• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.11.2023

20:00

Najprljavija politička kampanja! Vučićević u "Hit Tvitu" ogolio opoziciju: Cilj im je finansijski interes Dragana Šolaka!

Printscreeen

Politika

Najprljavija politička kampanja! Vučićević u "Hit Tvitu" ogolio opoziciju: Cilj im je finansijski interes Dragana Šolaka!

Podeli vest

Verica Bradić sa svojim gostima i pratiocima na društvenim mrežama večeras je birala najvažniju objavu nedelje na društvenim mrežama. Gosti su bili Saša Radulović, lider Dosta je bilo, Ivica Dačić, lider SPS-a, Dragan J. Vučićević, glavni i odgovorni urednik Informera.

Predlog broj 1 - Stadioni

 

 

 

​Vučićević je istakao značaj izgradnje stadiona, te objasnio da po UEFA standardima nema atletske staze.

Kako je rekao, trenutno Grčka nema novca za obnovu stadiona, a mi gradimo potpuno nove.

Dačić je rekao da smo mi godinama imali problem, da od gradnje JNA, Marakane, nismo imali gradnju stadiona.

- Rasprava o tome da li nešto treba, bilo šta da se uradi neko će reći da li je prioritet... Glavni prioriteti su odbrana i bezbednost - kazao je Dačić i dodao da tamo ide novac, kao i u penzione fondove, ali i u zdravstvo i prosvetu.

Kako je rekao, prljaviju kampanju od ove sada nije video za više od 30 godina, koliko je u politici.

- Danas nije bilo publike na stadionu, a sada se društvenim mrežama širi da je neko uzvikivao "Vučiću, odlazi" - kazao je Dačić i dodao da su novinarske ekipe svedok svega toga.

Radulović je rekao da ljudi vole fudbal i da glasači pozitivno reaguju na to.

- U redu je da se ne slažemo, ali nije u redu da se zovemo hejteri... Sasvim je moguće da je ovo dobra investicija, međutim, ne mogu da kritikujem kada je nešto izgrađeno - kazao je Radulović.

Foto: printscreen

 

On je istakao da je ljudima dosta prepucavanja i da odluke treba da donosi onaj ko je pobedio na izborima.

Urednik Informera je istakao da se sve gradi, da su se prvo gradile bolnice i putevi, a onda stadioni.

- Jako su važni stadioni, izgrađenu su bolnice škole, otvoren je Narodni muzej, završen je Hram Svetog Save, pored toga što je uloženo i u sport. Ulaže se i u bolnice i u stadione. Nikad više para za lečenje dece - rekao je Dragan J. Vučićević.

Foto: printscreen

 

On je dodao da je i predsednik UEFA Aleksander Čeferin danas bio u Zaječaru i da je oduševljen novim stadionom.

Predlog broj 2 - Destrukcija

 

 

 

Vučićević je rekao da treba pogledati kako su u jednoj noći za nekoliko sati skočili i Tepić i Milivojević i ĐIlas.

- Svi su rekli da je D Ekspres žrtva... Kako vi to znate? Istražni organi su ušli u isto vreme i u Poštu i u D Ekspres. Ako je sve u redu, čega se plašite - upitao je Vučićević.

Kako je rekao, postignut je dogovor države i sindikalaca i upitao koga predstavlja Stefan Mitrović, koji predstavlja 48 radnika i koji je član Srbija protiv nasilja.

Vučićević je pričao i o lažima koje se plasiraju o logou Pošte i istakao da to nije istina.

Radulović je naveo da sipanje raznih stvari dolazi sa obe strane, što stvara tenziju u društvu.

Dačić je rekao da je i gospodin Radulović žrtva Šolaka, te da je sad prvi put čuo da ima veze sa tom kompanijom za dostavu.

- Gospodin Radulović malo kritikuje jedne i druge, ja hoću da pokažemo istinu - naveo je Dačić i dodao da se stalno plasiraju nove laži, da se ne završe, a da se ljaga pravi, što je cilj.

Kako kaže, kada se ne teži nekom cilju i dogovoru u štrajku, onda se vidi da je sam štrajk cilj.

- U proteklih 20 godina SNS nije upravljao Poštom - naveo je Dačić i istakao da opozicija pokušava da im pripiše krivicu.

Vučićević je rekao da opozicija čini sve što čini da bi Šolaku napravila što veći profit i da bi njegova televizija dobila nacionalnu frekvenciju.

- Neki su čak govorili da Pinku i Hepiju treba oduzeti imovinu - kazao je on.

Vučićević je rekao da se protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića vodi najprljavija moguća kampanja.

Dačić je istakao da je protiv privatizacije Pošte i da država mora da obezbedi Poštu i u najmanje naseljenim mestima, a da to ne bi bio slučaj da se ona privatizuje.

Kako je rekao, sve što radi opozicija protkano je ličnim interesima, a na primer, kroz borbu protiv nasilja.

Predlog broj 3 - Opozicija

 

 

 

Radulović je naveo da je za njegovu stranku glavno pitanje na predstojećim izborima pitanje Kosova i Metohije.

Upitan o Evropskoj uniji Radulović je rekao da je Dosta je bilo protiv ulaska, ali da nije protiv saradnje.

Dačić je rekao da se politička kampanja svela na najprljaviju i na napade na predsednika Vučića, zbog čega nemamo odgovore na mnoga pitanja.

- Da li je neko iz Srbije protiv nasilja reagovao na pomeranje ploče našim vojnicima - upitao je Dačić i dodao da postoji i pitanje "Šta ćemo ako uhapse Dodika?".

Dačić je rekao da mnogo pitanja postoji, te da se zna i šta je Dodik najavio i upitao da li neko iz pomenutog dela opozicije ima neki stav o pomenutim temama.

- Kada podvučemo crtu, vidite da, ono što je navedeno, priznavanje genocida, NATO, sankcije Rusiji...Za to se oni sada zalažu - ocenio je Dačić politiku dela opozicije.

Dačić je rekao da se opozicija deli na dve grupacije i da to može uslovno da prihvati i da je pitanje šta se dešava posle izbora, da li oni onda postaju jedna grupacija.

- Da li će oni pristati posle na sve da bi srušili SNS i SPS? - upitao je Dačić i rekao da se nada da gospodin Radulović ne bi podržao antisrpske interese.

Foto: printscreen

 

Radulović je rekao da oni nikada neće biti deo toga što se zalaže za priznanje nezavisnog Kosova i za uvođenje sankcija Rusiji.

Vučićević se nadovezao i rekao da se ta rečenica nikada neće čuti od Miloša Jovanovića ili Milice Đurđević Stamenkovski.

- Šta svi oni kažu? Čim prođu izbori, ako budemo imali poslanika više, mi ćemo se ujediniti da srušimo Vučića. Svaki glas na izborima koji ne bude glas za listu "Srbija ne sme da stane", glas je za Dragana Đilasa - ocenio je Vučićević i izdvojio Radulovića iz toga.

Kako je rekao, lider Srbije protiv nasilja bori se protiv nasilja tako što bi nekima da stavlja brnjice na usta.

- Zašto je Radulović zabranjen na Nova S i N1? Zašto je Vuk Jeremić zabranjen - upitao je Vučićević.

Radulović je rekao da su njegova stranka i Boris Tadić u borbi za vlast, ali da se to nikada ne može desiti na uštrb državnih i nacionalnih interesa.

Dačić je rekao da SPS ovo smatra nastavkom prethodnih izbora.

Foto: printscreen

 

Prvi gledalac glasao je za prvi predlog.

Iz Kraljeva je stigao još jedan glas za prvi predlog.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija