• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.01.2024

09:08

Svi smo mnogo izgubili! Milena Popović: Protesti na današnji dan pokazuju potpuno nepoštovanje prema Oliveru! (VIDEO)

Informer

Politika

Svi smo mnogo izgubili! Milena Popović: Protesti na današnji dan pokazuju potpuno nepoštovanje prema Oliveru! (VIDEO)

Podeli vest

U Hramu Svetog Save u Beogradu jutros je održan pomen povodom šest godina od ubistva Olivera Ivanovića, lidera Građanske inicijative "Srbija, demokratija i pravda", a pomenu su prisustvovali i predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić i potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević.

Najpre su sveštenici u Hramu održali pomen, a zatim su članovi uže Ivanovićeve porodice, premijerka Brnabić i ministar Vučević paljenjem sveća odali počast i time obeležili šest godina od ubistva Olivera Ivanovića u Kosovskoj Mitrovici.

Pomenu je, pored Ivanovićeve udovice Milene Popović, Oliverovog sina, prijatelja i brojne rodbine, prisustvovao i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković.

 

Milena je za Informer rekla da je sve ono što je pominjanje Olivera na današnji dan, mimo crkve i groblja, skrnavljenje.

- Od samog početka se koristi ova tragedija za lične interese i politička prepucavanja. Danas je dan za tugu. Ako budu protestovali na današnji dan, oni pokazuju potpuno nepoštovanje prema Oliveru. Oliverovim stradanjem smo svi mnogo izgubili. Bilo je teških trnutaka u poslednjih 6 godina. Ja imam razlog za život i za borbu, a to je moj Bogdan - rekla je Milena i dodala: 

- Koliko se ta istraga u Pirštini prolongirala, ali sam sigurna da ćemo zbog istine jednog dana doći i verujem da ćemo imati imena ubica, ali i nalogodavaca - istakla je ona. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija