• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.01.2024

22:42

Miloš Vučević: Osvojićemo više mandata na ponovljenim beogradskim izborima

Zoran Sinko

Politika

Miloš Vučević: Osvojićemo više mandata na ponovljenim beogradskim izborima

Podeli vest

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević izjavio je večeras da će se ići na nove beogradske izbore ako se u zakonskom roku od 30 dana ne konstituiše Skupština grada i da će na novim izborima u Beogradu dobiti još više mandata.

Posle sednice Predsedništva SNS u Beogradu, Vučević je rekao da SNS nije za nove izbore i naglasio da to neće biti poništeni izbori nego ponovljeni.

- Mislimo da nije dobro da se ide na nove izbore, zato što mislimo da glavni grad ne može da prosperira bez vlasti, a bez glavnog grada ne može da se razvija projekat EXPO 2027. Šapić je direkno uključen u pregovore, i Ana Brnabić, kao poverenica za Beograd. Kada budemo imali nešto konkrento, objavićemo - rekao je Vučević.

On je naglasio da se neće raditi ništa na silu i da će se ići na ponovljene izbore, ako ne bude izglasana većina u Skupštini grada, ali da nije siguran da sve stranke imaju dobru procenu kako će proći na ponovljenim izborima.

- Nisam siguran da svi dobro procenjuju svoje šanse na ponovljenim izborima. SNS će posle njih imati još više mandata - poručio je Vučević.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija