• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.09.2023

13:41

Ovo ih povezuje - Žarić Kovačević: Politički program opozicije nudi nasilje

sns.org.rs

Politika

Ovo ih povezuje - Žarić Kovačević: Politički program opozicije nudi nasilje

Podeli vest

Vest dana - ujedinila se opozicija u holu Narodne skupštine. Isti oni uličari koji su prilikom usvajanja Rebalansa budžeta uneli uličarsko ponašanje u plenum odlučili su da ipak pokušaju da deluju institucionalno, samo na pogrešan način.

Ovo u saopštenju navodi, Jelena Žarić Кovačević, član Predsedništva Srpske napredne stranke.

Njeno saopštenje prenosimo u celosti:

''Najpre, žao mi je mnogo što nisu imali sto na kome da potpišu tzv. sporazum, još teže sam podnela što na rezervnom stolu za Ćutu nije bilo mesta. Iako, zašto potpisuje neko ko nije šef poslaničke grupe - nije jasno. Sve upućuje na to da su opet požurili sa ujedinjavanjem i da će se mnogo brže raspasti, jer jedino što ih povezuje je mržnja Aleksandra Vučića i njegovo svrgavanje na bilo koji način.

Napravili su predstavu, reklo bi se humoristička serija može da se snimi samo kad ih pogledamo, a čim usta otvore da nešto kažu shvatite koliko su zapravo te glave prazne i nespremne da vode Srbiju. Mesecima unazad osporavali su da su organizatori protesta, da bi se danas hvalili time i kao glavni način njihovog uspeha na predstojećim izborima naveli - uličarenje i blokiranje saobraćaja. Vrlo zanimljiv politički program, koji dokazano nudi nasilje, verbalno i fizičko, ugrožavanje javnog reda i mira, ali i funkcionisanje i ljudska prava građana Srbije. To su načini da neki ponovo dospeju u fotelje, a da neki sa ulice uđu u odela i zagorčaju život svima koji se trude da Srbija napreduje.

Neznanje koje su pokazali govoreći o izborima je ogromno i nemoguće ih je bilo čemu naučiti. Ne znam kako ih nije sramota da govore o izborima posle sramotnog dopisa koji su uputili Aleksandru Vučiću. Кako je moguće da politički akteri koji žele da uđu u izbornu trku ne prave razliku između trenutka raspisivanja i održavanja izbora?! Кako je moguće da nisu u stanju da stave na papir šta žele ili da izračunaju rokove u kojima će se izbori sprovesti?! Neprekidno traže bolje predizborne uslove, iako su u dijalozima o izbornim zakonima prethodnih godina dobili sve što su tražili. Ako niste spremni, ni sposobni, ako ne umete - fer bi bilo prema građanima da to priznate, a ne da se busate u grudi kako predizborni uslovi nisu dobri, jer su promenjeni.

Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka jedva čekaju da im ovakvi politički diletanti i neznalice stanu na crtu. Nikada neće imati našu infrastrukturu, znanje, ali pre svega razloge za pobedu na izborima - stabilnu, jaku i razvijenu Srbiju!'', piše u saopštenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Dok se Vučić bori za KiM, dokazali da protestuju samo zbog fotelja - Dosovci bi opet da opljačkaju Srbiju!
Politika

Dok se Vučić bori za KiM, dokazali da protestuju samo zbog fotelja - Dosovci bi opet da opljačkaju Srbiju!

Prozapadna opozicija odnosno stranke koje organizuju proteste "Srbija protiv nasilja", danas su potpisale sporazum pod nazivom „Dogovor za pobedu“ i time potvrdili da im je jedini cilj da se domognu vlasti i opet krenu u uništavanje Srbije i naroda. Svi potpisnici su stranke bivšeg dosovskog i G17 plus režima koji je ostao upamćen u narodu kao uništitelj naše zemlje.

21.09.2023

12:06

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31