• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.01.2024

13:38

Dokle više laži?! Borko ugovorio prodaju NIS, a optužuje Vučića za to!

Tanjug

Politika

Dokle više laži?! Borko ugovorio prodaju NIS, a optužuje Vučića za to!

Podeli vest

Đilasovska opozicija načisto je prolupala u svojim lažima!

Đilasovac Borko Stefanović, potpredsednik SSP, dogovorio je svojevremeno prodaju kompanije NIS Rusima, njegovi tadašnji šefovi Vuk Jeremić i Boris Tadić prodali su tu kompanija, a Stefanović, verovali ili ne ali je istina, sada optužuje predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je "dao NIS Rusima"!?

Borko Stefanović, gostujući na tajkunskim medijima, doslovce je rekao:

- Važno je da ne dozvolimo ovom režimu da nas izoluje, da građanima deli propagandu a strancima laži ili još gore - unosne projekte zbog kojih se dobija podrška, KAO ŠTO JE RUSIMA DAO 𝗡𝗜𝗦! Vučić kroz sve projekte kupuje njihovu podršku!

A istina je potpuno drugačija. Uostalom, o poklanjanju kompanije NIS Rusima 2008. godine pisala je i Snežana Čongradin, sada poznata novinarka opozicionog lista Danas:

"Borko Stefanović je u vreme prodaje NIS-a bio desna ruka tadašnjeg ministra spoljnih poslova Vuka Jeremića. I tada očigledno, a danas dokazano – bio je deo tima koji su ugrozili nacionalni interes Srbije. U kontekstu priče u vezi sa prodajom NIS-a njegova odgovornost morala bi biti utvrđena jer je bio jedan od političara koji su se dogovarali, pregovarali, potpisali i glasali za energetski sporazum sa Rusijom. Kao šef pregovaračkog tima za prodaju NIS-a ruskom Gaspromnjeftu, on je ispregovarao ovako štetan sporazum po Srbiju."

Dakle, Borko Stefanović ili ima selektivno pamćenje ili svesno laže! I baš ga briga činjenice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija