• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.02.2024

09:46

SPECIJALNI PROGRAM NA INFORMER TV! Završena konstitutivna sednica Narodne Skupštine, opozicija napustila salu, odbila da položi zakletvu!

printscreen

Politika

SPECIJALNI PROGRAM NA INFORMER TV! Završena konstitutivna sednica Narodne Skupštine, opozicija napustila salu, odbila da položi zakletvu!

Podeli vest

U Skupštini Srbije danas u 10 časova održana je konstitutivna sednica, gde je potvrđen mandat svih 250 narodnih poslanika i čime je konstituisan novi saziv parlamenta. Početak sednice obeležili su zvižduci i urlici poslanika opozicije. U jednom momentu u skupštinsku salu je ušlo i obezbeđenje.

Na Informer televiziji pratite najnovija dešavanja i saznajte prvi najvažnije vesti. 

 

14.26 - Nestorović o divljanju Đilasove opozicije: Ciganija!

Poslanik Branimir Nestorović iz Pokreta Mi-Glas iz Naroda sa jednom rečju prokomentarisao je ponašanje prozapadne opozicije okupljene oko liste Srbija protiv nasilja (SPN) tajkuna Dragana Đilasa.

- Ako si prihvatio mandat i došao u Skupštinu, poštuj ovu zgradu i narod koji te izabrao - rekao je Nestorović.

14.15 - Prvi poslanički dan proveli u kafiću uz kapućino! 

Nakon što su napravili haos, pokazali nepoštovanje prema svojim biračima i odbili da položeposlaničku zakletvu, đilasovci su prvi poslanički dan proveli u kafiću uz kapućino!

 

Ovaj snimak mora da vidi cela Srbija!

14.14 - U Skupštini smo videli najveće nepoštovanje! Opozicija se nije udostojila da položi zakletvu građanima Srbije, već Šolakovim medijima!

- Videli smo najveće nepoštovanje do sada prema građanima Srbije a to je trenutak polaganja zakletve, a to je negde i najsvečaniji trenutak gde vi ustanete, to ide u direktnom prenosu, i polažete zakletvu pred svim građanima Srbije. To je osmišnjeno jer su tu nacionalni simboli, zato štio su tu kamerim, jer se vi obraćate građanima koji su vas birali. Pred nacionalnim simbolima. Ne možete vi da izađete i da polažete zakletvu gde god želite. Vi polažete zakletvu građanima Srbije. Oni se nisu udostojili da polože zakletvu građanima Srbije već su izašli i položili zakletvu pred Šolakovim medijima. Simbolički su pokazali tačno ono što jesu - rekla je premijerka Brnabić. 

14.00 - Premijerka Ana Brnabić za Informer TV: Ovo je ključno pitanje: Da li će se gospoda iz opozicije zviždati i Violi fon Kramon?!

U Specijalnom programu televizije Informer gostovala je premijerka Srbije Ana Brnabić koja je komentarisala sramotna dešavanja u Skupštini Srbije.

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić istakla je da danas u Skupštini nismo mogli da čujemo ni jedan jedini predlog ni za predsedavajućeg, ni bilo koga drugog.

- Danas je konstituisanje novog sastava i potvrda mandata. Oni su se nadali da će to biti nakon sednice Evropskog parlamenta. Mi smo obećali građanima da će taj posao biti efikasan i da je važno da naši građani dobiju institucije što pre. Ponovo lažu da je to presedan i da se to nikada nije desilo. Desilo se i 2012. i 2020. godine. Da budem iskrena, ne mislim da postoji unapred smišljen plan. Više nije ni iz dana u dan, već iz minuta u minut. Vidimo odmah da oni dobijaju pozitivan odgovor iz Prištine. Prištinski mediji hvale Đilasa i Đilasovu opoziciju. Nisu mogli da vide suzavac, ali su hteli da to rade isto kao i Kurti. Ipak ima zviždanja - rekla je Ana Brnabić.

13.31 - Posle Kurtija i islamistička Slobodna Bosna slavi haos u Skupštini Srbije!

Tajkun Dragan Đilas i njegova "desna ruka" Marinika Tepić nakon što su napravili haos u Skupštini Srbije i ponizili parlament postali su glavne zvezde medija terorise Aljbina Kurtija, a njihova „slava“ proširila se i na region te su ništa manje zvezde i u islamističkoj „Slobodnoj Bosni“.

Više pročitajte OVDE.

13.23 - Poturice gore od Turaka! Oni koji propagiraju ocepljenje KiM, sada urušavaju ugled Skupštine Srbije!

U nastavnku Specijalnog programa razgovarali smo sa Draganom Vasiljkovićem iz fondacije Kapetan Dragan, bivšim pripadnikom DB-a Božidarom Spasićem i Srđanom Simićemi iz Centra za društvenu stabilnost.

Dragan Vasiljković iz fondacije "Kapetan Dragan" osvrnuo se na narodnu izreku: poturica gori od Turčina jer smatra da ona adekvatno oslikava današnju situacija.

- Ovo je dobra primer modernog poturice. To su ovi koji propagiraju ocepljenje Kosova, odricanje od Republike Srpske i uvođenje sankcija Rusiji. Hoće da oktkinu glavu predsedniku. Ne smemo to zaboraviti. Pogledajte šta su rekli za majku predsednika, šta su onda spremni da kažu za vašu majku. Ja sam opozicionar u duši, ja sam kritičar vlasti, ali nisam rušitelj moje zemlje. Ti sa plakatima su poturice gore od Turčina. Nikada u istoriji izbora, opozicija nije više bila zastupljena u odborima. Bila je maksimalna kontrola izbora. Ja lično ne poznajem nikoga ko je glasao za njih, a poznajem mnogo ljudi. Moramo da shvatimo da je ovo bila volja naroda. Za sledeće četiri godine ja ne želim više da slušam o takvim stvarima- rekao je Dragan Vasiljković.

Božidar Spasić bivši pripadnik DB-a istakao je da je ova situacija apsurdna.

- Oni su svi pripadnici bivšeg režima. Jako su nervozni jer ne mogu da se vrate na vlast. Ja ne pamtim da se ovako nešto dogodilo u našoj zemlji, ali se jeste desilo u Tirani u Albaniji. Predsednik je najavio da će se ovako nešto dogoditi. Oni žele nasilje i to je jedni njihov metod. Oni ne znaju da ovakvim svojim ponašanjem popunjavaju programe nekih televizija koje više niko neće da gleda. Videli smo jedno brilijantno izlaganje našeg predsednika. Oni nisu gadljivi na pare. Svi će oni da podignu današnju dnevnicu i sve što treba. Ako im već ne odgovara Vučić i njegov režim, onda neka daju taj novac nekom drugom. Napravljeni su neki scenario koji je verovatno koštao nekoliko miliona- rekao je Božidar Spasić.

Srđan Simić iz Centra za društvenu stabilnost prokomentarisao je da će, kada bude bilo redovno zasedanje Skupštine, u skupštinskom restoranu biti sve krcato od ovih istih opozicionara koji sada ruše njen ugled.

- Dođete do funkcijenarodnog poslanika i onda to pokušate da iskoristite lično za sebe. Kako je završen prethodni saziv Skupštine, tako je ovaj počeo. Jednom prilikom su pokušali da unesu kartonskog Đilasa, a sada je pravi Đilas ušao. Videćemo kako će on prestavljati politiku. Kada je počeo da psuje i vređa, mi smo videli manir opozicije. Prošle godine su pokušali fizički da nasrnu na predsednika države. Sve što su radili prošle godine, radiće i sada dok potpuno ne parališu Parlament. Ja se samo nadam da u tome neće uspeti. Plašim se da ne dođe do nekih daljih eskalacija. Nekada su iskorisitili i naivnost naroda koji ih podržava. Oni sede u kafićima dok narod guraju u prve redove. Ne smeju da izađu sa svojim imenom i prezimenom, sa svojim programom i politikom jer program i nemaju- rekao je Srđan Simić.

 

 

 

13.14 - Petković: Divljanje opozicije u Skupštini Srbije obradovalo je najviše Aljbina Kurtija i medije u Prištini

"Divljanje opozicije u Skupštini Srbije obradovalo je najviše Aljbina Kurtija i medije u Prištini. Tamo su đilasovci zvezde! Kako i ne bi, kad se služe istim nasilnim metodama u parlamentu i ciljaju predsednika Vučića", napisao je Petković

13.03 - Evo šta je tačno u Skupštini izgovorio lider tajkunske opozicije!

12.39 - Bora Solunac mahao uvredljivim transparentom, a onda se pojavio Kena!

Poslanik sa liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Radoslav Milojičić Kena jedan je od učesnika šok scene koja se odigrala tokom konstitutivne sednice Skupštine Srbije.

Kena je, naime, prišao poslanicima opozicije i jednom od lidera tajkunske koalicije "Srbija protiv nasilja" Borislavu Novakoviću koji je mahao uvredljivim transparentom protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Više pogledajte OVDE.

12.32 -  Polagali su zakletvu pred svojim medijima, umesto pred zastavom uz himnu Srbije! 

U nastavku Specijalnog programa razgovarali smo sa predsednikom SNS-a Milošem Vučevićem koji je pravo iz Skupštine Srbije došao u naš program.

Predsednik SNS-a Miloš Vučević rekao je da postoji osećaj nelagodnosti kada gledamo šta opozicija želi da uradi u Skupštini Srbije.

-Imali smo danas nekoliko presedana. Mi smo danas iscrpeli jednu tačku dnevnog reda, a to je polaganje zakletve. Čeka nas biranje predsednika Skupštine i podpredsednika, a onda i na izbor nove Vlade. Imali smo danas po prvi put situaciju da deo narodnih poslanika nije polagala zakletvu zajedno sa ostalim poslanicima. Oni su danas položili zakletvu pred svojim medijima! Zakleli su se Šolaku. Pred svojim medijima pravili su igrokaz i uvredili sve građane Srbije. Većinska Srbija za njih nije prihvatljiva. To je neviđen skandal i neviđen paradoks. Imali smo i činjenicu da Lazović i Alekslić vređaju profesora Radenovića. Najpoznatiji naš matematičar, čovek koji je proslavio Srbiju i svestsko ime u matematičkom svetu, a najgori đaci su danas vređali najboljeg profesora. Dragan Đilas i Bora Novaković koji su sinonim za lopovluk nazivaju nekoga lopovom. To je prosto neverovatno- rekao je Miloš Vučević.

Više pročitajte OVDE.

12.20 - Miloš Jovanović: Moramo sprečiti Aleksandra Vučića bukvalno po svaku cenu!

Gostujući na tajkunskoj televiziji N1, koja promoviše Kurtija i nezavisno Kosovo, Jovanović je doslovce poručio: "Moramo sprečiti Aleksandra Vučića bukvalno po svaku cenu"!

Snimak pogledajte OVDE.

Foto: Ata images

 

 

12.17 - Dčić o opoziciji: Najoštrije osuđujemo takvo ponašanje, to ne dolikuje u Parlamentu!

Nnakon konstituisanja sednice, medijima se obratio ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, koji je istakao da takvo ponašanje nikada nije video - da se na konstitutivnoj sednici Parlamenta neko tako ponaša uz psovke i pretnje, što sigurno ne dolikuje Parlamentu.

- Ko je imao primedbe na izbore, mogao je da uloži prigovore. Ta priča je završena. Parlament treba što pre da se u potpunosti konstituiše i okrene se izazovima pred kojima se naša država nalazi. Ti izazovi su višestruki: pitanje naše borbe koja se odnosi na to što se protivimo tome da Ohridski sporazum postane deo pregovaračkih okvira. Imamo komplikovanu situaciju u Bosni i Hercegovini - rekao je Dačić i dodao:

- Prema tome, ova bruka u Parlamentu nam nije potrebna. Jedinstvena Srbija će naravno imati svoju poslaničku grupu. Mi ćemo biti konstruktivan faktor stabilnosti u narednom periodu. Mi najoštrije osuđujemo ovakvo ponašanje opozicije. Vidimo da tu nema ozbiljnog političkog programa - zaklljučio je Ivica Dačić.

12.15 - Vladimir Orlić o divljacima iz opozicije

- Većina narodnih poslanika položila je zakletvu u velikoj sali, na sednici, zaklela se narodu u Narodnoj skupštini. Tajkunska lista kojoj komanduje Đilas, kao i njegovi poslušnici iz DSS, otišli su pred kamere i zakleli se - N1 - rekao je Orlić.

 

OPET REKORDNA GLEDANOST! Informer ima šer 10,1 Druga najgledanija televizija u Srbiji, odmah ispod RTS-a!

12.11 - Opozicija beži od odgovornosti!

U specijalnom programu "Informer TV" pratmo sve što se događa u Skupštini Srbije. Gost "Info jutra" bio je Aleksandar Šešelj, zamenik predsednika SRS.

Zamenik predsednika SRS Aleksandar Šešelj rekao je da je već svima odavno poznato da je Dragan Đilas prostak.

-Neko predstavlja neki pregled automobila kao nekakav napad. Pa zašto da vas ne pregledaju ako unosite suzavac i dimne bombe? To je jedna rutinska stvar i glupost je da se od toga pravi incident. Ovo je izraz bezidejnosti i nemoći. Sve ovo postoji samo zato što imamo direktan prenos. Ja sam izborinim rezultatom izuzetno nezadovoljan, ali smatram da je pogrešno kriviti građane. Ovde imamo mišljenje u opoziciji da ukoliko za vas ne glasaju, onda to nije demokratija. To je bežanje od odgovornosti. Očekuje se da će prekosutra Evropski parlament osuditi Srbiju za nedostatak demokratije. Zato oni sada žele da stvore atmosferu haosa. Treba da imamo u vidu da je reč o ljudima koji su tražili od Evrope da uvedu sankcije predsediku Srbije. To je nečuveno da postoji politička stranka da poziva na uvođenje sankcija sopstvenoj zemlji. Poruka današnjeg dana je degradiranje ugleda Parlamenta. Oni misle da se na vlast u Srbiji dolazi tako što vas dovede neko iz inostranstva, a ne voljom građana Srbije- rekao je Aleksandar Šešelj.

11.55 - Marinika i Đilas glavne zvezde prištinskih medija! Kurti im poručio: Samo tako nastavite, zajedno smo jači!

Mediji u Prištini koji su pod kontrolom teroriste Aljbina Kurtija pružaju punu podršku Mariniki Tepić i Draganu Đilasu koji su danas bili kolovođe u pravljenju haosa u Narodnoj skupštini Srbije!

U novoj objavi na Kurtijevom portalu Gazetaexpress objavili su novi tekst kako je Skupština Srbije konstituisana uz zvižduke i transparente - psuje opozicija u hodniku! 

Kurti je ovim praktično poručio: Samo tako nastavite, zajedno smo jači!

11.32 - Vučević nakon haosa opozicije u Skupštini: Nisu se zakleli svojoj otadžbini, već Đilasovim medijima!

Nakon konstituisanja sednice, za medije je govorio Miloš Vučević. 

- Oni koji uporno bacaju ljagu i senku na našu državu, i danas su izveli taj vid nasilja. Postoji podela na građane koji su za njih prihvatljivi i oni koji nisu prihvatljivi, iako su sami kroz izbore i izbornu volju građana ušli u tu Skupštinu. Zamislite tu ironiju života da oni nekom kažu da su lopovi i da nose transparente. Neko ko je izabran voljom građana, ne polaže zakletvu pred zakonom, već pred svojim, Đilasovim, medijima. Nisu se zakleli svojoj otadžbini i onima koji su ih birali, i to sve govori o njima i o njihovom vaspitanju, bezidejsnoti, kukavičliku i politici koja šteti državnim i nacionalnim interesima - rekao je Vučević. 

Više pročitajte OVDE.

11.15 - Marinika i Đilas primenjuju Kurtijeve metode u Skupštini!

Danas su Marinika Tepić, Dragan Đilas i ostatak đilasovaca napravili cirkus u Skupštini Srbije tokom konstitutivne sednice - uneli transparente, zviždali, urlikali, ometali rad i na kraju odbili da polože i potpišu zakletvu. 

Ovim su pokazali da im je Aljbin Kurti glavni uzor, te primenjuju njegove metode u Skupštini Srbije. 

11.06 - Dok traje srpska himna, oni zvižde i dižu transparente!

Direktor Srpskog telegrafa Saša Milovanović istakao je naslov iz opozicionih novina koji glasi: Opozicija šokirala naprednjake!

-Šta ima da ih šokira, kad smo to sve znali. Koga su šokirali sa ovim što drže transparente i skaču? To svi znamo. Ova druga stvar je šokantna da oni nemaju obzira prema svojoj državi, svojoj zastavi, svojoj himni. Fotografijom iz Ukrajinskog parlamenta šalju poruku. Oni govore o Majdanu kao o divnoj, fantastičnoj revoluciji. U toj revoluciji imali smo 200 mrtvih ljudi u jednom danu. Oni prave dalji performans o tome kako su im pretresali kola- rekao je Saša Milovanović.

11.05 - Nikola Ristić vinovnik je haosa i ispred Skupštine Srbije

Nikola Ristić, jedan od nasilnika koji je pravio haos ispred Republičke izborne komisije nakon decembarskih izbora, vinovnik je haosa i ispred Skupštine Srbije.

Foto: printscreen

 

 

11.00 - Đilasovci gađaju zgradu Skupštine kupusom i šargarepom!

Simpatizeri opozicije, sa maskama zečeva, koji se predstavljaju kao aktivisti grupe „Sviće“, koja organizuje akcije građanske neposlušnosti nalazi se ispred Narodne skupštine a istu gađaju čime ponižavaju parlament, a samim tim i državu i njene građane. Više pogledajte OVDE

Scene haosa iz Skupštine! Đilas i Srbija protiv nasilja "siluju" parlament: Pogledajte sva lica opozicije! (FOTO)

10.50 - Za danas završen rad Skupštine

Predsedavajući Stojan Radenović rekao je posle polaganja zakletve da je rad Skupštine za danas završen.

Opozicija je odbila da položi zakletvu i napustila skupštinsku salu. Poslanici Srbija protiv nasilja i koalicija NADA su zakletvu kasnije potpisali u holu parlamenta.

10.47 - Konstituisan novi saziv Skupštine Srbije, položena zakletva

U Skupštini Srbije danas je potvrđen mandat svih 250 narodnih poslanika, čime je konstituisan novi saziv parlamenta. Posle potvrđivanja mandata poslanici su položili zakletvu.

Deo poslanika je položio zakletvu u sali Narodne skupštine, dok su poslanici koalicija NADA i "Srbija protiv nasilja" to učinili u holu. 

Predsedavajući najstariji poslanik sa liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Stojan Radenović rekao je da se time današnji rad završava, a poslanici će o nastavku sednice biti obavešteni.

Radenović je pozvao poslanike i da formiraju posklaničke klubove, a za jedan klub potrebno je pet poslanika.

U nastavku konstitutivne sednice treba da se izaberu predsednik Narodne skupštine, potpredsednici, da se imenuju generalni sekretar, izaberu  članovi radnih tela i članovi stalnih parlamentarnih delegacija u međunarodnim institucijama.

Radenović će predsedavati sednicom do izbora sledećeg predsednika Narodne skupštine, u čemu mu pomažu po jedan najmlađi poslanik sa četiri izborne liste koje su dobile najveći broj poslaničkih mandata: Aleksandar Đukić ispred liste "Srbija ne sme da stane", Anastasija Baković ispred liste "Srbija protiv nasilja", Marko Milošević ispred liste "Ivica Dačić-premijer Srbije" i Slavica Škrbić iz koalicije NADA.

 

10.35 - Đilas divlja i psuje poslanike

 

 

 

10.30 - Opozicija se nije povukla i dalje prave cirkus

- Trenutno je pauza. Mi se nalazimo u holu Skupštine i vidimo da se oni nisu povukli. Vidimo transparentne. Obično pauza traje sat vremena. Kada su ušli u Skupštinu, opozicionari nisu seli na svoja mesta. Na intoniranje Himne postavljali su transparente i zviždali su. Mi možemo da pratimo iz hola i gledamo preko ekrana šta se dešava. Ako neko izađe, možemo da pokušamo da dobijemo izjavu - rekla je naša novinarka Branka Lazić koja se nalazi u Skupštini Srbije.

10.23 - Pronađena pirotehnička sredstva kod poslanika?!

Prema saznanjima Informera pojedinci su pokušali da u parlament unesu pirotehnička sredstva.

Glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević izneo je u specijalnom programu Informer TV nezvanična saznanja.

- Prema za sada nepotvrđenim informacijama koje smo dobili, pojedini poslanici ili asistenti poslanika, pokušali su da unesu pirotehnička sredstva u parlament. Ponavljam, informacija još nije proverena, ali u prilog tome da je tačna ide i vest sa Šolakovog N1 gde Srđan Milivojević kaže da je nezakonito pretresati narodne poslanike. Ako nemate šta da krijete, šta je onda sporno da vas pretresu. Ne znam da li je pretresanje zakonito ili nije, ali sigurno nije zakonito da u Skupštinu unesete baklje i suzavce - rekao je Vučićević u programu Informer TV.

Više pročitajte OVDE

 

10. 15 - Predsedavajući Radenović odredio pauzu

Predsedavajući Stojan Radenović odredio pauzu.

10.10 - Prisutno 180 poslanika, izabrana komisija za potvrđivanje mandata

Predsedavajući konstitutivnom sednicom naveo je da je prva tačka dnevnog reda potvrđivanje mandata narodnih poslanika, za šta se obrazuje tročlana komisija, kojoj predsedava najstariji član.

Od ukupno 180 prisutnih poslanika, 151 poslanik je glasao za to da članovi Komisije za utvrđivanje saglasnosti uverenja budu Aleksandar Marković sa liste "Srbija ne sme da stane", Uglješa Marković sa liste "Ivica Dačić - premijer Srbije" i Jelena Pavlović sa liste "Mi glas iz naroda".

Narodna skupština je konstituisana potvrđivanjem dve trećine mandata narodnih poslanika.

10.10 - Aplauz zbog transparenta sa balkona 

 

 

Sa balkona razvijeno platno sa natpisom "Dosovske lopuže opet biste da pljačkate Srbiju. Neće moći", što su kandidati sa liste Srbija ne sme da stane pozdravili aplauzom.

Foto: Informer

 

Foto: Privatna arhiva

 


10.00 - Počela konstitutivna sednica, đilasovci već prave haos!

Konstitutivna sednica počela je u 10 časova, a na samom početku, intonirana je himna Republike Srbije "Bože pravde". Stojan Radenović kao najstariji polsanik predsedava konstitutivnom sedicom. 

Prisutnima se obratio predsedavajući koji je rekao da su pored poslanika prisutni i članovi RIK-a. 

Prisustvuje 216 poslanika konstitutivnoj sednici.

Đilasovci su odmah po početku sednice počeli da prave haos, uneli su transparente, ometaju rad, od zvižduka se ništa ne čuje. 

 

 

 

 

9.55 - Šifra - Majdan! Tajkunski "Danas" objavio fotografiju ukrajinske skupštine za vest o konstitusanju srpskog parlamenta (FOTO)

Tajkunski "Danas" objavio je fotografiju ukrajinskog parlamenta na vest o taktici opozicije za konstitutivnu sednicu Narodne Skupštine Srbije, a to je razotkrila premijerka Ana Brnabić!

Više o tome pročitajte OVDE

 

9.50 - Gujon: Narodna skupština Srbije, koju ćemo formirati danas, mora da bude slobodna i demokratska, narodna i nezavisna

Direktor Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu Arno Gujon kaže da jake institucije znače jaku Srbiju jer se Srbija gradi i preko svojih institucija.
 
Više pročitajte OVDE

 

9.25 - Vučićević: Dva scenarija opozicionog haosa u Skupštini Srbije

- Prvi scenario je da blokiraju sve ulaze u parlament i spreče poslanike vladajuće koalicije da rade svoj posao - naveo je Vučićević.

Prema njegovim rečima, ako poslanici sa liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" i njihovi koalicioni partneri ipak uđu u Skupštinu, onda će đilasovci krenuti sa "planom B".

- Đilas  traži od svojih saradnika da kopiraju metode Aljbina Kurtija. To znači da urlaju, viču, onaj Milivojević je čak tražio i baklje - rekao je između ostalog Vučićević.

 

 

 

9.00 - Ispred Skupštine Srbije stigli Branimir Nestorović, Dragan Đilas, Borko Stefanović, Miki Aleksić, Radomir Lazović

 

 
 
 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Bajden oprostio genocid Izraelu! Hoće li Međunarodni krivični sud još da ćuti?
Live TV

Bajden oprostio genocid Izraelu! Hoće li Međunarodni krivični sud još da ćuti?

Američki predsednik Džozef Bajden detaljno predstavio plan primirja u Gazi. Obe strane pozitivno reagovale. Poljska podigla navijaciju u nebo. Na samitu u Švedskoj Zelenski traži više naoružanja. Iran se sprema za prevremene predsedničke izbore. U toku je registracija kandidata. Izbori će se održati 28. juna. Na sve ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Boris Bratina, filozof i pukovnik Velibor Stević. Uživo u program uključio se iz Nemačke i politikolog Andreja Lović, a iz Ukrajine ratni reporter Igor Damjanović.

01.06.2024

19:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Susret "jegulje" i "meduze"! Ovako je izgledala poseta našeg državnog vrha Hitlerovoj Nemačkoj! (VIDEO)
Srbija

Susret "jegulje" i "meduze"! Ovako je izgledala poseta našeg državnog vrha Hitlerovoj Nemačkoj! (VIDEO)

Poseta kneza Pavla Karađorđevića Berlinu 1. juna 1939. godine nekome sa strane mogla je izgledati kao potpuni diplomatski uspeh Hitlerove Nemačke. Nacisti su priredili veliku vojnu paradu, kancelar i jugoslovenski namesnik smeškali su se jedno drugom, a razmenjene su i uljudne reči hvala za oba naroda. Ipak, “iza kulisa” stvari su izgledale mnogo drugačije…

01.06.2024

09:00