• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.01.2024

10:00

Bivša zamenica glavnog urednika NIN otvoreno priznala: Samo smo čekali Šolakov poziv!

printscreen

Politika

Bivša zamenica glavnog urednika NIN otvoreno priznala: Samo smo čekali Šolakov poziv!

Podeli vest

Vesna Mališić, bivša zamenica glavnog urednika nedeljnika NIN otvoreno je priznala da je cela redakcija samo čekala tajkunski poziv Dragana Šolaka i Junajted medije.

Govoreći za tajkunsku Novu S, Mališićeva je ispričala kako je došlo do odluke redakcije NIN da kolektivnu napusti tu medijsku kuću.

Ona je doslovce rekla da je redakcija bila spremna da ide u potpunu neizvesnost, ali da je svaka dilema otklonjena kada su "dobili ponudu Junajted medije".

- Mislim da je otkaz gotovo cele redakcije NIN-a najbolji odgovor na novi koncept i u kom pravcu se NIN kreće. Kao što je NIN deo istorije, tako će i taj čin biti deo istorije. Otišla je sekretarica redakcije, kolumnisti, saradnici, lektori... čak su nam se javljali i sagovornici koji su nam rekli da više neće da govore za NIN - rekla je ona za niskotiražni tajkunski list.

Podsetimo, kako je Informer već pisao, i Milan Ćulibrk, glavni urednik NIN koji je u decembarskom intervju sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem tvrdio da Šolaka u životu nije video, i zvanično će preći u Šolakovo jato.

Rečenica u kojoj Ćulibrk tvrdi da ne poznaje Šolaka je na 3.10 intervjua sa predsednikom Srbije.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija