• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.01.2024

12:34

Vučić sa Maricom Mihajlović: Dete da vratimo ne možemo, jako mi je žao što vam se to dogodilo (VIDEO)

printscreen

Politika

Vučić sa Maricom Mihajlović: Dete da vratimo ne možemo, jako mi je žao što vam se to dogodilo (VIDEO)

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaje se sa Maricom Mihajlović, čija je beba preminula zbog akušerskog nasilja u Sremskoj Mitrovici.

Foto: printscreen

 

Predsednik je juče rekao da joj se zahvaljuje što je izašla sa svojom pričom u javnost.

- Koliko sam nesrećan i tužan zbog činjenice da se tom detetu i toj majci to dogodilo, srećan sam što je Marica Mihajlović izašla u javnost. Ja ću da je primim u Predsedništvu - rekao je predsednik Vučić.

On je naveo da će se zahvaliti Marici Mihajlović, jer je time što je izašla u javnost spasila mnogo druge dece, zbog čega će i sami akušeri biti pažljiviji.

Susret predsednika Vučića i Marice Mihajlović

- Jako mi je žao i jako mi je teško, dete da vratimo ne možemo, hvala što ste došli, rekao predsednik dodavši da je čuo da je molila za carski rez i da je čuo da su babice bile fer i da su u najvećem delu potvrdile ono što je rekla - istakao je predsednik Vučić. 

Foto: printscreen

 

- Posebno mi je žao deteta, posebno što je to prvo dete moralo da bude, rekao je i dodao da je čuo i za socijalni problem gde će država da pomogne i još neke sitnice da učini. Rekao je Marici da ga pita šta god hoće da mu kaže šta god hoće pa kazao da ne donosimo presude pre suđenja ali da ćemo u budućnosti da ustanovimo neka nova pravila u tom postupanju.

Foto: printscreen

 

- Hvala Vam što ste nas primili i što ste nas podržali i hteli da popričati s nama - rekla mu je Marica potvrdivši da su babice bile fer i potvrdile ono što je ona rekla.

- Čudi me zato što je taj lekar mnogo porođaja i dobrih stvari uradio u životu, mnogo mi je žao posebno deteta i što je vama Danijele to prvo dete - rekao je zatim je predsednik i dodao da sve ljude mora da zamoli koji taj posao najhumaniji rade da uvek moraju da budu stoprocentno posvećeni majkama i deci bez obzira na sve muke koje lično imaju.

- Verujem da ćemo moći da ustanovimo neka nova pravila u budućnosti.  Danijele, jesi li je bar malo utešio - upitao je njenog supruga Danijela pa joj zahvalio na poštenju, hrabrosti i iskrenosti da se drugima ovakve stvari ne bi ponovile. Predsednik je potom zamolio da sa Maricom i njenima ostane malo nasamo.

- Pa više je on mene utešio... - rekla je Marica a predsednik ga zamolio da je sada uteši i podrži više nego ikada. Marica ima i ćerkicu koja se nadala sestri i očekivala je pa je predsednik rekao da je pozdravi i poljubi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija