• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

26.09.2023

10:39

Mi smo jedan narod gde god živeli  - Podrška iz Republike Srpske Srbima na Kosovu

informer.rs

Politika

Mi smo jedan narod gde god živeli - Podrška iz Republike Srpske Srbima na Kosovu

Podeli vest

Ministar bez portfelja zadužen za odnose sa dijasporom Đorđe Milićević juče je, zajedno sa predsednikom Vlade Republike Srpske Radovanom Viškovićem i izaslanikom predsednika Republike Srbije Adamom Šukalom, svečano presekao vrpcu i otvorio novu zgradu Opštine Bratunac čiju je izgradnju delom finansirala i Vlada Republike Srbije.

- Reka Drina nije granica koja nas razdvaja, već kičma koja nas spaja. Mi smo jedan narod, gde god živeli. Država Srbija će uvek biti uz svoje sunarodnike ovde u Bratuncu i Republici Srpskoj, ali i uz naš narod na Kosovu i Metohiji koji ovih dana proživljava najteže trenutke - poručio je ministar Milićević u obraćanju  na svečanoj sednici SO Bratunac.
 


On je pozvao građane Republike Srpske da podrže predsednika Srbije Aleksandra Vučića u hrabroj i odgovornoj politici koju vodi kako bi sačuvao mir i osigurao bezbednost našem narodu na Kosovu i Metohiji.

- Samo je jednom čoveku stalo do sukoba, rata, krvoprolića - a to je Kurti. Mi samo kroz mir i stabilnost možemo da sačuvamo naš narod - rekao je Milićević.

Ministar Đorđe Milićević primio je Povelju za doprinos jačanju regionalne saradnje i kulturne povezanosti, zbog zasluga koje je Kabinet koji vodi imao u organizovanju tematskih letnjih kampova za decu iz regiona i dijaspore, a u kojima su učestvovali i mališani iz Bratunca. Opština Bratunac dodelila je posebno priznanje - Ključ grada – predsednicima Republike Srbije Aleksandru Vučiću i Republike Srpske Miloradu Dodiku.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija