• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.10.2023

17:18

Ivana Nikolić rasturila Zelenovića: Šabačka bitanga mora da zna da narod nema amneziju!

Informer

Politika

Ivana Nikolić rasturila Zelenovića: Šabačka bitanga mora da zna da narod nema amneziju!

Podeli vest

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Ivana Nikolić reagovala je na nastupe Nebojše Zelenovića u tajkunskim medijima.

Njenog saopštenje koje je objavila Srspka napredna stranka prenosimo u celosti.

Šabačka bitanga i ponizni sluga stranaca, Nebojša Zelenović, koji je ojadio građane dok je bio gradonačelnik grada Šapca, za tajkunske medije govori maštarije šta će opozicija raditi kada pobedi posle izbora. Najpre, mora da ima na umu da građani Srbije nemaju amneziju i nisu zaboravili šta su tajkuni i lopovi kao on radili dok su bili na vlasti, koliko su štete naneli Srbiji, koliko su srozali ugled naše zemlje, koliko su otežali poziciju Srba na Kosovu i Metohiji i koliko ih uopšte nije bilo briga za život naših građana.

Sve ono što se tiče životnog standarda naših građana, pre svega mir, bolje zdravstvo, nove bolnice, škole, putevi, fabrike, nova radna mesta, sigurne i sve veće penzije i plate - za sve to je zaslužan predsednik Aleksandar Vučić i građani će podržati takvu politiku.

I to ovaj šabački kabadahija zajedno sa najvećim štetočinama u Srbiji - zna, ali on govori o “tačkama povezivanja opozicije” jer jedino tako “povezani” mogu da pređu cenzus. I nema tu nikakvog programa i nikakve politike, svojim ponašanjem su čak pokazali da ne razumeju politiku - jedina njihova “tačka povezivanja” sastoji se u jednom  - mržnja prema predsedniku Aleksandru Vučiću.

Ne mogu da podnesu da narod u Srbiji daje najveću podršku upravo njemu, ne mogu da podnesu što je uspeo da izgradi Srbiju, da je pozicionira na međunarodnom nivou upravo tamo gde joj je mesto i što se u našoj zemlji danas mnogo bolje živi. Dok su u njihovo vreme samo oni dobro živeli - i to na muci našeg naroda.

Takve bagre kao on, vlast doživljavaju kao priliku da se obogate, da napune svoje džepove, da se bahate, a da za to žrtvuju životni standard građana, mir i celovitost svoje države.

Koliko ova ništarija doživljava Srbe kao svoj narod - govori to što izigrava pudlicu Viole Fon Kramon i što ide u Evropski parlament da cmizdri i žali se na svoju državu. A koliki je licemer govori i to da dok se predsednik Aleksandar Vučić bori za Srbe na Kosovu i Metohiji, dok štiti interese Srbije, dok drži istorijski govor u Ujedinjenim nacijama - Zelenović i ostali uličari (koji zloupotrebljavaju žrtve da bi došli na vlast, lažni borci protiv nasilja) se provode na vašaru.

Građani Srbije neće podržati takve licemere, nasilnike, lopove i sluge stranaca. Građani daju podršku politici predsednika Aleksandra Vučića, jer se odgovorno ophodi prema svakom segmentu društva, jer poštuje svoj narod, štiti nacionalne interese i bori se za bolji životni standard u našoj zemlji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija