• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.10.2023

13:53

Nije im dosta krvi! Šiptari preko Banjske prizivaju novi rat!

EPA

Politika

Nije im dosta krvi! Šiptari preko Banjske prizivaju novi rat!

Podeli vest

Takozvani "predsednik skupštine Kosova" Glauk Konjufca, jedan od najbližih saradnika "premijera" Aljbina Kurtija i "predsednice" Vjose Osmani, izjavio je da "postoji rizik da se posle napada Srbije u Banjskoj sukob proširi i izbije novi rat na Balkanu"!

Konjufca je za "Dojče vele" (DW) izjavio da je oružani sukob u selu Banjska 24. septembra "teroristički napad i akt agresije Srbije na Republiku Kosovo".

- Opasnost je uvek tu, ali morate razumeti zašto. Ne zato što se mi branimo, vecć zato zato što Srbija napada - ustvrdio je Konjufca.

On je ocenio da je posle incidenta 24. septembra "čak i međunarodni faktor uveren da je Srbija najopasniji potencijal za destabilizaciju celog Balkana i Kosova".

- Najpre zato što se u Srbiji nalaze terorističke grupe, zatim postoji jasna podrška srpske vojske ovoj grupi. Dakle, izvesne instance države Srbije, pretpostavljam i predsednik, morale su da znaju za ovaj napad na Kosovo. Srbiju treba staviti u karantin. Bez toga, iz Srbije će uvek ići snage koje žele destabilizaciju prema Kosovu, prema BiH pa i prema Crnoj Gori - rekao je Konjufca, koji je, naravno, potpuno ignorisao činjenicu da je takozvana "kosovska policija" brutalno, iz neposredne blizine, likvidirala trojicu Srba u Banjskoj.

Osim toga, Konjufcu niko nije ni pitao za svakodnevni teror režima njegovog šefa Kurtija nad Srbima na KiM, niti za hapšenja i prebijanja ljudi, kao ni konstantne upade do zuba naoružanih "policajaca" na sever pokrajine, gde prema Briselskom sporazumu nemaju pravo da budu!

Kako je to izgledalo juče, kada su Kurtijevi "policajci" upali u Severnu Mitrovicu, pogledajte u nastavku.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Goran

pre 7 meseci

Kurti i njegov saradnik mogu samo maštati o novom ratu! To se neće dogoditi.

Ana

pre 7 meseci

Ja sam sigurna da ce nase rukovodstvo reagovati i zastititi nas narod.

Daca

pre 7 meseci

Svaka njihova izjava je za mene nova glavobolja. Kurti i njegov saradnik pričaju nebuloze.

Tanja

pre 7 meseci

Šiptari pokušavaju zastrašivanjem i ucenom da izdejstvuju da Srbija prizna tzv. Kosovo, ali to se neće desiti.

Kata

pre 7 meseci

Meni lično ovo deluje kao pretnja Srbiji i srpskom narodu!

Sanja

pre 7 meseci

Kurtiju i njegovim pomoćnicima je svaki dan ispunjen mržnjom prema Srbima!

Predrag

pre 7 meseci

Hoće Albanci da završe započeti teroristički posao i da osvoje i sever KiM.

sasa

pre 7 meseci

Jasno je da je Pristini jedini cilj da izazove haos, rat, sukobe na KIM, samo nece uspeti u toj nameri!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Nafta i gas iz Rusije nesmetano teku u EU - i to legalno! A, licemeri iz Brisela i od Srbije traže da uvede sankcije Moskvi!
Može li podlije

Nafta i gas iz Rusije nesmetano teku u EU - i to legalno! A, licemeri iz Brisela i od Srbije traže da uvede sankcije Moskvi!

Ruska nafta ulazi u EU preko Turske. I to je u potpunosti u skladu sa zakonom zahvaljujući određenim rupama u politici sankcija EU, Glavni mehanizam koji omogućava takvo snabdevanje je mogućnost uvoza u Evropsku uniju goriva koje je pomešano i preimenovano na takav način da nije klasifikovano kao proizvod ruskog porekla, piše Politiko.

16.05.2024

07:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija