• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.02.2024

14:14

Umesto narodu, zakleli se Šolaku! Brnabić za Informer TV: U Skupštini smo videli najveće nepoštovanje!

Tanja Andric

Politika

Umesto narodu, zakleli se Šolaku! Brnabić za Informer TV: U Skupštini smo videli najveće nepoštovanje!

Podeli vest

Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je danas gostujući u Kolegijumu Informer televizije da je opozicija pokazala upravo ono što jeste polažući zakletvu pred Šolakovim medijima, ističući i da je to najveće nepoštovanje građana Srbije.

- Videli smo najveće nepoštovanje do sada prema građanima Srbije a to je trenutak polaganja zakletve, a to je negde i najsvečaniji trenutak gde vi ustanete, to ide u direktnom prenosu, i polažete zakletvu pred svim građanima Srbije. To je osmišnjeno jer su tu nacionalni simboli, zato štio su tu kamerim, jer se vi obraćate građanima koji su vas birali. Pred nacionalnim simbolima. Ne možete vi da izađete i da polažete zakletvu gde god želite. Vi polažete zakletvu građanima Srbije. Oni se nisu udostojili da polože zakletvu građanima Srbije već su izašli i položili zakletvu pred Šolakovim medijima. Simbolički su pokazali tačno ono što jesu - rekla je premijerka Brnabić. 

Podsetimo, poslanici koalicije "Srbija protiv nasilja" i koalicije NADA danas su napustili skupštinsku salu tokom konstitutivne sednice ne želeći da tamo polože zakletvu, već su je položili u holu Skupštine Srbije pred tajkunskim medijima. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija