• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs, Srpski portal

30.08.2023

09:05

Sinoć se ujedinili, pa se odmah posvađali! Jovanović i Zelenović u klinču, Ćuta kuka da je neobavešten

Printscreen You Tube/Tanjuig

Politika

Sinoć se ujedinili, pa se odmah posvađali! Jovanović i Zelenović u klinču, Ćuta kuka da je neobavešten

Podeli vest

Taman se sinoć u jednom momentu pomislilo da je opozicija u Srbiji došla do nekog kompromisa i dogovora nakon što su Demokratska stranka (DS), stranka Srbija Centar (SRCE), Rumunska partija (RP) i stranka Zajedno najavili potpisivanje Deklaracije o zajedničkom delovanju, kad, ne lezi vraže, buknuo je novi sukob!

Kopredsednici stranke Zajedno Nebojša Zelenović i Aleksandar Jovanović Ćuta, iako su u istoj stranci, svako vuče na svoju stranu i ne sarađuju, pa čak ni ne razgovaraju o temama koje se čine važne za opoziciju.

Naime, Aleksandar Jovanović Ćuta, poslanik i kopredsednik stranke Zajedno, kaže da ni on, niti pokret „Ekološki ustanak“, čiji je predsednik, nisu obavešteni o potpisivanju deklaracije o zajedničkom delovanju između stranke čiji je funkcioner, Demokratske stranke i Srbije centar, a sve to prenose tajkunski mediji koji očigledno nisu sigurni na čiju stranu treba da stanu, pa po principu „malo tamo, malo amo“ biraju šta im odgovara da prenesu.

Foto: printscreen

 

– Smatramo da formiranje koalicionih saveza u ovom trenutku ne vodi ujedinjenju, ali poštujemo odluku kopredsednika stranke Zajedno Nebojše Zelenovića da sa svojim novim partnerima formira koaliciju – kaže Ćuta vidno nezadovoljan što je odluka doneta, a da njega niko nije ni pitao.

Iz vrzinog kola u koje je upala opozicija u Srbiji nema izlaza. Čim se pomisli da je došlo do nekakvog, makar i prividnog dogovora, bukne novi sukob i rat, sve nesuglasice izađu na površinu, a time se lupi i pečat na ono što građani odavno znaju, a to je da su samo željni vlasti i da ih jedino fotelja interesuje, te pohlepa čini svoje i svađe ne prestaju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Sve o izborima 2. juna! Ko, gde i zašto bojkotuje i zašto nikome ništa nije jasno?! Da stavite čoveka u Amazoniju bez Gugl mapa lakše bi se snašao...
Izbori 2024

Sve o izborima 2. juna! Ko, gde i zašto bojkotuje i zašto nikome ništa nije jasno?! Da stavite čoveka u Amazoniju bez Gugl mapa lakše bi se snašao...

Mesecima je trajalo preganjanje i pregovaranje oko termina i vrste izbora, a kada je pao kakav-takav dogovor vlasti i opozicije, usledila je nikad kraća i nikad nevidljivija kampanja, pa retko ko ima utisak da će veliki deo Srbije za šest dana ponovo izaći na birališta, a da već u četvrtak u ponoć počinje čuvena predizborna tišina.

27.05.2024

10:05

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija