• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.01.2024

16:10

Dragan Marković Palma: Sa SPS i SNS da, sa opozicijom ne!

Jedinstvena Srbija

Politika

Dragan Marković Palma: Sa SPS i SNS da, sa opozicijom ne!

Podeli vest

Jedinstvena Srbija počela pripreme za lokalne izbore u 84 grada i opštine Srbije. 15. februara 20 godina postojanja Jedinstvene Srbije

U Jagodini je održana sednica Predsedništva Jedinstvene Srbije sa jednom tačkom dnevnog reda, a ona je bila „plan rada za naredni period“ sa akcentom na predstojeće redovne lokalne izbore u gradovima i opštinama u Srbiji gde lokalni izbori nisu održani 17. decembra, a ima ih ukupno 84.

Predsedništvo Jedinstvene Srbije je jednoglasno usvojilo plan rada za naredni period koji je predložio predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

„Gradski i opštinski odbori Jedinstvene Srbije imaju autonomiju da na lokalu odlučuju o tome da li izlaze samostalno na lokalne izbore ili u koaliciji, sa tim da Jedinstvena Srbija može da izlazi u koaliciju samo sa tradicionalnim koalicionim partnerom Socijalističkom partijom Srbije i Srpskom naprednom strankom ili samostalno, ali nikada nećemo ići u koaliciju sa opozicijom u Srbiji koja urušava Srbiju na direktan način i šalje lošu sliku o Srbiji u svet.

Dobro je da ljudi u Evropskoj uniji kao i u Sjedinjenim Američkim Državama polako shvataju da interes opozicije u Srbiji nije interes države Srbije i njenih građana, već zastupaju samo lične interese, a to više nikada ne može da prođe“, izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

Foto: Jedinstvena Srbija

 

 

„Odluka Jedinstvene Srbije i njenih gradskih i opštinskih odbora biće usmerena na ono što je najbolje za Srbiju, jer je Jedinstvena Srbija uvek zastupala interes građana Srbije, a ne lične interese i interese stranke. Tako ćemo nastupati i u narednom vremenskom periodu. Ne znamo kada će biti raspisani loklani izbori, ali god da budu Jedinstvena Srbija ima šta da ponudi građanima. Na lokalnim izborima 17. decembra Jedinstvena Srbija je samostalno izašla u 12 lokalnih samouprava i prešla cenzus u 9 gradova i opština“, rekao je Marković.

„15. februara na Sretenje Jedinstvena Srbija će navršiti 20 godina postojanja i tada je i slava stranke. Jedinstvena Srbije će i tog dana, kao i prethodnih godina, obeležiti svoju stranačku slavu i 20. rođendan skromno sa funkcionerima Jedinstvene Srbije i funkcionerima stranaka sa kojima imamo dobre odnose, kod kojih idemo na stranačku slavu i koji kod nas dolaze na stranačku slavu. Tada ćemo i rezimirati rad Jedinstvene Srbije u proteklih 20 godina. Sve ono što smo radili i za što smo glasali u Skupštini Srbije, pokrajinskom i lokalnim parlamentima u proteklih 20 godina je je bilo dobro za Srbiju i građane Srbije“, rekao je Marković. Predsedništvo Jedinstvene Srbije je jednoglasno usvojilo plan rada kako je predložio Dragan Marković Palma.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost
Ljubimci

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost

Biranje kućnog ljubimca uvek je velik izazov jer u obzir treba uzeti mnogo faktora hoće li pas živeti u kući ili stanu, s decom ili mirnijim penzionerima, treba li mnogo vremena i strpljenja da ga dresirate, koliko će dlake gubiti i na kraju koliko će uopšte dugo živeti?

27.04.2024

06:21

Džet set

Srbija