• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.09.2023

11:22

Borba za istinu - Đukanović podneo krivičnu prijavu protiv Malog Sente

Zoran Sinko/tanjug/Marko Đoković

Politika

Borba za istinu - Đukanović podneo krivičnu prijavu protiv Malog Sente

Podeli vest

Advokat i poslanik SNS Vladimir Đukanović podneo je krivičnu prijavu protiv inspektora Slobodana Milenkovića, poznatijeg kao Mali Senta zbog, kako navodi, iznetih laži i neistina u službenoj belešci.

Đukanović navodi da je krivičnu prijavu protiv Malog Sente podneo pred Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, Posebno odeljenje za suzbijanje korpucije,a da će je naknadno podneti i pred Specijalnim tužilaštvom za organizovani kriminal.

- Nemam nameru da ustuknem pred bilo kakvim kriminalnim rabotama koje se inače čine niti može bilo ko da me odvrati od moje borbe i mog posla i da mi ovako baca ljagu na moj obraz. Idemo do kraja. Insistiraću do kraja da se sve ispita u vezi sa Milenkovićevom službenom beleškom i sa svim njegovim navodima u njoj. Pa ćemo lepo svi videti šta će se tu dogoditi i kakav će biti epilog. Krivična prijava je tu i idemo u borbu - poručuje Đukanović.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija