• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.06.2023

14:55

ČESTITKE BRATISLAVU GAŠIĆU I SRPSKOJ POLICIJI NA HAPŠENJU ALBANSKIH TERORISTA! Palma pohvalio MUP

Informer

Politika

ČESTITKE BRATISLAVU GAŠIĆU I SRPSKOJ POLICIJI NA HAPŠENJU ALBANSKIH TERORISTA! Palma pohvalio MUP

Podeli vest

Predsednik i šef poslaničke grupe Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma tokom rasprave u Skupštini Srbije danas je pohvalio Bratislava Gašića i srpsku policiju na hapšenju albanskih terorista.

- Kažu neki iz opozicije, dok je govorila premijerka Ana Brnabić o Kosovu i Metohiji da „to nije tema“ ove sednice. To jeste tema i ovde ne treba da govorimo o smeni ministra unutrašnjih poslova Bratislava Gašića, već da čestitamo Bratislavu Gašiću i srpskoj policiji na hapšenju trojice albanskih terorista na teritoriji centralne Srbije sa dugim cevima. To nisu teroristi, to su kamikaze - rekao je Palma.

- Možda Gašiću možemo da zamerimo što nije reagovao kada je blokiran međunarodni autoput u Beogradu, ali i ne treba da se reaguje prema običnim ljudima koji su zavedeni nekim, takozvanim programima određenih opozicionih grupacija. Ko je kriv za strašne tragedije u osnovnoj školi u Beogradu i selima oko Mladenovca ? Krivi su roditelji i onog maloletnika u Beogradu i one bitange iz Dubone kod Mladenovca. Šta je trebalo da Bratislav Gašić ulazi u kuće sa policijom i da vide da li svako ko ima oružje ima i sef pod šifrom gde drži oružje ? Da je to rađeno onda bi opozicija rekla „mi nismo slobodna država“. Da li može u Francuskoj, Nemačkoj ili Italiji da se blokiraju ulice i auto putevi, da se vređa predsednik države, a da ne reaguje policija. Moj predlog je da Bratislav Gašić sa svojim timom nastavi da radi kao i do sada, a opoziciji predlažem da se svi ujedinimo oko najvažnijeg pitanja, a to je Kosovo i Metohija. Problem Kosova i Metohije nije teritorijalno vezan samo za taj deo Srbije, već je to problem i u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Jagodini. Da li je za sve nas nešto sveto u životu ? Ovo što opozicija radi u Skupštini Srbije, njihov cilj nije Bratislav Gašić, nego Aleksandar Vučić, ali njemu ne mogu ništa jer ima dela i za to ima podršku i Jedinstvene Srbije i SP - rekao je Dragan Marković Palma.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
volonter

pre 10 meseci

Pa trebali su i tebe da plasiraju u zatvor radi pedofilije,debela svinjo.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija