• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.10.2023

19:11

(VIDEO) Skandal! Na protestu opozicije u Novom Sadu izviždana Srbija tokom govora Lutovčevog predsednika DS za Vojvodinu!

printscreen

Politika

(VIDEO) Skandal! Na protestu opozicije u Novom Sadu izviždana Srbija tokom govora Lutovčevog predsednika DS za Vojvodinu!

Podeli vest

Republika Srbija izviždana je na protestu opozicije u Novom Sadu!

Da, dobro ste pročitali!

Kako se može videti i čuti u video snimku koji objavljujemo, a koji je emitovan na tajkunskim medijima, za vreme govora Lutovčevog predsednika DS za Vojvodinu Nebojše Novakovića, usledili su zvižduci kada je pomenuta Srbija.

On je udario na državni vrh Srbije buneći se jer se Vojvodina naziva severnom srpskom pokrainom, što i jeste, već separatističkim tonom podseća da, kako kaže, ni u „u južnoj pokrajini ne ide najbolje zadnjih dana“.

- Oni se groze nad svim kvalitetima, nad našim životima u Vojvodini. Oni ni ime ne mogu da joj izgovore, oni je zovu severna srpska pokrajina, a vidim da ni u južnoj pokrajini ne ide najbolje zadnjih dana - rekao je poslanik Zorana Lutovca nakon čega su krenuli zvižduci upućeni Srbiji!

Kako je ovaj prvorazredni skandal izgledao, pogledajte u video snimku.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija