• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.02.2024

12:39

Hrvati spalili lutke sa likom Vučića i Putina! Neko mora da reaguje, ovo je čin mržnje! (VIDEO)

Informer

Politika

Hrvati spalili lutke sa likom Vučića i Putina! Neko mora da reaguje, ovo je čin mržnje! (VIDEO)

Podeli vest

Na skandaloznoj manifestaciji koja je juče održana u Kaštelima u Splitsko-dalmatinskoj županiji u Hrvatskoj učesnici maskenbala su spalili lutke sa likovima predsednika Srbije i predsednika Rusije Aleksandra Vučića i Vladimira Putina

Kako prenose hrvatski mediji, na 211. Karnevalu u Kaštelanima su za sve prošlogodišnje nedaće krivi su srpski i ruski predsednik, te su učesnici zapalili figure sa njihovim likovima.

- U Kaštelu, nedaleko Splita na karnevalu spalili lutke s likovima Vučića i Putina. Možete da mislite šta hoćete, ovo je čin mržnje...ali ne samo prema njima dvojici, već i prema državama i narodima. Nisam video da je reagovala ambasada Srbije u Hrvatskoj - napisao je Ratko Dmitrović.

 

 

Da skandal bude veći, hrvatski Indeks.hr objavio je tekst sa naslovom "Prepoznajete li koga su Kaštelani zapalili?" 

Hrvatski "Večernji list" takođe je pokazao ko ih najviše nervira i šta im je naveća želja! 

Foto: printscreen

 

 

Ustaše na "karnevalu" samo nastavljaju ono štp su ustaše beć uradile predsedniku Vučiću i njegovoj porodici. Spalili su im kuće, ubili Vučiću i dedu i pradedu, spalili crkvu… Pa, što sad, računaju zločinci, ne bi spalili i njega!?!

Foto: Informer

 

 

Navode da su Vučić i Putin sedeli na magarcima, a onda oduševljeno likuju da su „nestali u plamenu“.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija