• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.07.2023

11:19

Dobijamo 300 budućih Kobri i pripadnika 72. i 63. jedinice - Vučević: Novi konkurs za specijalce u avgustu

mod.gov.rs

Politika

Dobijamo 300 budućih Kobri i pripadnika 72. i 63. jedinice - Vučević: Novi konkurs za specijalce u avgustu

Podeli vest

Ministar odbrane i potpredsednik Vlade Srbije Miloš Vučević rekao je danas da će do kraja godine biti raspisano nekoliko konkursa za prijem u vojsku, kao i da se u avgustu očekuje novi konkurs za specijalne jedinice.

Vučević ističe da dobijamo 300 budućih Kobri i pripadnika 72. i 63. jedinice.

- Centralni događaj će biti početkom sledeće nedelje na Pasuljanskim livadama, kada očekujemo da dođe i predsednik Srbije. Dejstvovaćemo iz avijacije, tenkovskim četama, izviđačkim četama, sve što predstavlja srce vojske. Završena je obuka za prvu grupu specijalaca za Kobre, 72. i 63. jedinicu. Oni od 1. avgusta ulaze u jedinice. Juče smo imali razgovor sa predsednikom, general Mojsilović i ja, krajem avgusta raspisujemo novi konkurs za specijalne jedinice. Čućete kada vam se pokažu novi mladi vojnici i dobiju ta primanja koja su atraktivna, ali mogu i da svedoče o svom iskustvu. Dobijamo 300 novih specijalaca, a do kraja godine raspisaćemo nekoliko konkursa za Vojsku Srbije - rekao je Vučević na TV Prvoj. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija