• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.07.2023

18:06

Znate li ko je ovaj dečko? Kada čujete ko mu je deda, nećete verovati

ATAIMAGES

Politika

Znate li ko je ovaj dečko? Kada čujete ko mu je deda, nećete verovati

Podeli vest

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je da će na sednici Glavnog odbora SPS predložiti da u taj odbor bude uključen unuk Slobodana Miloševića, Marko Milošević.

Milošević je pre sednice Glavnog odbora SPS rekao da je to bila "njegova velika želja, da se bavi društvenim problemima".

Rekao je da mu je drago što je u društvu dragih prijatelja i partijskih drugova.

Za njega je, kako kaže, "ideja SPS večna i drago mu je što postoji u kontinuitetu, uveren da će ta ideja tek da postoji".

Foto: ATAIMAGES

 

Marko Milošević mlađi rekao je kako će "dati sve od sebe da doprinese SPS i društvu" i naglasio da je "međunarodno javno pravo njegova velika ljubav zbog čega će Srbija doneti što bolje rešenje na tom polju".

Marko Milošević mlađi rekao je kako će dati sve od sebe da doprinese SPS i društvu i naglasio da je međunarodno javno pravo njegova velika ljubav zbog čega će Srbija doneti što bolje rešenje na tom polju.

Inače, unuk Slobodana MIloševića, Marko pre pet godina pojavio se na izbornoj konvenciji SPS-a.

Foto: ATAIMAGES

 

Njegovo pojavljivanje privuklo je tada veliku pažnju javnosti, a dobio je jedan od najvećih aplauza članova SPS. Mnogi kažu da je "isti deda".

Marko Milošević junior je rođen 1999. godine. Kako je pre nekoliko godina ispričao za medije njegov deda za njega uvek biti heroj.

Foto: ATAIMAGES

 

 

- Bio sam veoma mali kada je deda umro, ali se sećam tog dana. Igrao sam se u kući i prvo mi nisu rekli šta se dogodilo, nego su mi saopštili da se deda mnogo razboleo. Onda sam s mamom otišao u Moskvu kod tate. Tamo sam saznao šta se desilo i pamtim kako smo odande gledali prenos sahrane. Mnogo je bilo teško što nismo mogli da budemo tamo. Danas mi je žao što se najčešće sećam njegovog lika, a ne nekog razgovora ili saveta koji mi je dao. Bio sam suviše mali da bih to upamtio. Imamo neke zajedničke fotografije, ali sam o njemu mnogo čuo od moje porodice, pre svega od mame, s kojom često razgovaram o njemu - ispričao je Marko.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija