• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.09.2023

10:09

Predsednik Vučić sumirao je proteklu nedelju - U UN sam govorio iz srca i iz duše celog našeg naroda!

EPA

Politika

Predsednik Vučić sumirao je proteklu nedelju - U UN sam govorio iz srca i iz duše celog našeg naroda!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sumirao je utiske veoma naporne nedelje u toku koje je sa brojnim svetskim zvaničnicima razmotrio najvažnije teme od značaja za našu Srbiju, a u izlaganju na 78. zasedanju Generalne skupštine UN, govorio o principima i izneo istinu i činjenice

- Dok se pripremamo za novu radnu nedelju, sabiramo utiske iz Njujorka.

Imao sam mnogo dobrih sastanaka na kojima sam sa brojnim svetskim zvaničnicima razmotrio najvažnije teme od značaja za našu Srbiju, od situacije na Kosovu i Metohiji, do ekonomske saradnje i privlačenja novih investicija.

U izlaganju na 78. zasedanju Generalne skupštine UN, govorio sam o principima, izneo istinu i činjenice. Govorio sam iz srca i iskreno, ali i zarad istorije, a verujem da sam istovremeno govorio i iz duše celog našeg naroda - napisao je predsednik Vučić na svom Instagram nalogu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija