• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.11.2023

18:16

Šiptarski miljenik! Kurti prostire crveni tepih za Miloša Francuza!

Informer

Politika

Šiptarski miljenik! Kurti prostire crveni tepih za Miloša Francuza!

Podeli vest

Dok takozvani "kosovski premijer" Aljbin Kurti zabranjuje srpske izbore na KiM i brani predstavnicima Srbije da posete južnu pokrajinu, za lidera DSS Miloša Jovanovića prostire crveni tepih i pušta ga bez ikakvih problema da pređe administrativne prelaze!

Jovanović je viđen u Štrpcu na sastanku u lokalnom restoranu kome je prisustvovalo svega dvoje, troje ljudi, što pokazuje kakvu podršku ima na Kosovu i Metohiji. O tome svedoče i fotografije do kojih smo došli.

Foto: informer.rs

 

Dakle, za Miloša Jovanovića nema nikakve zabrane od strane Kurtija da se slobodno šeta Kosovom i Metohijom. To i ne treba da čudi kada je on i njegov DSS najzaslužniji za puštanje upravo Aljbina Kurtija iz pritvora, kao i još 1.890 šiptarskih terorista!

Foto: informer.rs

 

Da li Kurti pušta Miloša Francuza (lider DSS ima fracuski pasoš) možda i zbog toga što je Jovanovićev politički gazda Dragan Đilas rekao da je "intelektualac" ili možda zbog jedne posete Amerikanaca i Britanaca u stranačkim prostorijama?

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sara Ćirković šampionka Evrope!
Ostali sportovi

Sara Ćirković šampionka Evrope!

Kakav uspeh za srpski sport! Mlada srpska bokserka Sara Ćirković (19) osvojila je titulu šampiona Evrope, pošto je u finalu šampionata u Beogradu, u kategoriji do 54 kg, ubedljivo savladala Rumunku Lakramioaru Perijok.

27.04.2024

18:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija