ce prdubiti jos vise prijateljske odnose izmedju nasih zemalja i ojacati ekonomske, blateralne i druge odnose

Ana

pre 11 meseci

Svaka međudržavna saradnja sigurno je od velikog značaja za napredak Srbije!

Dara

pre 11 meseci

Na ovaj način se dočekuju osvedočeni prijatelji Srbije, predsednik je ukazao veliku čast predsednici Indije Murmu, ispred Palate Srbije.

Ivana

pre 11 meseci

Vucic nastavlja da gaji, da unapredjuje vec cvrste visedecenijske odnose sa Indjom

Maja

pre 11 meseci

Indija je iskren prijatelj Srbije i zaista je cast ugostiti njihovu predsednicu

Maja

pre 11 meseci

Bravo predsednice,Srbija zahvaljujuci vama postaje postovana zemlja

Nikola

pre 11 meseci

Posebno postujemo principijelan stav Indije u postovanju teritorijalnog integriteta nase zemlje. Dalje cemo se kroz ovaj Forum boriti za nove projekte koji mogu doneti samo dobro obema zemljama

Anita

pre 11 meseci

Velika cast za nasu zemlju predstavlja poseta ovako uvazenog svetskog drzavnika.

Nikola

pre 11 meseci

Mozemo biti ponosni sto ljudi sirom zemlje imaju zelju da posete Srbiju i upoznaju nasu kulturu i istoriju

Mile

pre 11 meseci

Svečani doček kakav zaslužuje predsednica prijateljske Indije

Dare

pre 11 meseci

Počastovani smo jer je predsednica Indije izabrala Srbiju da poseti i samim tim još više ojača odnos između dve države.

Sanja

pre 11 meseci

Pokazujemo da prijateljska politika ima smisla i da je jako lepo gajiti prijateljske odnose sa svim zemljama

Ceca

pre 11 meseci

Saradnja i prijateljski odnosi Srbije i Indije su sve cvrsci, neopodno je i dalje raditi na jacanju prijateljstva i saradnje na svim poljima

Miki

pre 11 meseci

Drago mi je što je uptavo od svih zemalja u okruženju, uštsvo izabrala Srbiju da sa nama razvija mwdjunarodne odnose i mwdjunarodnu saradnju.

Dara

pre 11 meseci

Verujem da će predsednik Vucic i indijska predsednica imati o monogo cemu važnom da razgovaraju.Srbija je posvećena miru i stabilnosti i uvek otvorena za saradnju.

Ljilja

pre 11 meseci

Velika čast što je predsednica Indije izabrala baš Srbiju za njenu posetu!!!

Ivana

pre 11 meseci

Zelimo uspesan i prijatan sastanak ka zajednickoj saradnji Srbije i Indije

Aca

pre 11 meseci

Srbija je prava domacinska zemlja u kojoj su svi dobrodosli.

Iva

pre 11 meseci

Predsednica Indije, baš retko posećuje druge države a i kada ih poseti to je onda znak da su to zemlje sa kojima ona želi da ima još bolji odnos i saradnju.

Ivana

pre 11 meseci

Bilateralni odnosi Srbije i Indije su izuzetno dobri i postoji dugogodisnja bliska saradnja. Na ovom Forumu ce se dodatno produbiti odnosi

Ivana

pre 11 meseci

Po mnogo čemu, za nas, ovo je veoma bitan i značajan sastanak.

Dara

pre 11 meseci

Zahvalni smo predsednici Republike Indije Drupadi Murmu, koja je izabrala baš našu zemlju da poseti vrlo brzo posle stupanja na dužnost.

MajaL

pre 11 meseci

Čast i privilegija Srbije je da ugosti predsednicu najmnogoljudnija države sveta.

Dara

pre 11 meseci

Doček pun poštovanja,kakav predsednica Indije i zaslužuje.

Nana

pre 11 meseci

Indija je jedna veoma uspesna zemlja i sa njima imamo lepu saradnju.

Danijela

pre 11 meseci

Dve zemlje imaju korektne odnose treba tako i nastaviti.

Dara

pre 11 meseci

Istorijska poseta indijske predsednice doprinece jacanju veza sa Srbijom i produbiti nase prijateljstvo

Dara

pre 11 meseci

Istorijska poseta indijske predsednice doprinece jacanju veza sa Srbijom i produbiti nase prijateljstvo

Dara

pre 11 meseci

Dobro došla predsednica Indije. Kao i uvek predsednik Vučić dočekuje svakoga na najboljem mogućem nivou i sa puno poštovanja. Neka saradjuju uspešno i u budućnosti.

Dara

pre 11 meseci

Svi strani zvanicnici su dobrodsli u Srbiju, jer nasa zemlja neguje i sklapa prava prijateljstva. Zaista planetarno vazan susret, kao i predstojeci sastanci i svakako Forum

Dara

pre 11 meseci

Od velikog znacaja sto je bas Srbija druga zemlja koju je predsednica Indije posetila.Godinama postoji prijateljstvo izmedju nase sve zemlje sad je samo jos vise ucvrsceno.

Dara

pre 11 meseci

Vucic je uvek toplo docekao sve goste Srbije, jer je Srbija prijateljski naklonjena zemlja, zemlja toplog srca.

Sara

pre 11 meseci

Prijateljski sastanak, verujemo da će razgovor teći u najboljem mogućem redu.

Bora

pre 11 meseci

Velika je čast primiti lidera jedne ogromne zemlje, u svakom pogledu i smislu, kao što je Indija.

Sara

pre 11 meseci

Indijci su nasi dugogodisnji prijatelji i nadamo se jos boljoj saradnji u narednim godinama. Dobro nam dosli!

Jasna

pre 11 meseci

Veliko zadovoljstvo nam je što možemo pozdraviti Murmu ispred palate Srbija!

Tijana

pre 11 meseci

Doček predsednika Vučića za Droupadi Murmu je bio srdačan i topao.

Steva

pre 11 meseci

Ova poseta je važan korak ka jačanju diplomatskih veza između naših zemalja.

Mica

pre 11 meseci

Susret dvoje predsednika je izvor inspiracije za dalju saradnju i prijateljstvo.

Siki

pre 11 meseci

Puno sreće želimo u daljoj saradnji sa njom.

Steva

pre 11 meseci

Susret predsednika Vučića i Droupadi Murmu je istorijski trenutak za naše odnose.

Dana

pre 11 meseci

Ovo je veoma vazan sastanak za nasu drzavu,a docek koji je uprilicen pred palatom Srbije je upravo onakav kakav i zasluzuje nasa gosca!

Misa

pre 11 meseci

Ova poseta će ojačati veze između naših naroda i kultura.

Mia

pre 11 meseci

Jako je lepo sto je posle toliko vremena Srbija ugostila predsednika Indije!

Jelena

pre 11 meseci

Predsednik Vučić je istakao važnost međusobnog prijateljstva i saradnje u svojim obraćanjima.

Tivadar

pre 11 meseci

Ovaj susret će otvoriti nove puteve za saradnju između naših zemalja.

Ana

pre 11 meseci

Jedna, pre svega jaka i odgovorna žena.. Čast je ugostiti predsednicu Indije..

Igor

pre 11 meseci

Predsednik Vučić je izrazio nadu da će ova poseta biti početak dugotrajne saradnje.

Siki

pre 11 meseci

Indija je zemlja jake kulture i tradicije, treba imati takve priljatelje.

Ervin

pre 11 meseci

Predsednik Vučić je naglasio važnost dijaloga i razumevanja između naših naroda.

Dunja

pre 11 meseci

Zahvaljujuci Vučiću Srbija širi i gradi prijateljske odnose sa drugim zemljama

Norbi

pre 11 meseci

Ovaj susret je prilika da se pokaže da smo spremni za zajednički napredak i prosperitet.

Dunja

pre 11 meseci

Srbija i Indija nastavljaju da jačaju i grade prijateljske odnose

Dusan

pre 11 meseci

Današnji sastanak je od velike važnosti za dalji tok saradnje Srbije i Indije.

Kriss

pre 11 meseci

Ogromna je ovo cas sa naseg predsednika i srbiju

Siki 96

pre 11 meseci

Srbija je druga zemlja koju je presednica Indije posetila, imamo čas tome.

Esa

pre 11 meseci

Nastavice se dobra saradnja Srbije i indije na zadovoljstvo svih gradjana obe zemlje. Istorijska saradnja.

Siniša

pre 11 meseci

Indija i Srbija su dve bratske zemlje koje pomažu jedna drugoj kada god je to potrebno.

Milan

pre 11 meseci

Ne sumnjam da se Vučić pokazao kao pravi domaćin!

Miloš

pre 11 meseci

Veoma je bitna međusobna saradnja između Srbije i Indije!

David

pre 11 meseci

Vučićeva politika nam donosi ovako velika prijateljstva kao što je to situacija sa Indijom!

Boban

pre 11 meseci

Srbija se uvek pokazuje kao domaćinska zemlja, svi su dobrodošli u našu zemlju i mogu se osećati kao kod svoje kuće. Sve najbolje želimo našoj gošći i nadam se da će naše dve zemlje i u budućnosti imati jako dobru saradnju.

Dejan

pre 11 meseci

Današnji sastanak sa predsednicom Indije može obema državama da donese samo dobro!

Dusan

pre 11 meseci

Predsednica Indije vidi potencijal u našoj državi, i iz tog razloga želi toliko saradnju sa nama.

Siniša

pre 11 meseci

Predsednica Indije, Droupadi Murmu će uvek bili veliki prijatelj naše zemlje zbog svega što je uradila!

Milan

pre 11 meseci

Indija uvek može da računa na saradnju i prijateljski odnos sa Srbijom!

Ksenija

pre 11 meseci

Poseta predsednice Indije Srbiji je od velikog značaja jer smo na ovu priliku čekali 51 godinu.

David

pre 11 meseci

Ne sumnjam da će sastanak proći i više nego dobro u korist obe strane!

Filip

pre 11 meseci

Srbija ce uvek biti ta koja zeli da ima dobre odnose sa Indijom

Zoran

pre 11 meseci

Odlično je što predsednik Vučić vodi računa o prijateljskim odnosima.

Stasa

pre 11 meseci

Srbija i Indija ce uvek biti koji zele da imaju dobre i prave odnose,koji ce zajedno u buducnosti imati velike uspehe

Tea

pre 11 meseci

Odlično je videti da predsednik Vučić aktivno radi.

Tasa

pre 11 meseci

Verujem da će doneti ispravne odluke ,koje će biti dobre za obe zemlje.

Daca

pre 11 meseci

Jako važan sastanak za nastavak odliče saradnje između Srbije i Indije!

Maša

pre 11 meseci

Trebalo je više od pet decenija da prođe da bi se sreli lideri Indije i Srbije. Vučiću je, kao i u svemu, uspelo da zbliži dve države. Namaste gospođo Murmu, lep boravak i uspešna saradnja sa divnom Srbijom i Vučićem.

Mica

pre 11 meseci

Predsednik Vucic neumorno radi na poboljsanju odnosa Srbije.

Ana

pre 11 meseci

Nas narod je uvek zahvalan na podrsci i saradnji.

Milan

pre 11 meseci

Velicanstven docek. Tradiciju ne treba prekidati. Hvala Indiji na svemu sto je ucinila za Srbiju.

Ana

pre 11 meseci

Nas narod je uvek zahvalan na podrsci i saradnji.

Ana

pre 11 meseci

Svi cene koliko se Vucic bori za svoju Srbiju zato nas u podrzavaaju

Mile

pre 11 meseci

Uspešna saradnja sa Indijom daće pozitivne rezultate.

Mile

pre 11 meseci

Uspešna saradnja sa Indijom daće pozitivne rezultate i napredak.

Mile

pre 11 meseci

Srbija i Indija uspešno sarađuju i tako će se nastaviti i u budućnosti.

Izbori 2024

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija