• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informre.rs

21.11.2023

15:11

Hristodulidis sutra u Srbiji, ugostiće ga Vučić! Dvodnevna poseta predsednika Kipra!

Maša Banđur

Politika

Hristodulidis sutra u Srbiji, ugostiće ga Vučić! Dvodnevna poseta predsednika Kipra!

Podeli vest

Predsednik Republike Kipar Nikos Hristodulidis dolazi sutra u dvodnevnu zvaničnu posetu Srbiji, a ugostiće ga predsednik Aleksandar Vučić.

Ceremonija svečanog dočeka predviđena je ispred Palate Srbija, posle čega će uslediti sastanak Vučića i Hristodulidisa, saopštila je pres-služba predsednika.

U okviru posete planiran je plenarni sastanak članova delegacija Srbije i Republike Kipar, a posle njega i izjave za medije dvojice predsednika.

Drugog dana posete biće održan Savet za saradnju Republike Srbije i Republike Kipar, a zatim ceremonija potpisivanja niza memoranduma o razumevanju u prisustvu Vučića i Hristodulidisa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vučević: Vojska Srbije naređenja ne prima ni od koga drugog osim od vrhovnog komandanta! Srbija je vojno neutralna (FOTO)
Politika

Vučević: Vojska Srbije naređenja ne prima ni od koga drugog osim od vrhovnog komandanta! Srbija je vojno neutralna (FOTO)

Vojska Srbije je profesionalno obavljala svoje zadatke, nikada nije prekoračila svoja ovlašćenja i svoja prava. Naša je stvar gde ćemo da raspoređujemo vojsku. Vojska Srbije naređenja ne prima ni od koga drugog osim od vrhovnog komandanta! Srbija je vojno neutralna!, poručio je danas ministar odbrane Miloš Vučević posle sastanka predsednika Srbije Aleksandra Vučića i generalnog sekretara NATO Jensa Stoltenberga.

21.11.2023

12:03

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija
Fudbal

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija

Crvenoj zvezdi da može da se hvali da je neprikosnovena u domaćim okvirima, a Vojvodini za popravljenje celokupnog utiska o tekućoj sezoni i sigurnu Evropu, otprilike tako bi se u jednoj rečenici moglo odgovoriti na pitanje šta kojoj ekipi znači osvajanje današnjeg Kupa Srbije u fudbalu.

21.05.2024

08:26

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija