• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Marija Stanković

26.10.2023

13:00

Vrlo je muškarac, dominira! Đukić Dejanović o susretu sa Putinom: "Imao je vrlo oštar pogled, a onda mi je rekao..." (VIDEO)

Informer/AP

Politika

Vrlo je muškarac, dominira! Đukić Dejanović o susretu sa Putinom: "Imao je vrlo oštar pogled, a onda mi je rekao..." (VIDEO)

Podeli vest

Ministarka proveste Slavica Đukić Dejanović na Informer televiziji u podkastu govorila je o velikim i bitnim susretima koji su obeležili njenu političku karijeru, ali i život.

- Imala sam dosta zanimljivih susreta. Bila sam gošća Si Đinpinga, bila sam sa Nensi Pelosi u kongresu američkom, ali bila sam domaćin i Vladimiru Putinu koji je došao u Narodnu skupštinu i to je bio jedan izuzetno značajan događaj za moj politički i društveni život, ali i za mene lično - priseća se ona i dodaje:

Sačekala sam ga na ulazu, bio je sunčan dan, on je bio onako pun energije i hodao je tako da su se mišići lica odvajali, grupa po grupu. Imao je jedan vrlo oštar pogled i rekao "Vi ste bili u institutu Imenji Behtereva" i tačno rekao datum od kad do kad sam ja jedna deo svoje doktorske teze radila tamo. Bila sam šokirana jer ja te datume ne pamtim. Kad su se razgovori završili, ja sam ga otpratila, on je otišao u Hram Svetog Save. Ja tog dana više ništa nisam mogla da radim od energije koju osetite - objasnila je. 

Ministarka se prisetila neobičnog Putinovog pitanja. 

- Pitao me, između ostalog, kako ja gledam na ljude koji sa sličnim uspehom upravljaju podmornicom i avionom, misleći verovatno na sebe. Rekla sam da smatram da su to utrenirani ljudi. On je rekao da su to ljudi koji imaju svoje duhovnike - kaže ona. 

A kada je reč o izgledu, Đukić Dejanović kaže da je Putin vrlo neobična ličnost. 

- Iznenadila sam se što ja nisam visoka, a on je malo viši od mene. Doživljavala sam ga kao nešto višeg. Međutm, ta njegova energičnost, mentalana i fizička, to je jedan spoj koji kad osetite, nekako se osetite manje snažnim. Ima jednu vrstu slovenskog šarma, svojstva vrlo jasnog čoveka, opredeljenog po svim pitanjima sa dosta uigranim i razrađenim mentalnim sklopom, koji je vrlo brzo prilagodljiv svakoj novoj situaciji i sa fizičkom snagom utreniranosti koja zaista dominira. Žene ga vole, vrlo je muškarac, ali ja sam njega gledala kao ličnost koja se razlikuje od svih drugih - prepričala je. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!
Partizan

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!

Košarkaški klub Partizan u subotu je uradio najvažniji posao u ovoj sezoni, pošto je zadržao trenera Željka Obradovića na još minimum dve godine! Kako je proslavljeni stručnjak i sam rekao, ekipu sada čekaju izazovi i borba za preostala dva trofeja, u ABA ligi i u Superligi Srbije, a onda i jednako bitan posao vezan za narednu sezonu, a to je sklapanje tima koji će biti konkurentan na najjačoj evropskoj sceni.

28.04.2024

12:30

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija